به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر از کشف یک محموله گوشی خارجی قاچاق به ارزش دو میلیارد ریال خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,سرهنگ رجبعلی مختاری اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان شاهین شهر حین کنترل خودروهای عبوری از محور شاهین شهر به کاشان به یک دستگاه سواری پراید مشکوک و آن را متو قف کردند.
,وی ادامه داد: در بازرسی از این خودرو بیش از 305 دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند ، 59 عدد گوشی تلفن بی سیم ثابت ، تعداد 140 عدد باطری تلفن همراه ،تعداد یک هزار و 100 عدد شارژر تلفن همراه و تعداد 108 عدد دهنی گوشی تلفن ثابت خارجی بدون مدارک قانونی گمرکی کشف شد.
,این مسئول انتظامی بیان کرد: در این رابطه یک مرد و یک زن دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
,سرهنگ مختاری با اشاره به اینکه این محموله از جنوب کشور بارگیری و در حال انتقال به تهران بود افزود: ارزش محموله کشف شده توسط کارشناسان مربوطه دو میلیارد ریال اعلام شده است .
,فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر در پایان خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با قاچاقچیان کالا و مفسدان اقتصادی جامعه برخورد قاطع و قانونی می کند و اجازه جولان به آنها نخواهد داد.#
,
کاهش چشمگیر اعتراضات مردمی به تخلفات رانندگی خود
جانشین پلیس راهنمائی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان گفت: با الکترونیکی شدن ثبت تخلفات رانندگی در معابر شهری و برون شهری شاهد کاهش چشمگیر اعتراضات مردمی به تخلفات رانندگی خود نسبت به گذشته هستیم.
,
سرهنگ علیرضا جان نثاری اظهارکرد: در شهرک آزمایش پلیس راهور استان شورائی برای رسیدگی به اعتراضات مردمی نسبت به تخلفات رانندگی خود قرار دارد که این شورا متشکل از یک قاضی دادگستری، یک کارشناس پلیس راهور و یک مامور ثبت است.
,وی افزود: کسانی که ادعا دارند تخلفی که برایشان ثبت شده را انجام نداده اند و جریمه اشتباهی برای آنان صادر شده می توانند به این شورا مراجعه و اعتراض خود را اعلام کنند که در صورت بررسی و اثبات ادعای آنان تخلف مذکور باطل و در سیستم هم ثبت می شود که فرد جریمه را پرداخت نکند.
,این مسئول با بیان اینکه شورای مذکور به تمام اعتراضات مردم رسیدگی می کند گفت: البته اعتراض هایی که مربوط به ثبت تخلف توسط دوربین است قابل بررسی نیستند چرا که اسناد و مدارک و عکس آن موجود است و می توانیم این اسناد را به فرد معترض نشان بدهیم.
,جانشین رئیس پلیس راهور استان با بیان اینکه دوربین اشتباه نمی کند گفت: از زمانی که ثبت تخلفات رانندگی در معابر شهری و برون شهری الکترونیکی شده، شاهد کاهش چشمگیر اعتراضات مردمی به تخلفات رانندگی خود نسبت به گذشته هستیم.
,وی افزود: نصب دوربین در تقاطع ها و معابر شهری باعث شده جلوی برخی از تخلفات بسیار مهم مانند تخلف سرعت، عبور از چراغ قرمز و عبور از پیاده رو گرفته شود و به همین جهت سعی می کنیم از ماموران در تقاطع ها کمتر استفاده کنیم و بیشتر از آنان در رفع ترافیک و رسیدگی سریع به تصادفات بهره ببریم.
,جانشین رئیس پلیس راهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا موارد وجود داشته است که راننده ای در مکان دیگری بوده و تخلف وی در شهر دیگری ثبت شده باشد گفت: بله موارد نادری از این دست وجود دارد و علت آن هم دست کاری کردن در پلاک خودرو است که باعث می شود جریمه برای خودروی دیگری ثبت شود.
,این مسئول عنوان کرد: در صورتی که چنین اعتراضی به شورا اعلام شود کارشناسان آن را مورد بررسی قرار داده و عکس پلاک را با نوع خودرو مطابقت داده که اگر مشخص شود شماره پلاک مربوط به خودرویی که برای آن تخلف صادر شده نیست ، نسبت به ابطال جریمه و ثبت تخلف برای خودروی متخلف اقدام می کنند.
,
تخطی از سرعت مطمئنه یک کشته برجای گذاشت
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان از واژگون شدن یک دستگاه سواری سمند در محور تیران به عسگران و فوت سرنشین آن خبر داد.
,
سرهنگ جهانگیر کریمی گفت: ماموران پلیس راه “اصفهان-نجف آباد” از واژگونی یک دستگاه سواری سمند در محور تیران به عسگران مطلع و به محل اعزام شدند.
,وی افزود: متاسفانه در اثر این حادثه رانندگی یک خانم 27 ساله که سرنشین خودرو بود جان خود را از دست داد.
,این مسئول انتظامی بیان کرد: علت وقوع این حادثه رانندگی توسط کارشناسان مربوطه تخطی از سرعت مطمئنه اعلام شده است .
,سرهنگ کریمی افزود: یکی از موارد تخلفات رانندگان وسایل نقلیه که در اغلب مواقع، منجر به تصادف می شود بی شک تخطی از سرعت مطمئنه است که در مقررات راهنمایی و رانندگی به راننده تکلیف شده است تا در تقاطعهایی که فاقد چراغ راهنمایی وتابلوی ایست یامامور راهنمایی می باشد و در سرپیچها، جاده های تنگ وتپه و بطور کلی در محیطهایی که موانعی در مسیر حرکت آنها وجود دارد، از سرعت وسیله نقلیه خود تا حدی که برای جلوگیری از تصادف ضرورت دارد بکاهند.
,
کشف بیش از 300 هزار نخ سیگار قاچاق در اصفهان
رئیس پلیس امنیت عمومی استان از کشف تعداد 333 هزار و 800 نخ انواع سیگار خارجی قاچاق و دستگیری یک قاچاقچی خبر داد.
,
سرهنگ اکبر عاصمی گفت: در پی دریافت اخباری مبنی بر اینکه فردی در یکی از انبارهای شهر اصفهان اقدام به دپو و توزیع انواع سیگار خارجی می کند بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی این فرماندهی قرار گرفت.
,وی افزود: پس از هماهنگی با مقام قضائی از محل بازرسی بعمل آمد که مقدار 333 هزار و 800 نخ انواع سیگار خارجی بدون مدارک مثبته گمرکی کشف شد.
,این مسئول انتظامی بیان داشت : در این خصوص یک قاچاقچی کالا دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.
,سرهنگ عاصمی در پایان خاطر نشان کرد: قاچاق کالا به تولیدات داخلی کشور ضربه مستقیم وارد می کند و موجبات رکود و بیکاری جوانان کشور را فراهم می کند که در این خصوص از عموم مردم تقاضا میشود با پلیس همکاری کنند و هر گونه اخبار مربوطه را به نیروی انتظامی اطلاع دهند.
,
دستگیری سارق و مالخر باطری های خودرو در اصفهان
رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری یک سارق حرفه ای داخل خودرو و یک مالخر و کشف 29 عدد باطری سرقتی خبر داد.
,
سرهنگ ستار خسروی اظهار کرد: در پی اعلام چندین فقره سرقت باطری خودرو ،شناسایی سارق یا سارقان در دستور کار کارآگاهان پایگاه شرق پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
,سرهنگ خسروی افزود: کارآگاهان تحقیقات گسترده ای را در این زمینه آغاز کرده و با انجام یک سری اقدامات تخصصی سارق را حین سرقت باطری یک پراید دستگیر کردند.
,این مقام انتظامی از کشف 29 عدد باطری سرقتی از مخفیگاه این سارق خبر داد و ادامه داد: در تحقیقات صورت گرفته مالخر اموال مسروقه نیز شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.
,سرهنگ خسروی در پایان توصیه کرد: سارقان بیشتر خودروهای فاقد تجهیزات ایمنی و دزدگیر بودند را شناسایی و اقدام به سرقت کردند که در این زمینه شهروندان توصیه می کنیم هنگام ترک خودرو خود دقت کنند که درها و شیشه ها کاملا بسته باشد و اتومبیل خود را به لوازم ایمنی مجهز کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه