اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بخشدار کهریزک؛

هدف روز قدس مبارزه با استکبار و حمایت از مظلومان است

هدف روز قدس مبارزه با استکبار و حمایت از مظلومان است
بخشدار کهریزک گفت: روز قدس به ابتکار و ذکاوت حضرت امام خمینی (ره) نامگذاری شد و اکنون به یک روز جهانی تبدیل شده که منشأ وحدت شیعه و سنی در همه جهان بر علیه رژیم اشغالگر قدس است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ حسین توکلی کجایی در حاشیه مراسم راهپیمایی روز قدس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز اظهار داشت: روز قدس به ابتکار و ذکاوت حضرت امام خمینی (ره) نامگذاری شد و اکنون به یک روز جهانی تبدیل شده که منشأ وحدت شیعه و سنی در همه جهان بر علیه رژیم اشغالگر قدس است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باقرشهر نیوز,

وی با اشاره به اجرای اقدامات و پیش‌بینی‌های لازم برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر راهپیمایی روز جهانی قدس در بخش کهریزک گفت: در سطح بخش کهریزک هم ستاد برگزاری مراسم تشکیل شد با محوریت کلی ادارات و امسال هم با توجه به مسائل امنیتی که بود با درایت سپاه پاسداران، سرکلانتر محترم شهرستان ری، نیروی انتظامی و پلیس راهور اقدامات خوبی انجام شد و ستاد نماز جمعه هم همکاری‌های لازم را با بخشداری داشتند.

,

بخشدار کهریزک افزود: دفاع از مظلومان و مسلمانان از اهداف و آرمان‌های مهم نهضت شکوهمند انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) بود و بر این اساس نامگذاری آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس توسط معمار کبیر انقلاب اسلامی نشان از اهمیت مساله فلسطین و قدس شریف اندیشه‌های بلند ایشان دارد.

,

توکلی در پایان با بیان این‌که روز قدس وحدت آفرین است، خاطرنشان کرد: حضور پرشور ملت‌های مسلمان در این روز موجب مسرت مردم مظلوم فلسطین خواهد شد و جا دارد از تمام مردم که در این مراسم باشکوه حضور پیدا کردند، تشکر کنم.

,

انتهای پیام/ م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه