اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پیامک های مشکوک را حذف کنید

پیامک های مشکوک را حذف کنید
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا نیروی انتظامی به شهروندان هشدار داد: ارسال پیامک های جعلی با متنی بسیار جذاب و اغوا کننده، شگرد کلاهبردان اینترنتی برای خالی کردن حساب طعمه های خود است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  پایگاه خبری پلیس، سرهنگ «علی نیک نفس»، پیامک های جعلی برنده شدن در مسابقات را یکی از ترفندهای کلاهبرداران عنوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی اظهار داشت: این پیامک ها با متن بسیار جذاب و اغوا کننده که در فضای مجازی باب شده در قالب طرح های متنوع با استفاده از شیوه های مختلف و در ایام و مناسبت های خاص به صورت انبوه ارسال می شود، که از این طریق مبالغ بسیاری از هموطنان کلاهبرداری می شود.

نامبرده ادامه داد: انتشار پیامک جعلی با مضامینی مانند « مشترک گرامی شما برنده مبلغ ۷۰ میلیون ریال در قرعه کشی همراه اول شده اید، لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر از نحوه دریافت به سایت ..... مراجعه فرمایید»، یکی از این پیامک ها می باشد.

نیک نفس با تاکید به جعلی بودن این گونه پیامک ها، افزود: پس از مراجعه کاربر به سایت مورد نظر کلاهبردار، در صفحه نخست سایت مزبور، درگاه پرداخت جعلی یکی از بانک های معتبر مشاهده می شود، کاربر برای دریافت جایزه خود باید اطلاعات خواسته شده شامل شماره حساب ، رمز دوم ، کد cvv۲، تاریخ انقضا را تکمیل کند، در صورتی که کاربر این اطلاعات را وارد کند، حساب وی در مدت زمان کوتاهی توسط کلاهبرداران خالی می شود.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا با اعلام اینکه برای دریافت وجه جایزه نیازی به ارسال اطلاعات حساب بانکی نیست به شهروندان توصیه کرد در صورت دریافت پیامک هایی از این قبیل به آنها پاسخ نداده و موضوع را سریعا به این پلیس گزارش کنند.

نیک نفس گفت: پلیس فتا از هموطنان درخواست می کند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش تماس با ما گزارش کنند وهشدار های پلیس را جدی بگیرند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه