اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حکایت کشاورزان دلگانی و بیمه محصولات کشاورزی/ سردرگمی و بلاتکلیفی در صف های طولانی + تصاویر

حکایت  کشاورزان دلگانی و بیمه محصولات کشاورزی/ سردرگمی و بلاتکلیفی در صف های طولانی + تصاویر
سردرگمی و بلاتکلیفی کشاورزان دلگانی در صف های طولانی حکایت این روزهای کشاورزان این شهرستان برای بیمه کردن محصولات کشاورزی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، بیمه یکی از مهم‌ترین ابزارهایی است که می‌تواند کشاورزان را به تولید دلگرم و امیدوار کند، چرا که حوزه کشاورزی بخشی بسیار پرریسک است و در معرض حوادث طبیعی و تنش‌های محیطی زیادی قرار دارد به‌گونه‌ای که هر آن ممکن است آسیب‌های چشمگیری به تولیدات بخش وارد شود؛ بنابراین باید ابزاری وجود داشته باشد که به کشاورزان اطمینان دهد، سختی کشت و تولید را به جان بخرند و اگر حادثه‌ای پیش بینی نشده و ناگوار رخ داد تولیدکننده زیان نکند و دلسرد نشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس,

بیش از یک ماه است که کشاورزان شهرستان دلگان برای بیمه کردن نخیلات خود به دفتر بیمه محصولات کشاورزی این شهرستان مراجعه می کنند این در حالی است که همه ساله پرداخت خسارت بیمه کشاورزان از طرف دولت با تاخیر انجام می شود.

,

, ,

محمد. ب یکی از کشاورزان دلگانی در گفتگو با خبرنگار دلگان پرس، از یکماه قبل به صندوق بیمه کشاورزی برای بیمه کردن نخیلات خود مراجعه می کنیم، اظهار کرد: اما درب های آن به روی کشاورزان بسته و هیچکش پاسخگو نیست.

, دلگان پرس,

وی با اشاره به اینکه برای هر بار مراجعه چندین ساعت جلوی صندوق در انتظار می نشینیم، اضافه کرد: اما تاکنون مسئول یا شخصی که امورات بیمه کشاورزی را انجام بدهد، را اینجا ندیده ایم.

,

این کشاورز دلگانی با اشاره به اینکه تاکنون چندین به جهاد کشاورزی و فرمانداری دلگان مراجعه کرده ایم، بیان کرد: اما تاکنون اقدامی برای رفع این معضل کشاورزان انجام نشده است.

,

, ,

وی با بیان اینکه همه ساله پرداخت خسارت بیمه کشاورزان از طرف دولت با تاخیر انجام می شود، عنوان کرد: ما کشاورزان امیدواریم مسئولان جهاد کشاورزی با ارائه راهکار مناسبی در راستای حمایت از کشاورزان قدمی بردارند.

,

محمد خاطرنشان کرد: با وجود آنکه بیمه باید به‌عنوان ابزاری اطمینان بخش پشتیبان کشاورزی باشد اما کشاورزان دلگانی تمایلی به بیمه کردن محصولات خود ندارند که دلیل آن بدعهدی مسئولان است.

,

علی ای حال بسیاری از این کشاورزان به امید اینکه در صورتی که محصولاتشان دچار خسارت شد آنها را بیمه می کنند، اما این عدم پاسخگویی برای آنها تبدیل به معضلی شده است.

,

مجید بامری

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه