اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از سرپناه شبانه آرامش؛

اعتیاد همچنان می تازد/بهره برداری ۲۰ بانوی کارتن خواب زابل از خدمات سرپناه شبانه

اعتیاد همچنان می تازد/بهره برداری ۲۰ بانوی کارتن خواب زابل از خدمات سرپناه شبانه
اعتیاد بلای خانمانسوزی است که زندگی افراد زیادی را به ورطه نابودی کشیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ آمار اعتیاد در سیستان و بلوچستان به دلیل جمعیت بالای جوان، هم مرزی با دو کشور افغانستان و پاکستان و همچنین نرخ بالای بیکاری نسبت به سایر نقاط کشور بالاست.

نبود مکان های مناسب و همچنین شرایط درست و فقر حاکم بر منطقه سبب شده تا جوانان منطقه به جای گذران اوقات فراغت به شیوه مناسب دو به ویژه در اماکن ورزشی وقت خود را در کنار مواد مخدر بگذرانند و شور و نشاط جوانی و نوجوانی خود را به تباهی بکشانند.

جوانان و نوجوانان امیدان هر جامعه هستند و وقتی این قشر به عرصه مواد مخدر گام بگذارند به طور حتم آن جامعه به سمت نابودی کشیده خواهد شد چرا که هزینه هایی که برای آن جوان و نوجوان گذاشته شده تا به این سن رسد به فنا خواهد رفت به طوری که شمار بالایی از این افراد برای تانین مواد مخدر به تکدی گری و سرقت خواهند پرداخت که در نهایت عاقبتی جز زندان و کارتن خوابی نخواهند داشت.

معمولا پس از گرفتاری فرد به مواد مخدر علاوه بر جامعه خانواده نیز فرد را طرد می کنند و نتیجه آن سرگردانی این جوانان در خیابان ها و در نهایت ابتلا به انواع بیماری ها از قبیل ایدز خواهد بود.

وقتی فرد به یک ماده مخدر آلوده می شود به منظور نشئگی و سرخوشی بیشتر کم کم به مواد مخدر جدیدتر و خطرناک تر روی می آورند و این مسئله سبب نابودی کامل و آلودگی بیشتر فرد می شود.

فرهنگ سازی در خانواده و جامعه باید بیش از پیش مورد نظر قرار گیرد جمعیت معتادان در جامعه کاسته شود.

در این بین مهم ترین نقش را در کاهش شمار معتادان خانواده خواهد داشت به طوری که وقتی خانواده وقت بیشتری را صرف فرزند خود کند و فرزند هم والدین را بهترین دوستان خود ببینند کمتر به سمت اعتیاد کشیده خواهد شد.

در این بین موسساتی مردمی برای کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد ایجاد شده که در این راستا سرپناه شبانه آرامش یکی از این مراکز است که توانسته شماری از بانوان کارتن خواب را تحت پوشش قرار دهد.

۲۰ بانوی کارتن خواب از خدمات سرپناه شبانه آرامش بهره می برند

مدیر مرکز سرپناه شبانه آرامش عنوان کرد: در این مرکز خانمهای کارتن خواب و بی پناه از ۷ شب تا ۷ صبح زندگی می کنند و علاوه بر جای خواب از وعده شام و صبحانه و همین طور امکانات استحمام و لباس و مشاوره بهره مند می شوند.

فهیمه سلیمی با عنوان اینکه این مرکز تنها اختصاص به بانوان دارد، اظهار کرد: ظرفیت این مرکز ۲۰ نفر است و تاکنون استقبال خوبی از آن از سوی بانوان کارتن خواب انجام شده است.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی از مرکز سرپناه شبانه آرامش حمایت کرده است، تصریح کرد: برای ایجاد چنین مراکزی معمولا مشکلاتی هم وجود دارد که در این راستا اولین مشکل پیدا کردن مکان بود که بعد چند ماه توانستم یک مکان مناسب در حاشیه اجاره کنم.

سلیمی ادامه داد: باید برای مردم فرهنگ سازی شود تا بدانند همچنین مراکزی چه اهدافی دارند و چه خدماتی ارائه می دهند و بدانند این مراکز هیچ آسیبی به هیچ کس وارد نمی کند بلکه برعکس باعث کاهش آسیبهای اجتماعی هم می شود.

این افراد بی خانمان مبتلا به اعتیاد هستند

سلیمی ابراز کرد: اعتیاد و مصرف مواد مخدر به خصوص مواد صنعتی، ناتوانی های جسمی و روانی و طرد شدن از طرف خانواده و مشکلات اجتماعی و اقتصادی و بیکاری از جمله دلایل بی خانمان شدن بانوانی که در این مرکز به سر می برند به شمار می رود.

رئیس مرکز سرپناه آسایش خاطرنشان کرد: تعدادی از کسانی که در مرکز شب ها را به صبح می رسانند مدتی در زندان بودند که بعد از خارج شدن از زندان از طرف خانواده پذیرفته نشده و راهی خیابان ها شده اند.

مسئولان از مراکز سرپناه حمایت کنند

سلیمی همچنین گفت: در مرکز سرپناه آسایش خدماتی از قبیل تامین محل خواب، توزیع یک وعده شام و صبحانه، تامین امکانات برای استحمام، تامین پوشاک، ارجاع به مراکز اورژانس در صورت لزوم، اجرای کلاس های آموزشی در زمینه کاهش آسیب ها و ارائه لوزام بهداشتی از جمله سرنگ و سوزن داده می شود.

رئیس مرکز سرپناه شبانه آسایش تاکید کرد: مسئولان از مراکز سرپناه حمایت کنند تا افرادی که از همه جا طرد شده اند مورد حمایت قرار گیرند چرا که این افراد راهی برای درمان و سالم شدن و بازگشت به جامعه و اشتغال زایی ندارند و تنها با حمایت می توان گره گشای مشکلات آنان بود.

سلیمی با بیان اینکه مرکز به شدت نیازمند حمایت مالی است، افزود: مردم وقتی با این افراد برخورد می کنند بی تفاوت از کنار آن ها رد نشوند و سعی کنند آن ها را به این چنین مراکزی معرفی کنند.

وی بیان کرد: در اولین گام باید اعتیاد این بانولن درمان شود همچنین خانواده ها هیچوقت نباید از فرزندان خود غافل شوند و باید به مردم آگاهی داد که افراد کارتن خواب با چه مشکلات سخت و بیماری هایی روبرو می شوند و در نهایت چه سرنوشت وحشتناکی برای آنان رقم خواهد خورد‌.

انتهای پیام /

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ۲۰ بانوی کارتن خواب از خدمات سرپناه شبانه آرامش بهره می برند, ۲۰ بانوی کارتن خواب از خدمات سرپناه شبانه آرامش بهره می برند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, این افراد بی خانمان مبتلا به اعتیاد هستند, این افراد بی خانمان مبتلا به اعتیاد هستند,
,
,
,
,
,
, مسئولان از مراکز سرپناه حمایت کنند, مسئولان از مراکز سرپناه حمایت کنند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه