logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

گزارش/

گلایه شهروندان کهگیلویه و بویراحمدی از نان های بی کیفیت/مدیر شرکت غله استان:شاطر نانوایی ها دلیل اصلی بی کیفتی نان در استان هستند

گلایه شهروندان کهگیلویه و بویراحمدی از نان های بی کیفیت/مدیر شرکت غله استان:شاطر نانوایی ها دلیل اصلی بی کیفتی نان در استان هستند
طبق تحقیقات ما این بی کیفتی نان از خود نانوایی ها آب می خورد نه آرد یا دستگاه های موجود در نانوایی، اگر گندم بی کیفت باشد آرد تولید شده بی کیفیت می شود اما وقتی نانوایی دچار مشکل باشد آرد و گندم همه بی کیفیت می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو، بی کیفتی نان در کهگیلویه و بویراحمد گاهی داد مردم این استان را در آورده است به گونه ای که حتی معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد به این موراد اشاره کرد و گفت کیفیت نان در نانوایی ها باید بهتر شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به ن, ایل بانو،,

علاوه بر بی کیفتی نان که گاها در بعضی از نانوایی های کهگیلویه و بویراحمد دیده می شود چیز عجیب تر این است که در گذشته شاهد کاهش حجم نان در نانوایی ها بودیم به گونه ای که نان یا عرضش کم می شد و یا طولش نه اینکه دستگاه دچار مشکل شده باشد نه  این کاهش عرض و طول نان با یه ذره دستکاری کردن دستگاه های پخت نان انجام می شود.

,

دستگاههای اجرایی مختلفی در برابر کیفیت نان مسئولیت دارند. بررسی توانمندیهای فنی متقاضیان ورود به صنف نانوایی بر عهده اتحادیه نانوایان است و اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی مسئول نظارت بر استاندارد بودن روند تولید و ابزارآلات پخت نان است.

,

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بر بهداشتی بودن و غنی سازی آرد نظارت دارد و وظیفه اداره غله نیز خرید گندم ، انبار و تحویل آن به کارخانه های آردسازی و تامین آرد مورد نیاز نانوایان است سازمان صنعت معدن تجارت نیز وظیفه نظارت بر عملکرد نانوایان و رعایت کیفیت پخت و وزن نان را بر عهده دارد و صدور حکم برای نانوایان متخلف نیز بر عهده اداره تعزیرات است.

این وابستگی به هماهنگی ادارات و نهادهای مختلف همکاری و هماهنگی همه نهادهای مرتبط را می طلبد تا نتیجه کار، نان با کیفیت بر سر سفره مردم باشد.

,
,
,

اما طبق تحقیقات  ما این بی کیفتی نان از خود نانوایی ها آب می خورد نه آرد یا دستگاه های موجود در نانوایی اگر گندم بی کیفت باشد آرد تولید شده بی کیفیت می شود وقتی آرد بی کیفیت شود بنابراین نان تولیدی نیز کیفیت خوبی ندارد این وسط اگر یک دستگاه کارش را به دردستی انجام ندهد کار سایرین نیز زیر سوال می رود.

,

سال گذشته تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد که 99 درصد نانوایی های استان استاندراد نیستند

,

هر چند نمی توان بهتر شدن کیفیت نان در نانوایی های استان را منکر شد چرا که بعد از برگزاری دادگاه علنی برای 135 نانوایی متخلف در استان که در سال گذشته انجام شد تا اندازه ای این اتفاق به بهتر شدن کیفیت نان کمک کرد.

,

حال مدیرکل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار این پایگاه خبری  دلیل بی کیفتی نان در استان را بیان کرده است که در زیر می خوانید.

,
, ,

 

,

دلیل اصلی بی کیفتی نان در استان شاطر ها هستند

, دلیل اصلی بی کیفتی نان در استان شاطر ها هستند, دلیل اصلی بی کیفتی نان در استان شاطر ها هستند,

مدیرکل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد گفت:گاهی از بی کیفیتی نان گلایه های می شنویم که باید گفت کیفیت نان پخته شده در هر نانوایی بستگی به شاط و خبازی ان نانوایی دارد و کمتر پیش آمده که آرد ما دچار مشکل باشد و یا کیفیت نداشته باشد.

, مدیرکل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد گفت:گاهی از بی کیفیتی نان گلایه های می شنویم که باید گفت کیفیت نان پخته شده در هر نانوایی بستگی به شاط و خبازی ان نانوایی دارد و کمتر پیش آمده که آرد ما دچار مشکل باشد و یا کیفیت نداشته باشد.,


سید علی‌صادق فروزنده بیان کرد: یکی از مشکلات ما در زمینه بی کیفتی نان در نانوایی ها شاطران و خبازان است شاطر باید سابقه کاری چند ساله داشته باشد اما متاسفانه در استان ما نانوایی های روزی یک شاطر عوض می کنند و کمتر از افراد با سابقه استفاده می کنند که این خود یکی از دلایل مهم در کاهش کیفیت نان نانوایی هاست.

,
, سید علی‌صادق فروزنده بیان کرد: یکی از مشکلات ما در زمینه بی کیفتی نان در نانوایی ها شاطران و خبازان است شاطر باید سابقه کاری چند ساله داشته باشد اما متاسفانه در استان ما نانوایی های روزی یک شاطر عوض می کنند و کمتر از افراد با سابقه استفاده می کنند که این خود یکی از دلایل مهم در کاهش کیفیت نان نانوایی هاست., سید علی‌صادق فروزنده بیان کرد: ,

وی ادامه داد: ما برای حل این مشکل دوره های اموزشی مختلفی را برای شاطران برگزار کردیم اما باز هم متاسفانه صاحبان نانوایی ها از افرادی که اموزش دیدند و تجربه بیشتری دارند کمتر استفاده می کنند.

, وی ادامه داد: ما برای حل این مشکل دوره های اموزشی مختلفی را برای شاطران برگزار کردیم اما باز هم متاسفانه صاحبان نانوایی ها از افرادی که اموزش دیدند و تجربه بیشتری دارند کمتر استفاده می کنند.,

فروزنده تصریح کرد: در هر شهرستانی که دیدید کیفیت نان آن بالاتر است بدون شک از شاطر با تجربه بالا استفاده کرده است اما در این استان کمتر نانوایی است که شاطر آن سابقه 5 سال به بالا کار در نانوایی را داشته باشد پس مهمترین مشکل و معظل ما در نانوایی ها کارگران و شاطران کم تجربه است.

, فروزنده تصریح کرد: در هر شهرستانی که دیدید کیفیت نان آن بالاتر است بدون شک از شاطر با تجربه بالا استفاده کرده است اما در این استان کمتر نانوایی است که شاطر آن سابقه 5 سال به بالا کار در نانوایی را داشته باشد پس مهمترین مشکل و معظل ما در نانوایی ها کارگران و شاطران کم تجربه است.,

آرد تولیدی استان بهترین کیفیت را دارد

, آرد تولیدی استان بهترین کیفیت را دارد, آرد تولیدی استان بهترین کیفیت را دارد, آرد تولیدی استان بهترین کیفیت را دارد,

مدیرکل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد  ادامه داد: به دلیل اینکه گندم تولیدی استان ما با کیفیت است بنابراین آرد تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد نیز بهترین کیفیت را دارد اما گاهی علاوه بر بی تجربه بودن کارگران و شاطر نانوایی ممکن است آن نانوایی آرد مورد نیازش را از خارج استان تامین کند که در این صورت وقتی ارد کیفیت پایین داشته باشد نان نیز بی کیفیت می شود.

, مدیرکل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد  ادامه داد: به دلیل اینکه گندم تولیدی استان ما با کیفیت است بنابراین آرد تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد نیز بهترین کیفیت را دارد اما گاهی علاوه بر بی تجربه بودن کارگران و شاطر نانوایی ممکن است آن نانوایی آرد مورد نیازش را از خارج استان تامین کند که در این صورت وقتی ارد کیفیت پایین داشته باشد نان نیز بی کیفیت می شود., مدیرکل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد  ادامه داد: ,

وی با بیان اینکه از نظر تولید ارد مشکلی در استان وجود ندارد گفت: ما برای تولید آرد در استان سه کارخانه داریم که با بهترین کیفیت آرد را تولید می کنند با توجه به اینکه دو کارخانه تجهیزات جدید دارد و در نظر داریم که در آینده بحث صادر کردن آرد را نیز داشته باشیم که ان شالله محقق می شود.

, وی با بیان اینکه از نظر تولید ارد مشکلی در استان وجود ندارد گفت: ما برای تولید آرد در استان سه کارخانه داریم که با بهترین کیفیت آرد را تولید می کنند با توجه به اینکه دو کارخانه تجهیزات جدید دارد و در نظر داریم که در آینده بحث صادر کردن آرد را نیز داشته باشیم که ان شالله محقق می شود.,

فروزنده اضافه کرد: همه آرد مصرفی استان در داخل استان تولید می شود و از خارج استان وارد نمی شود.

, فروزنده اضافه کرد: همه آرد مصرفی استان در داخل استان تولید می شود و از خارج استان وارد نمی شود.,

گزارش: زهرا داوودی

, گزارش: زهرا داوودی,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,

 

,

 

,

 

,

 

,
 
,
,
, , , , , ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه