اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول بسیج جامعه زنان کردستان خبر داد

برگزاری همایش هزار نفری صیانت از حریم خانواده دز سنندج

برگزاری همایش هزار نفری صیانت از حریم خانواده دز سنندج
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کردستان با بیان برنامه‌های هفته حجاب و عفاف گفت: همایش هزار نفری صیانت از حریم خانواده در سنندج برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناهید منصوری مسئول بسیج جامعه زنان کردستان در گفتگو با خبرنگار آفتاب دل با گرامیداشت خاطره دلخراش و خونین مسجد گوهرشاد که در 21 تیرماه 1314 شمسی توسط رژیم پهلوی رخ داد، اظهار کرد: در این حادثه بیش از 2000 نفر کشته شدند. به همین مناسبت و برای ارج نهادن به امر عفاف و حجاب این روز به عنوان روز ملی عفاف و حجاب نامگذاری شده است که خداوند همه همواره به پیامبر (ص) ابلاغ فرموده که به این امر مقدس توجه ویژه‌ای داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل,

 

,


وی گفت: ارج نهادن به مسئله عفاف و حجاب یکی از وظایف اصلی ما در جامعه است و عفاف و حجاب هر دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند و به نوعی یک فریضه دینی محسوب می‌شوند. حجاب و پوشش دینی برای مردان و زنان است، هر دو این‌ها در امر پوشش عفاف و پاکدامنی وظایفی بر عهده دارند که باید آن را اجرایی و عملیاتی کنند. اگر ما بخواهیم حجاب و عفاف را در جامعه منکر شویم به نوعی یکی از دستورات خداوند متعال را نادیده گرفته‌ایم و همین امر سبب خروج انسان از دین می‌شود.

,
,

 

,


وی در مورد برنامه‌های هفته عفاف و حجاب ادامه داد: ستاد عفاف و حجاب از ابتدای سال ۹۵ فعالیت خود را آغاز کرده است و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، هفته حجاب و عفاف از ۱7 تا 23 تیرماه برگزار می‌شود.

,
,

 

,


منصوری با بیان اینکه برنامه های مختلفی در راستای این هفته برگزار خواهد شد افزود: برگزاری همایش هزار نفری صیانت از حریم خانواده، برگزاری مسابقات ورزشی ویژه خواهران بسیج، همایش پیاده روی ، برگزاری نمایشگاه ، برگزاری مسابقه نقاشی، تهیه ی بروشور،  برگزاری تریبون آزاد، ایستگاه مشاوره ، برگزاری نشست های خانواده و ...  از دیگر برنامه های این هفته خواهد بود.

,
,

 

,


مسئول بسیج جامعه زنان کردستان هدف از برگزاری تجمع  هزار نفری زنان سنندج را ، ترویج سبک زندگی عفیفانه در سطح جامعه و مقابله با همجه‌های پیش‌بینی‌شده توسط دشمن در رابطه با کشف حجاب برشمرد.

,
,

 

,


انتهای پیام/
 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه