اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شهردار ریوش کاشمر:

شهرداری‌ها در خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم هستند

شهرداری‌ها در خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم هستند
شهردار ریوش در بخش کوهسرخ کاشمر با اشاره به وظایف متعدد شهرداری‌ها، این سازمان را در خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم توصیف کرد و از شهروندان خواست برای انجام بهتر وظایف و خدمات به شهرداری کمک کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا کاردانی در گفتگو با کاشمربصیر ضمن تبریک 14 تیرماه روز شهرداری‌ها به کلیه پرسنل خدوم شهرداری، همزمانی آن را با روز قلم به فال نیک گرفت و گفت: هدف از نام‌گذاری این روز در سالنامه رسمی کشور فرصتی برای هم‌افزایی و همدلی شهروندان با خانواده بزرگ شهرداری، آشنایی هر چه بیشتر آحاد جامعه با عملکرد و خدمات شهرداری‌ها و ارتقاء منزلت خانواده بزرگ شهرداری‌ها می‌باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,

شهردار ریوش با اشاره به خدمت مخلصانه، صادقانه و شبانه‌روزی پرسنل شهرداری گفت: تلاش و فعالیت در شهرداری، شبانه‌روزی است و این امر تنها با یاری و خدمت صادقانه کسانی محقق می‌شود که عمده دغدغه آنها به عنوان سفیران مدیریت شهری، رسیدگی به مسائل و مشکلات مردمی است که نتیجه و بازخورد آن چیزی نیست جز ایجاد محیط امن و آرام در خور شهروندان فهیم این دیار.

,

کاردانی در ادامه با توجه به فرموده مقام معظم رهبری که «مجموعه شهرداری نمونه‌ای از یک مدیریت جهادی است» یادآور شد: فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی تلاشی در جهت ارتقای سطح دانش عمومی و جلب حداکثری رضایتمندی شهروندان همراه با تکریم و خدمت بی منت و پاسخگویی مناسب و انجام سریع وظایفی می‌باشند که شهرداری به عنوان اولین متولی مدیریت شهری در دستور کار دارد.

,

وی در ادامه گفت: از شهروندان می‌خواهیم تا با تأمل در وظایف و کاربست‌های شهرداری، همیار خادمان خود در شهر باشند و بر این باوریم که شهرداری به عنوان پیشانی خدمت‌رسانی به مردم در خط مقدم گام بر می‌دارد و به نوعی وجهه اجرایی جامعه در گرو میزان تلاش و پیگیری ما در جلب رضایتمندی حداکثری شهروندان است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه