اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در شهرری برگزار شد

شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در شهرری برگزار شد
ششمین نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت با حضور آیت‌الله ری‌شهری و اعضاء شورای دهه کرامت در تالار شیخ صدوق آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب ری، ششمین نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، با حضور آیت‌الله محمد ری‌شهری تولیت این آستان، حجت‌الاسلام و المسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی رئیس شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت و سایر اعضاء شورا در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب ری, آفتاب ری,

در این نشست که آیت‌الله محمد ری‌شهری و  حجت‌الاسلام ارباب سلیمانی سخنرانان اصلی آن هستند، اعضاء شورای دهه کرامت پس از زیارت حرم مطهّر حضرت عبدالعظیم(ع) و امامزادگان مجاور ایشان، زیارتنامه این محدث والا مقام را قرائت کردند و همچنین نماز ظهر و عصر به امامت آیت الله ری‌شهری اقامه شد.

,

مراسم دهه کرامت حدود ده سال است که برگزار می‌شود و امسال نیز با شعار "در شادی اهل بیت(ع) شاد باشیم" اجرا خواهد شد.

,

جهت برگزاری باشکوه این ایام، جلسات کارشناسی متعددی با حضور اعضای کارگروه محتوایی شورای هماهنگی تشکیل شده است و جلسه تخصصی آن روز چهارشنبه در بارگاه رضوی تشکیل می شود.

,

دبیر شورای بزرگداشت دهه کرامت در این جلسه اظهار داشت: رویکرد این شورا، استفاده از ظرفیت مردم و نهادهای مردمی برای رواج شادی مطابق با هنجارهای دینی در جامعه است.

,

طاهریان بیان کرد: شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، اقدامات خوبی برای استفاده از فضای مجازی انجام داده است و کارگروه فضای مجازی این شورا با تشکیل جلسات مختلف در این راستا گام برداشته است.

, .,

وی افزود: شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در برگزاری جشن‌های این دهه توجه لازم را به هنجارهای دینی دارد و بر اساس آن از ظرفیت دستگاه‌ها و مراکز مذهبی کشور مانند مساجد، امامزادگان و هیئات استفاده می‌کند.

,

معاون فرهنگی آستان حضرت عبدالعظیم (ع) نیز با اشاره به ظرفیت‌های دهه کرامت، تصریح کرد: این دهه می‌تواند فرصت مناسبی برای خنثی‌کردن توطئه‌های دشمنان باشد چرا که ظرفیت ارزشمندی برای فراگیری آموزه‌های قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.

, .,

سلیمی افزود: صلابت و حسن عاقبت ما در پی تبعیت از قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است و شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت نقش مهم و ارزشمندی در فراگیری و گسترش آموزه‌های این دو امانت گران‌قدر نبوی دارد.

, .,

یادآور می‌شود؛ آستان‌های قدس رضوِی و مقدس حضرت فاطمه معصومه (ع) شاهچراغ (ع) و عبدالعظیم حسنی (ع) و دستگاه‌هایی چون سازمان اوقاف و امور خیریه، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، وزارت کشور، شورای عالی فضای مجازی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور، بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع)، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، جامعه انجمن‌های اسلامی بازار و اصناف، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مرکز فعالیت­‌های دینی شهرداری تهران، سازمان بسیج مستضعفین، وزارت ورزش و جوانان، وزارت آموزش و پرورش، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نهاد کتابخانه‌های عمومی و مرکز رسیدگی به امور مساجد، عضو شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت هستند.

, .,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه