اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتقاد یک نماینده مجلس از دولت در خصوص روند افزایش آمار بیکاری؛

دولت در جهت کاهش آمار بیکاری اقدامی انجام نداده/ همچنان قانون شکنی دولت در بخش کارمندان بازنشسته ادامه دارد

دولت در جهت کاهش آمار بیکاری اقدامی انجام نداده/ همچنان  قانون شکنی دولت در بخش کارمندان بازنشسته ادامه دارد
نماینده مردم خاش در مجلس با بیان اینکه در سیستان وبلوچستان آمار بیکاران بسیار بالاست، گفت: از آنجایی که روز به روز به آمار بیکاران با توجه به فارغ التحصیل شدن جوانان افزوده می شود دولت تاکنون نتوانسته گام هایی در جهت کاهش آمار بیکاری بردارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی کرد نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون در خصوص افزایش آمار بیکاری در کشور اظهار داشت: در استان پهناور سیستان وبلوچستان آمار بیکاران و فاقدین اشتغال بسیار بالا است که در این زمینه از آنجایی که روز به روز به آمار بیکاران با توجه به فارغ التحصیل شدن جوانان افزوده می شود دولت تاکنون نتوانسته گام هایی در جهت کاهش آمار بیکاری بردارد.
 
بیکاری موجب کوچ روستانشینان به شهرها و افزایش حاشیه نشینی شده است
وی ادامه داد: از آنجایی که این خطه از کشور طعم فقر و خشکسالی های 18 ساله را چشیده و از طرفی هم با توجه به کم آبی کشاورزی، باغداری و دامداری نیز از رونق افتاده است دولت نتوانسته تدابیری برای سکونت روستائیان و ماندن آنها در روستا بیاندیشد از همین رو شاهد کوچ روستائیان به شهرها و افزایش حاشیه نشینی در استان هستیم.

نائب رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت باید برنامه ریزی مناسبی برای بازارچه های مرزی و گذرگاه ها انجام دهد تا واردات و صادرات با نظم و مدیریت بهتری در اختیار مردم استان قرار گیرد تا از این طریق نیز شاهد کاهش آمار بیکاری در سیستان و بلوچستان باشیم.
 
دولت نتوانسته ظرفیت ها و پتانسیل های استان را از حالت بالقوه به بالفعل در بیاورد
وی با بیان اینکه دولت نتوانسته استعدادها، ظرفیت ها و پتانسیل های استان را از حالت بالقوه به بالفعل در بیاورد، افزود: دولت باید از ظرفیت بخش گردشگری استان در ایجاد تولید، اشتغال، درآمد زایی و بالابردن درآمدهای اقتصادی استفاده کند اما از آنجایی که برای زیرساخت ها در بحث گردشگری و استفاده از پتانسیل ها آن برنامه ای نیاندیشیده، نتوانسته اشتغال ایجاد کند که در همین راستا دولت اگر عزمی راسخ برای برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای رفع بیکاری جوانان و افراد جویای کار داشته باشد می تواند گام های بلندی در شاخص های فعال کردن بازارچه های مرزی، ایجاد گذرگاه های تبادل کالا و فعال کردن بخش گردشگری و صنایع دستی راهم فعال کند.

کرد تصریح کرد: دولت باید در بخش کشاورزی و دامپروری با حمایت از تولیدکنندگان در خرید تضمینی محصولات یا سرمایه اولیه و با ایجاد کارگاه ها و صنایع تبدیلی اشتغال به وجود آورد که متاسفانه اکثر شهرک های صنعتی و منابعی که بتوان در آن ایجاد کار کرد تعطیل یا نیمه تعطیل است که باز هم دولت برنامه خاصی در این زمینه ندارد.
 
دولت آغوش بیشتری برای حمایت از جوانان بازکند
وی با بیان اینکه دولت باید آغوش بیشتری برای حمایت از جوانان بازکند،گفت: از یک سو در ادارات، ارگان ها و نهادها با کمبود نیروی انسانی شدید مواجه هستیم و از سوی دیگر بکارگیری مدیران بازنشسته به جای استفاده از ظرفیت جوانان دانشگاهی، نخبه و متخصص این مهم را می طلبد که دولت، سازمان برنامه و بودجه و مسئولین اداره استخدامی کشور، نیاز استان سیستان وبلوچستان را در بخش ثبت نام، آزمون گرفتن و ورود جوانان به دستگاه هایی که مورد نیاز است اعلام کند زیرا در این خطه از کشور هنوز شاهد قانون شکنی دولت در بخش کارمندان بازنشسته هستیم.
 انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
, بیکاری موجب کوچ روستانشینان به شهرها و افزایش حاشیه نشینی شده است,
,
,
,
,
, دولت نتوانسته ظرفیت ها و پتانسیل های استان را از حالت بالقوه به بالفعل در بیاورد,
,
,
,
,
, دولت آغوش بیشتری برای حمایت از جوانان بازکند,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه