به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید رضا موسوی،رییس سازمان آتش نشانی شهرداری رباط کریم در گفت وگو با رباط نیوز اظهار کرد: برخورد خودرو با عابر پیاده ساعت به آدرس کمربندی اصغر آباد ابتدای صیاد شیرازی که منجر به مصدومیت عابر از ناحیه گردن و دست و پا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز,وی افزود : نیروهای سازمان آتش نشانی رباط کریم با حضور به موقع و هماهنگی با ۱۱۵ مصدوم را جهت مداوا تحویل عوامل اورژانس شد.
رییس سازمان آتش نشانی شهرداری رباط کریم تصریح کرد : حوادث اورژانسی مانند تصادفات نیاز به واکنش سریع داند و شهروندان در صورت مشاهده چنین حوادثی بلافاصله به اورژانس یا آتش نشانی اطلاع دهند تا زمان حیاتی اولیه برای کمک رسانی از دست نرود .
سیدرضا موسوی در پایان گفت : محور کمربندی اصغر آباد دارای نور کم و سرعت زیاد خودرو ها است و از شهروندان تقاضا دارم دقت لازم را در عبور از این مسیر به خرج دهند.
انتهای پیام/
وی افزود : نیروهای سازمان آتش نشانی رباط کریم با حضور به موقع و هماهنگی با ۱۱۵ مصدوم را جهت مداوا تحویل عوامل اورژانس شد.
,رییس سازمان آتش نشانی شهرداری رباط کریم تصریح کرد : حوادث اورژانسی مانند تصادفات نیاز به واکنش سریع داند و شهروندان در صورت مشاهده چنین حوادثی بلافاصله به اورژانس یا آتش نشانی اطلاع دهند تا زمان حیاتی اولیه برای کمک رسانی از دست نرود .
,سیدرضا موسوی در پایان گفت : محور کمربندی اصغر آباد دارای نور کم و سرعت زیاد خودرو ها است و از شهروندان تقاضا دارم دقت لازم را در عبور از این مسیر به خرج دهند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه