اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افزایش ۱۵ درصدی نرخ مترو و اتوبوس

افزایش ۱۵ درصدی نرخ مترو و اتوبوس
معاون فنی و عمرانی فرماندار تهران با بیان اینکه طبق قانون کرایه‌های تاکسی ۱۰ درصد، اتوبوس ۱۵ درصد و مترو ۱۵ درصد افزایش خواهد یافت، گفت: دستگاههای ذیربط با رانندگانی که بیش از حد مصوب کرایه دریافت کنند برخورد خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامحسین آرام درباره نرخ جدید کرایه‌های حمل و نقل عمومی که از سوی هیئت حل اختلاف به فرمانداری اعلام شده است، اظهار کرد: نرخ جدید کرایه‌های حمل و نقل عمومی هفته گذشته برای اجرا ابلاغ شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ادامه داد: بنابر ابلاغیه جدید هیئت حل اختلاف، نرخ کرایه‌های تاکسی 10 درصد، مترو 15 درصد و اتوبوس 15 درصد افزایش خواهند یافت.

معاون فنی و عمرانی فرماندار تهران خاطرنشان کرد: ابلاغیه هیئت حل اختلاف در روزهای گذشته برای اجرا به شورای اسلامی شهر تهران ابلاغ شده است و این مهم باید توسط دستگاههای ذیربط عملیاتی شود.

آرام با بیان اینکه نرخ در نظر گرفته شده برای کرایه‌های حمل و نقل عمومی باید توسط تاکسیرانی، اتوبوسرانی و مترو اجرایی شود، تصریح کرد: دستگاههای ذیربط با رانندگانی وسایل نقلیه حمل و نقل عمومی که نرخهایی بیشتر از حد مصوب دریافت کنند برخورد جدی خواهند کرد.

گفتنی است، شورای اسلامی شهر تهران در ابتدای سال 96 خواستار افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی متناسب با رشد قیمتها شد و مصوبه کارشناسی خود را هم به فرمانداری تهران ارسال کرد اما فرمانداری طی مراحلی با نظر شورای شهر مخالفت کرد و این مصوبه سرانجام برای تعیین تکلیف نهایی به هیئت حل اختلاف ارسال شد که در نهایت هیئت حلاختلاف نیز در روزهای گذشته میزان افزایش نرخ کرایه‌ها را برای اجرا به فرمانداری ابلاغ کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: تسنیم

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه