اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده پلیس راه کشور:

بیش از 4 هزار نفر سال گذشته جان خود را در تصادفات از دست دادند/80درصد تصادفات بر اثر خوآب آلودگی و خستگی است/نصب 22 هزار دوربین ثبت تخلف در جاده های کشور

بیش از 4 هزار نفر سال گذشته جان خود را در تصادفات از دست دادند/80درصد تصادفات بر اثر خوآب آلودگی و خستگی است/نصب 22 هزار دوربین ثبت تخلف در جاده های کشور
فرمانده پلیس راه کشور با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد یکی از استانهای هدف گردشگری است، گفت: در ایام نوروز و به خصوص عید سعید فطر حجم ورودی خودروهای غیر بومی را به این استان شاهد بودیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ،  سردار محمد حسین حمیدی در نشست با اصحاب رسانه در شهر یاسوج با بیان اینکه این استان یکی از استانهای هدف گردشگری است، افزود: این استان به علت چهارفصل بودن و داشتن جاذبه های گردشگری و طبیعی به عنوان استان توریست پذیر و هدف گردشگری مورد توجه پلیس راه بوده و در این رابطه نیز اقداماتی انجام داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, ،  سردار محمد حسین حمیدی در نشست با اصحاب رسانه در شهر یاسوج با بیان اینکه این استان یکی از استانهای هدف گردشگری است، افزود: این استان به علت چهارفصل بودن و داشتن جاذبه های گردشگری و طبیعی به عنوان استان توریست پذیر و هدف گردشگری مورد توجه پلیس راه بوده و در این رابطه نیز اقداماتی انجام داده است.,

وی با بیان اینکه در ایام نوروز و عید فطر شاهد افزایش حجم ورودی خودروهای غیر بومی از سایر استانها به این استان بودیم، اظهار کرد: هر جایی که گردشگر زیادتر وجود داشته باشد مطمنا حوادث و تصادفات بیشتر است و به همین علت طرح تابستانه از اول تابستان شروع شده و تا آخر تابستان ادامه دارد.

, وی با بیان اینکه در ایام نوروز و عید فطر شاهد افزایش حجم ورودی خودروهای غیر بومی از سایر استانها به این استان بودیم، اظهار کرد: هر جایی که گردشگر زیادتر وجود داشته باشد مطمنا حوادث و تصادفات بیشتر است و به همین علت طرح تابستانه از اول تابستان شروع شده و تا آخر تابستان ادامه دارد.,

فرمانده پلیس راه کشور مهمترین کار در ارائه خدمت به این مسافران را کنترل عبور و مرور و جلوگیری از تصادفات عنوان کرد و یادآور شد: همکاران من در سراسر کشور به صورت شبانه روزی در حال تلاش و کنترل برای تحقق بخشیدن به این مهم هستند.

, فرمانده پلیس راه کشور مهمترین کار در ارائه خدمت به این مسافران را کنترل عبور و مرور و جلوگیری از تصادفات عنوان کرد و یادآور شد: همکاران من در سراسر کشور به صورت شبانه روزی در حال تلاش و کنترل برای تحقق بخشیدن به این مهم هستند.,

سردار حمیدی یکی از مهمترین کارها در حوزه پیگیری از تخلفات را نصب دوربین عنوان کرد و گفت: ادارات زیربط با تامین اعتبار کارهایی در این حوزه انجام داده اند اما باید بیشتر شود.

, سردار حمیدی یکی از مهمترین کارها در حوزه پیگیری از تخلفات را نصب دوربین عنوان کرد و گفت: ادارات زیربط با تامین اعتبار کارهایی در این حوزه انجام داده اند اما باید بیشتر شود.,

وی به آماری در حوزه تصادفات در سال گذشته اشاره داشت و افزود: در سال گذشته متاسفانه 4 هزار و 800 نفر با وجود طرح تابستانه در حوادث جاده ای جان خود را از دست دادند.

,

فرمانده پلیس راه کشور یکی از مهمترین عوامل در تصادفات را خواب آلودگی و خستگی عنوان کرد و افزود: استان فارس، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی، سمنان و کرمان با توجه به اینکه جاده های آنها اکثرا کفی و کویری هستند باعث خواب آلودگی شده و می توان گفت 80 درصد تصادفات مربوط به این حوزه است.

,

وی تاکید کرد: استراحت قبل از حرکت، همراهی همران در رانندگی حین مسافرت، توقف کردن در بین راه می تواند از بروز چنین تصادف هایی بکاهد.

,

سردار حمیدی با بیان اینکه خوشبختانه در چند سال اخیر زمانبندی مسافرت بهتر شده است، یادآور شد: اصحاب رسانه باید با انتشار اخبار به موقع و زمانبندی مسافرت را ترویج دهند.

,

وی با بیان اینکه با خودروهایی که عامل تصادفات هستند به شدت برخورد می شود، تاکید کرد: ضبط گواهی نامه، توقف خودرو به مدت 72 ساعت، اعمال نمرات منفی  و برخورد با خودروهای حادثه ساز از مهمترین کارهایی است که این نهاد انجام می دهد.

,

فرمانده پلیس راه کشور با بیان اینکه مردم و مسئولان خودشان خودروهای بی کیفیت را می شناسند، افزود: پلیس راه وظیفه نظارت و شناسایی نقاط حادثه خیز و خودروها  را دارد و مسئولان باید برای رفع آنها اقدام کنند.

,

وی با بیان اینکه در سال های گذشته تنها 400 دوربین ثبت تخلف در کشور وجود داشت، تصریح کرد: خوشبختانه این تعداد الان به 2 هزار و 200 دوربین افزایش پیدا کرده است که این خود انقلابی در این حوزه به شمار می رود.

,

سردار حمیدی اضافه کرد: هم اکنون بالغ بر 32 هزار نقطه حادثه خیز در کشوذر وجود دارد که در یک هزار و 500 نقطع آن ، 5 هزار و 300 نفر کشته شدند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه