اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

واکاوی تصویب طرح جامع تحریم‌‌‌‌های ایران؛

بازگشت به اوج تحریم‌‌ها با مصوبه کنگره آمریکا/نمایندگان در تعطیلات و دیپلمات‌‌ها مشغول ماله کشی!

بازگشت به اوج تحریم‌‌ها با مصوبه کنگره آمریکا/نمایندگان در تعطیلات و دیپلمات‌‌ها مشغول ماله کشی!
آمریکایی‌‌‌ها بار دیگر ایران را تحریم کردند تا ثابت کنند می‌‌‌‌‌توانند برجام را نقض کنند و مقامات ایرانی عکس‌‌العمل در خور شأنی نشان ندهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، شب گذشته مجلس نمایندگان آمریکا طرح جامعی برای تحریم ایران، روسیه و کره شمالی را با با 419 رای موافق و فقط 3 رای مخالف به تصویب رساند. تحریمی که به مادر تحریم‌‌ها شهرت دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, شب گذشته مجلس نمایندگان آمریکا طرح جامعی برای تحریم ایران، روسیه و کره شمالی را با با 419 رای موافق و فقط 3 رای مخالف به تصویب رساند. تحریمی که به مادر تحریم‌‌ها شهرت دارد.,

این طرح نسخه اصلاح شده طرحى است که پیش از این با هدف تحریم ایران و روسیه در سنا تصویب شده بود که مجلس نمایندگان بندهاى مربوط به تحریم کره شمالى را به آن افزوده تصویب کرده است.

,

تنها دو گام تا اجرای تحریم‌‌‌‌های گسترده‌‌‌تر

, تنها دو گام تا اجرای تحریم‌‌‌‌های گسترده‌‌‌تر, تنها دو گام تا اجرای تحریم‌‌‌‌های گسترده‌‌‌تر,

گام بعدى در مسیر تصویب تحریم‌‌‌‌‌‌های گسترده جدید علیه ایران، بررسى مصوبه امشب مجلس نمایندگان در سنا است. اگر سناتورها با آن موافقت کنند، طرح به کاخ سفید ارسال مى‌‌‌‌‌شود.
روایت‌‌‌‌های متناقضی در خصوص دیدگاه ترامپ نسبت به این مصوبه مطرح شده است که برخی از آمادگی رئیس جمهور آمریکا برای امضای این مصوبه و اجرای آن و برخی از مخالفت وی خبر می‌‌‌‌‌دهند. اگرچه در صورت خودداری ترامپ از امضاى طرح با کسب راى مثبت دو سوم نمایندگان هریک از مجلس‌‌‌ها، لازم الاجرا مى‌‌‌شود.

,
,

تشدید تحریم‌‌‌های قدیمی با بهانه‌‌‌های جدید

, تشدید تحریم‌‌‌های قدیمی با بهانه‌‌‌های جدید, تشدید تحریم‌‌‌های قدیمی با بهانه‌‌‌های جدید,

این تحریم‌های جدید بسیار گسترده تر از قبل بوده و شامل بازگرداندن تحریم‌‌‌‌‌‌های لغو شده قبلی به بهانه‌‌‌‌‌های مختلف هم می‌‌‌‌‌‌شود که نقض صریح بند 36 برجام می‌‌‌‌‌‌‌باشد. این در حالی است که مقامات کاخ سفید طی روزهای اخیر مدعی پایبند نبودن ایران به برجام شده و ترامپ سخن از تشدید فشارها بر ایران گفته است.

,

تعطیلات مجلس و قانون‌‌‌‌های اجرا نشده!

, تعطیلات مجلس و قانون‌‌‌‌های اجرا نشده!, تعطیلات مجلس و قانون‌‌‌‌های اجرا نشده!,

اما در طرف مقابل نمایندگان مجلس در تعطیلات به سر می‌‌‌‌‌برند! طرحی هم که تحت عنوان مقابله با اقدامات آمریکا در دستور کار مجلس قرار داشته همچنان سرنوشت نامعلومی دارد. چه آنکه مصوبات قانونی پیشین در خصوص توقف اجرای تعهدات ایران در برجام در صورت نقض آن توسط طرف‌‌‌‌های مقابل به هیچ وجه اجرایی نشده و اینک پس از اجرای عمده تعهدات ایران در برجام همچون پر کردن قلب راکتور اراک با سیمان، طرف مقابل پا را فراتر از سنگ اندازی در رفع تحریم‌‌‌ها گذاشته و تحریم‌‌‌هایی گسترده‌‌‌تر را  تصویب می‌‌‌کند.

,

هدف: همه بخش‌‌‌های اقتصاد ایران

, هدف: همه بخش‌‌‌های اقتصاد ایران, هدف: همه بخش‌‌‌های اقتصاد ایران,

نکته مهم در خصوص این تحریم‌‌‌ها گستردگی آن و هدف گرفتن همه اقتصاد ایران با بهانه های حقوق بشری و موشکی است. همانطور که کارشناسان منتقد بارها و بارها تذکر داده بودند آمریکا اینک تحریم‌‌‌های هسته‌‌‌ای را با عنوانی جدید بر ایران تحمیل می‌‌‌کند و تنها نتیجه معامله برجام، از دست دادن دُرّ غلطان دستاوردهای دانشمندان هسته ای بوده است.

,

دل به اروپا نباید بست که...
با آغاز اجرای قانون مادر تحریم‌‌‌ها، اروپا نیز به توان و نه علاقه‌‌‌ای به رفع تحریم‌‌‌های ایران نداشته و شرایط تحریم‌‌‌های اقتصادی علیه کشورمان به سال‌‌های اجرای تحریم‌‌‌های 1390 و 91 بازخواهد گشت.

, دل به اروپا نباید بست که..., دل به اروپا نباید بست که...,
,

دیپلمات‌‌‌ها مشغول ماله کشیدن هستند!

, دیپلمات‌‌‌ها مشغول ماله کشیدن هستند!, دیپلمات‌‌‌ها مشغول ماله کشیدن هستند!,

نخستین واکنش از مقامات مسئول کشورمان مصاحبه عراقچی، معاون وزیر خارجه بوده است که تنها جملاتی بدیهی درباره قطعی بودن واکنش ایران به این موضوع و تحت تاثیر قرار گرفتن اجرای برجام را مطرح کرده است. متاسفانه حتی امروز هم بوی بزک دشمنی آمریکا از سخنان عراقچی به مشام می رسد؛ آنجا که گفته است: قانون جدیدی که در حال تصویب است تحریم موضوعی جدیدی ندارد. اینها جمع بندی و تجمیع تحریم‌های قبلی غیرهسته‌ای است. به هر تقدیر این کار کنگره برخلاف تعهدات آمریکا است با این حال، دولت آمریکا تاکنون ٢ بار مجبور شده است پایبندی ایران را تایید کند، چاره دیگری ندارد.

,

این عضو هیئت نظارت بر اجرای برجام در حالی از بکار بردن عبارت نقض برجام با مصوبه جدید تحریم های گسترده علیه ایران خودداری می کند که معدود مخالفان این مصوبه در سنای آمریکا، آن را ناقض برجام معرفی و اعتراف کرده اند اجرای این مصوبه منجر به بازگشت تحریم ها و حتی افزایش آن خواهند شد.

,

گویا هیئت نظارت بر اجرای برجام به توجیه گر نقض برجام تبدیل شده است و آقایان علی رغم تذکر صریح رهبر انقلاب در خصوص وظایف هیئت نظارت بر برجام و ضرورت فعال شدن در جهت احقاق حق کشورمان در توافق هسته ای نمی خواهند باور کنند آمریکا به دشمنی های خود ادامه می دهد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه