اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه شهر علی اکبر:

تعامل با دنیا با حفظ مصالح ملی امکان پذیر است/ برجام سفره مردم را کوچکتر کرد/ اظهار ضعف به دشمن چراغ سبزی برای افزایش تحریم ها

تعامل با دنیا با حفظ مصالح ملی امکان پذیر است/ برجام سفره مردم را کوچکتر کرد/ اظهار ضعف به دشمن چراغ سبزی برای افزایش تحریم ها
امام جمعه شهر علی اکبر ابراز داشت: برجام هیچ تاثیر مثبتی بر کیفیت زندگی مردم نداشته و سفره مردم را کوچکتر کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام مجتبی اشرفیان در گفت و گو با اوشیدا ابراز کرد: همه جوامع بشری خواهان توسعه، گسترش و موفقیت روز افزون هستند و البته این امر با تعامل وتبادل علمی اقتصادی فرهنگی باملل مختلف دنیا محقق می شود.

وی در این راستا افزود: کشورجمهوری اسلامی ایران هم ازاین قاعده مستثنا نیست وباقریب به اتفاق کشورهای دنیا در تعامل وارتباط است وسعی می کند در کنار امنیت فرهنگی و سیاسی تکنولوژی و فناوری را به کشور به ارمغان آورد و الحمدلله امروز می‌بینیم دانشمندان جوان این کشور برترین جهش وسرعت علمی رادرمقایسه با دیگر کشورها دارند و در زمینه نظامی، پزشکی، نانوفناوری و تولیدعلم از کشورهای طراز اول دنیاست.

حجت الاسلام اشرفیان تصریح کرد: در زمینه تعامل با کشورها باید علاوه بر حفظ مصالح ملی حد ومرزهاراحفظ کرد چه مرزهای دینی و عقیدتی، چه مرزهای سیاسی و استقلال، و کسانی که فکرمیکنند می توانند استقلال یک ملت را به‌عنوان جهانی شدن با تبعیت محض و بی چون وچرا از جوامع اطراف خود یامستکبرین جانخوار معاصرحفظ کنندبه ملت خود و آیندگان خیانت می کنند.

امام جمعه شهر علی اکبر خازرنشان کرد: برجام هم یکی از آن برنامه هایی بود که دولتمردان تصور می کردند می توانند با مصالحه و بلکه معامله با مستکبرین و دادن امتیاز به آنها دستاورد وگشایش اقتصادی برای کشور داشته باشند هرچند عقل می گوید آزموده را آزمودن خطاست.

وی تاکید کرد: جنایتهای ۶۰ ساله امریکا علیه ملت ایران چیزی نیست که قابل اغماض باشد از کودتاى ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، شهادت دانشجویان در ۱۶ آذر ۱۳۳۲، حمایت و تحکیم پایه‏ هاى حکومت استبدادى شاه‏، تحمیل هشت سال دوران جنگ سخت‏ تحمیلی، حمله آمریکا به کشتى‏ها و سکوهاى نفتى ایران‏، ساقط کردن هواپیماى مسافربرى ایران، حمایت آمریکا از سازمان منافقین، حمایت آمریکا از هر گونه فتنه و اغتشاش در سالهاى ۸۸، ۸۲، ۷۸، ترور دانشمندان هسته ‏اى ایران‏ و امروز هم تصویب تحریم هایی که به تصور آنان فلج کننده است علیه ملت ایران که ریشه خباثت و دشمنی امریکا با ملت ایران را به اثبات می رساند.

حجت الاسلام اشرفیان ابراز کرد: بنابراین اصل این توافقنامه ازابتدا کاردرستی نبودچون درعین نیت صادقانه تیم مذاکره کننده مادشمن از دشمنی خود کوتاه نیامده است اماباهمه تذکرات مقام معظم رهبری ودلسوزان انقلاب دولتمردان عجولانه دوست داشتندخود باردیگرتجربه کنند تااینکه هر روز یک نقض عهد و بدقولی انها رامشاهده می کردند.

وی تصریح کرد: آنچه قابل تذکر است این است که اولا امریکا و یکی دو کشور اروپایی همه دنیا نیستند که لفظ جامعه جهانی را مسئولین ما در مورد آنها به کار می برند این اولین سرنخ نفوذ آنها در افکار دولت است چراکه آمریکا میخواهد خود و هم پیمانانش را به عنوان جامعه جهانی و کدخدای جامعه جهانی معرفی کند و ملتها رابه بردگی بکشاند.

امام‌جمعه شهر علی اکبر همچنین گفت: با همه دنیا تعامل داریم اما ساده هم نیستیم که فریب نیرنگ و تغییر زاویه نقشه دشمن رابخوریم، ثانیا آنچه ۵+۱ را بر سر میز مذاکره آورد اقتدارنظام که حاصل ولایت پذیری وحدت ملی وحضورمردم درصحنه بودن است.

حجت الاسلام اشرفیان ادامه داد: اظهارضعف و زبونی در برابر دشمن یعنی چراغ سبز به دشمن برای فشار، تهدید و تحریم بیشتر بنابراین باید به دنبال مذاکره بود اما مذاکره باید با پشتوانه قدرت و اعتمادبه نفس باشد.

وی اظهار کرد: دولت به دلیل اینکه برنامه اقتصادی مناسبی نداشت همه گشایش وموفقیت خود را در برجام می دانست وبیش از حد در موضوع برجام بزرگنمایی کرد اما امروز بنابراظهارات خود دولتمردان ثمره برجام شده تقریباهیچ ونه تنها ثمری نداشت بلکه دستاوردهایی که سالهای مدید دانشمندان ماباخون دل بدست آوردندرا بتن کرد.

حجت الاسلام اشرفیان بیان کرد: برجام روز بروز سفره های مردم را کوچکترکرد، برجام بزرگترین اشتباه تاریخی اعتمادبه لبخند دشمن بود ودشمن راجری کرد.

وی ادامه داد: متاسفانه باهمه بدعهدی مکرر دشمن هنوز شاهد یک حرکت انقلابی و قاطعانه از دستگاه دیپلماسی نبودیم، استفاده از ابزار مقابله به مثل در برابر نقض عهد دشمن حق ملت و قدرت نمایی در برابر هرگونه تصورتوطئه دشمن است.

حجت الاسلام اشرفیان خاطرنشان کرد: ما ملت بزرگی هستیم خود را باور کنیم و از ظرفیت بی نظیر جوانان ودانشمندان ایرانی بهتر استفاده و ازتولیدملی حمایت کنیم امیدوارم عاقبت برجام مایه عبرت ودشمن شناسی مسئولان آینده باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه