logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل:

طوفان ۸۳۱ نفر را در شمال سیستان و بلوچستان راهی بیمارستان کرد

طوفان ۸۳۱ نفر را در شمال سیستان و بلوچستان راهی بیمارستان کرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل عنوان کرد: بر اثر وقوع طوفان در روزهای اخیر در شهرستان های شمال استان ۸۳۱ نفر راهی بیمارستان شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر نصیری در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد:  بر اثر وقوع طوفان در روزهای اخیر در شهرستان های شمال استان ۸۳۱ نفر راهی بیمارستان شدند که ۵۷۵ نفر به اورژانس های بیمارستانی و پیش بیمارستانی و ۲۵۶ نفر نیز به مراکز بهداشتی و درمانی روستائی و شهری مراجعه کردند.

وی افزود: طی این مدت ۲۱۱ نفر به دلیل بیماری قلبی به مراکز درمانی مراجعه کردند که از این تعداد ۳۵ نفر بستری شدند  همچنین ۳۳۸ نفر نیز به دلیل بیماری تنفسی به این مراکز مراجعه کردند که ۳۸ نفر بستری شدند.

نصیری خاطر نشان کرد: براثر وقوع طوفان ۵۳ نفر بیمار ترافیکی به مراکز درمانی مراجعه کردند که در این راستا ۳۹ نفر بستری شدند همچنین از ۲۲۹ نفر بیمار چشمی مراجعه کرده اند هم سه نفر بستری شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,


رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه ۱۱۵ نفر در سه روز گذشته به دلیل ریزگردها بستری شده اند، تصریح کرد: در روز اول وزش طوفان ۴۱۳ نفر به مراکز درمانی مراجعه کرده اند که در این راستا ۸۶ نفر بیمار قلبی، ۱۷۳ نفر بیمار تنفسی، ۳۷ نفر بیمار ترافیکی و و ۱۱۷ نفر نیز بیمار چشمی بوده اند که در از این تعداد ۷۰ نفر بستری شده اند.

وی تاکید کرد: در روز دوم نیز ۳۰۳ نفر بیمار به مراکز درمانی شهرستان های شمال استان مراجعه کرده اند که ۶۰ نفر بیمار قلبی بوده که در این راستا پنج نفر بستری شده اند همچنین از این تعداد ۱۲۶ نفر بیمار تنفسی بوده اند که ۱۲ نفر از آنان بستری شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد: همچنین در روز دوم ۱۵ نفر از این بیماران به دلیل حوادث ترافیکی و ۱۰۲ نفر نیز به دلیل مشکلات چشمی مراجعه کرده اند که از این تعداد هشت نفر بستری شده اند.

نصیری در ادامه گفت: در روز سوم وزش طوفان ۱۵۵ نفر به مراکز درمانی شهرستان های سیستان مراجعه کرده اند که در این راستا ۴۱ نفر بیمار قلبی، ۷۴ نفر بیمار تنفسی، پنج نفر بیمار ترافیکی و ۳۵ نفر بیمار چشمی بوده اند که در این راستا ۱۴ نفر بستری شده اند.

نصیری با عنوان اینکه بیشترین مراجعه کنندگان به مراکز درمانی به ترتیب بیماران تنفسی، قلبی و چشمی هستند، بیان کرد: اورژانس، مراکز درمانی و بیمارستان های منطقه در تمامی ساعات شبانه روز آمادگی کامل خدمات رسانی به بیمارانی که تحت تاثیر ریزگردهای  منطقه قرار گرفته اند می باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تاکید کرد: بیماران و افراد سالخورده در هنگام وزش بادهای شدید تا حد امکان از رفت و آمد در فضای بیرون منزل خودداری و یا با استفاده از ماسک های فیلتر دار از آسیب های بیشتر جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه