به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد پورفخری،مدیر کل راه آهن هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز با تشریح عملکرد این اداره کل در سال جاری گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد رشد 23 درصدی درزمینه تناژبارگیری و 22 درصدی در تعداد واگن و تخلیه نسبت به مدت مشابه سال قبل می باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز ,وی با بیان اینکه از لحاظ تناژ تخلیه چهار درصد و از لحاظ تعداد واگن دو درصد افزایش یافته است،اظهار کرد:عملکرد کلی انجام شده به مقدار 4 میلیون و 786 هزار و 889 تن محمولات بوده که نسبت به عملکرد مدت مشابه سال قبل 12 درصد رشد داشته است.
,پورفخری افزود: در سه ماهه سال جاری یک میلیارد و 714 میلیون و 479هزارو 253 تن کیلومتر مرزی انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار درصد رشد داشته است.
,مدیر کل راه آهن هرمزگان تصریح کرد: تخلیه و بارگیری در محوطه بندری شهید رجایی نیز در مقایسه با سه ماهه سال گذشته در تناژ بارگیری رشد 66 درصدی را شاهد داشته و در زمینه تخلیه نیز افزایش 16 درصدی رقم زده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه