اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افزایش تعداد اعضای کمیسیون شوراهای مجلس

افزایش تعداد اعضای کمیسیون شوراهای مجلس
سلیمی تصریح کرد: علت دیگر مخالفت کمیسیون با معاونت شدن سازمان مدیریت بحران، بار مالی و تأمین بودجه آن بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر سلیمی نماینده مردم سمیرم و سخنگوی کمیسیون امور شوراهای مجلس شورای اسلامی به ارائه گزارشی از نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش پرداخت و اظهار داشت: چهار نماینده به ترکیب کمیسیون شوراها افزوده شدند که عبارتند از: بیت‌الله عبداللّهی نماینده مردم اهر و هریس، ناصر شریف نماینده مردم بندر لنگه، حسن کامران نماینده مردم اصفهان و علی جلیلی نماینده مراغه و عجب‌شیر.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: بررسی لایحه مدیریت بحران در دستور کار کمیسیون قرار گرفته بود، بین کمیسیون و دولت در برخی مفاد این لایحه اختلافات متعددی ایجاد شده بود که در نهایت کمیته مشترکی بین دولت و مجلس برای بررسی این مسائل تشکیل شد و با رفع اختلافات در صحن کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون امور شوراهای مجلس در ادامه تصریح کرد: با رفع موارد اختلافی، 10 ماده از لایحه بحران مدیریت به تصویب رسید و اعضای کمیسیون شوراها با معاونت شدن سازمان مدیریت بحران به دلیل کاهش اختیارات استانداران و فرمانداران در شهرستان‌ها اعلام مخالفت کردند و مدیریت بحران مانند گذشته زیرمجموعه وزارت کشور باقی ماند.
,
,
,
,

سلیمی تصریح کرد: علت دیگر مخالفت کمیسیون با معاونت شدن سازمان مدیریت بحران، بار مالی و تأمین بودجه آن بود.

وی اضافه کرد: اعضای کمیسیون شوراها با نماینده ناظر مجلس در ستاد بحران موافقت کردند و در صورتی که صحن علنی نیز به این موضوع رأی دهد، نماینده‌ای از مجلس بدون حق رأی در جلسات ستاد بحران هر استان حضور خواهد داشت.

سخنگوی کمیسیون امور شوراهای مجلس در ادامه تأکید کرد: بررسی طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده دیگر دستور کار کمیسیون بود که ما به عنوان کمیسیون فرعی 4 ماده از این طرح را مورد بحث و بررسی قرار دادیم، اما از آنجایی که اعضای کمیسیون نسبت به کلیات این طرح ایراداتی داشتند، تصویب مواد به جلسه بعدی موکول شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از نگاه اعضای کمیسیون شوراها، طرح مذکور بار مالی دارد و اصرار شد مواد نباید به نوعی باشد که با سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در تداخل باشد، بر همین اساس مقرر شد در نشست بعدی با اصلاح مواد ارجاعی ایرادات موجود بر طرف شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
منبع: فارس
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه