logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

معاون فرماندار سرپلذهاب:

7 موکب در ایام محرم به زوار عتبات عالیات خدمت رسانی می کنند/لزوم تعامل مردم و مسئولین در ایام پیاده روی اربعین حسینی

7 موکب در ایام محرم به زوار عتبات عالیات خدمت رسانی می کنند/لزوم تعامل مردم و مسئولین در ایام پیاده روی اربعین حسینی
معاون فرماندارسرپل ذهاب با تاکید بر لزوم همکاری و تعامل مردم و مسئولین در ایام پیاده روی اربعین حسینی گفت: ۷موکب در شهرستان سرپلذهاب در ایام محرم در مسیر پیاده روی اربعین دائر شده و به زوار عتبات عالیات خدمت رسانی خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، عزیزمراد کرمی در اولین جلسه ستاد اربعین حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اظهار داشت: خدمت به زائران سرزمین های نور توفیق الهی است که برای اولین بار نصیب مردم شهرستان سرپل ذهاب شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,

 

,

وی افزود: ازآن جهت که شهرستان سرپل ذهاب برای اولین بارافتخارمیزبانی زائرین اربعین اباعبدالله الحسین(ع) را نیز دارد لذا مردم و مسؤلان نیزباید تمام توان خود را به کار گرفته تا با کمترین نواقصی، بیشترین خدمات رسانی به زوارعتبات عالیات صورت گیرد و در این راه نیز توفیقاتی حاصل شود.

,

 

,

کرمی خاطرنشان شد: برای تسهیل ارائه خدمات به زائرین عتبات عالیات تمهیدات لازم در این راستا اندیشیده شده است و امید است با همکاری و تعامل دستگاه های اجرایی شهرستان سرپل ذهاب خدمات رسانی و سرویس دهی شایسته و در خور شان زوار اربعین صورت گیرد.

,

 

,

معاون فرماندارسرپل ذهاب به بکارگیری تمام ظرفیت ها برای خدمات رسانی به زائران حسینی درشهرستان تاکید کرد و گفت: مسئولان و مردم خیر دست به دست یکدیگر و با همکاری همه جانبه باید زمینه های رضایت و راحتی زوار حضرت سیدالشهدا (ع) را فراهم کنند.

,

 

,

دراین جلسه درجهت هماهنگی و برنامه ریزی برای استقرار و مکان یابی موکب های شهرستان مصوب شد موکب اول در جنب روستایی حبیب وند در داخل زمین فوتبال، موکب دوم در محورکل داوود، موکب سوم در اردوگاه راه کربلا واقع در سرابگرم، موکب چهارم در کمربندی جاده سرپل ذهاب به قصرشیرین جنب روستای میانمیل،موکب پنجم در شهرک صنعتی(خروجی شهرسرپل ذهاب بطرف شهرستان قصرشیرین)،موکب ششم در ورودی شهرسرپل ذهاب روبروی جایگاه پمپ بنزین صالحی،موکب هفتم در خروجی شهرسرپل ذهاب روبروی پمپ گاز(cng) شهرداری جهت خدمات رسانی به زائرین اربعین اباعبدالله الحسین(ع) مستقر گردد.

,

 

,

لازم به ذکر است؛ اولین جلسه ستاد اربعین اباعبدالله الحسین(ع) با حضورمعاون فرماندار و جمعی از مسئولین سرپل ذهاب در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

,

 

,

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای بیش از85هزارنفرجمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق دارد.

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه