اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حکایت عجیب تیم شهرداری ساوه از قهر سرمربی تا بودجه های برباد رفته/توجه به پرورش استعدادهای بومی موجب کاهش هزینه تیم داری می شود

حکایت عجیب تیم شهرداری ساوه از قهر سرمربی تا بودجه های برباد رفته/توجه به پرورش استعدادهای بومی موجب کاهش هزینه تیم داری می شود
تیم فوتسال باشگاه شهرداری ساوه همچنان با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کند و ساعاتی قبل از اولین بازی خود در لیگ برتر با قهر حسن زاده سرمربی خود و چند بازیکنان غیربومی مواجه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، تیم فوتسال باشگاه شهرداری ساوه همچنان با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کند و ساعاتی قبل از اولین بازی خود در لیگ برتر با قهر حسن زاده سرمربی خود و چند بازیکنان غیربومی مواجه شد و کار به جایی کشید که برای تکمیل لیست بازیکنان، همان روز به سرعت مدارک چند بازیکن را به فدراسیون رساندند و با ۸ بازیکن بدون سرمربی به میدان رفتند که دو بر صفر آن بازی را باختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر، , نارخبر، , نارخبر، ,

اما بعد از آن خبر عقد قرارداد با رعدی سرمربی با سابقه لیگ در گروه های مجازی منتشر شد که البته رسمی نشد و هنوز این تیم بدون سرمربی، با مربی و بازیکنان جوان و جویای نام خود تمرین می کند.

,

محمدرضا منصوری نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس گفت: تیم شهرداری ساوه متعلق به مردم ساوه است ولی این موتور محرک ورزش حرفه ای در ساوه، متاسفانه دچار مشکلاتی شد که با مدیریت بهینه باید حل شود.

,

وی افزود: کاهش بودجه شهرداری ارتباطی به حضور تیم فوتسال ندارد، با سالم سازی و مدیریت هزینه تیمی که امروز جزء تیم های مطرح است باید در لیگ قدرتمند بماند که تبعات اجتماعی نداشته باشد.

,

توجه به پرورش استعدادهای بومی موجب کاهش هزینه تیم داری می شود

, توجه به پرورش استعدادهای بومی موجب کاهش هزینه تیم داری می شود, توجه به پرورش استعدادهای بومی موجب کاهش هزینه تیم داری می شود,

منصوری بیان کرد: قبلا این تیم با یک میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان اداره می شد و قرارداد با افراد غیر بومی مبلغ بالایی داشت ولی امروز اعضا تیم و حتی مربی با کمترین هزینه اعلام آمادگی کرده اند و این تیم باید با وجود این جوانان و نسل بعدی به حیات خود ادامه بدهد.

,

وی تصریح کرد:وقتی پتانسیل های بومی داریم چرا باید از غیر بومی استفاده کنیم ،همان مبلغ قراردادی که با غیر بومی منعقد می شود باید صرف پتانسیل های آن شهر شود، شهرداری در ده سال گذشته بودجه کمی نداشته است،می توانست از آن برای پشتوانه سازی امروز استفاده کند.

,

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس اظهار کرد: نسبت به پولی که برای خدمات شهری هزینه می شود، هزینه فوتسال کمتر از آن است و تیمی که با یک میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان اداره می شود امروز با حداکثر ۳۰۰الی ۴۰۰میلیون تومان اداره می شود ولی باید هزینه ها مدیریت شود و ما هزینه ها و عملکرد ادارات را رصد و نظارت می کنیم.

,

وی بر لزوم استعداد یابی از دوران کودکی جهت کشف استعدادهای ورزشی در شهرستان تاکید کرد و افزود: این طرح بین همکاران مجلس و رییس مجلس عنوان و از آن استقبال شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه