اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون فرماندار آبیک:

تشریفات اداری زائد از دستگاه‌های اجرایی حذف شوند

تشریفات اداری زائد از دستگاه‌های اجرایی حذف شوند
معاون فرماندار آبیک گفت: تشریفات، تعارفات و تبلیغات زاید سبب می شود مدیران نتوانند به مسائل مردم رسیدگی کنند و باید حذف شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  نگاه آبیک، جلسه حقوق شهروندی و عفاف و حجاب پیش از ظهر امروز(دوشنبه) با حضور محمد حسینی معاون فرماندار آبیک، بازرسین، کارشناسان و مدیران دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات فرمانداری آبیک برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  نگاه آبیک، جلسه حقوق شهروندی و عفاف و حجاب پیش از ظهر امروز(دوشنبه) با حضور محمد حسینی معاون فرماندار آبیک، بازرسین، کارشناسان و مدیران دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات فرمانداری آبیک برگزار شد.,  نگاه آبیک,

محمد حسینی، معاون فرماندار آبیک با اشاره به حقوق شهروندی اظهار کرد: حقوق شهروندی هدیه الهی و جزو حقوق ذاتی و فطری انسان هاست و از صفات انسانی محسوب می شود.

,

وی افزود:این حقوق غیرقابل و تقسیم ناپذیر است و عناصر آن لازم و ملزوم یکدیگر هستند.

,

معاون فرماندار  آبیک با بیان اینکه حقوق شهروندی منبعث از تعالیم اسلام است، تصریح کرد: حق مسلم هر عضو خانواده بشری و هر فرد در هر مکانی که باشد و از هر رنگ، نژاد، جنس، زبان و مذهبی که باشد استحقاق برخورداری از آن را دارد.

,

حسینی تاکید کرد: مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی رعایت حقوق شهروندی را سرلوحه کارهای خود قرار دهند و در حوزه نه گانه که دولت برای ادارات تعریف کرده به خوبی عمل کنند.

,

این مسئول در ادامه اضافه کرد: رعایت چارچوپ قوانین پرهیز از مکاتبات غیر ضروری و همچنین الزام مجریان و مدیران به رعایت ادب و پرهیز از سوء استفاده از مسئولیت اداری را از ضروریات مهم حقوق شهروندی در ادارات است.

,

وی تاکید کرد:تشریفات، گردش کار و تبلیغات زاید سبب می شود مدیران نتوانند به مسائل مردم رسیدگی کنند این مسائل در دستگاه‌های اجرایی باید حذف شود.
معاون فرماندار شهرستان آبیک  عنوان کرد: کارشناسان و بارزسین فرمانداری از تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدمت رسان شهرستان آبیک جهت احقاق حقوق شهروندان بازرسی و ارزشیابی انجام داده‌اند.

,
,

وی اعلام کرد: بازرسی از دستگاه‌های اجرایی شهرستان از ۱۰ تیر ماه سال جاری آغاز شده و تا پایان مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

,

این مسئول  اضافه کرد: آنچه برای بازرسین و کارشناسان مهم است صِرف صندوق انتقاد و پیشنهادت و یا نصب بنر در آن سازمان نیست بلکه تاثیرگذاری عملکرد ادرات و سازمان‌ها در رعایت حقوق شهروندی است.

,

وی با اشاره  به ملاک ارزیابی بازرسین  اضافه کرد: ملاک ارزیابی درضایت مردم است و  همچنین تاثیرگذاری دستگاه در صیانت از حقوق شهروندان به طور قابل ملموس و مشهود باشد.

,

حسینی در پایان خواستار شد: مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان مستندات اقدامات انجام شده در حوزه حقوق شهروندی و عفاف حجاب را به بازرسین ارائه دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه