به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، احمد همتی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی در حاشیه مراسم تجلیل از برگزیدگان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان که در مهدیشهر برگزار شد در خصوص لیست های منتشر شده از اعضای کابینه دوازدهم گفت: هیچ کدام از این لیستها تا زمانی که قطعی نشوند قابل اعتماد نیستند چرا که دهها کانل برای تعیین اعضای کابینه در حال فعالیت هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس با بیان اینکه لیست اعضای کابینه پس از ارائه رسمی به مجلس مورد بررسی نمایندگان قرار خواهد گرفت اظهار کرد: تمام لیست های منتشر شده ظن و گمان است و بر اساس گمانه زنی نیز نمی توان نظر داد.
,همتی از احتمال ارائه لیست کابینه پیشنهادی در روز برگزاری مراسم تحلیف خبر داد و گفت: نمایندگان مجلس پس از دریافت لیست نهایی بررسی های خود را آغاز خواهند کرد.
,وی در خصوص ادامه طرح تحول سلامت در دولت دوازدهم نیز تصریح کرد: نظر کمیسیون بهداشت و درمان آن است که هر وزیری که مسئولیت وزارت بهداشت را برعهده می گیرد باید قوانین مصوب را اجرا کند و این شرط برای هر فرد که از سوی دولت پیشنهاد شود مطرح خواهد شد.
,عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اجرای قوانین موجود توسط هر وزیر بهداشتی باید عملیاتی شود چراکه بدون اجرای آنها طرح تحول نظام سلامت ناقص می ماند و هزینه ها را افزایش خواهد داد.
,نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در پاسخ به سوالی در خصوص گزینه اصلی پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت: آقای قاضی زاده هاشمی اصلی ترین گزینه وزارت بهداشت است و برنامه های وی نیز طی جلسات متعددی از سوی کمیسیون مورد بررسی قرار گرفته است.
,همتی با بیان اینکه در حال حاضر دولت و مجلس در بسیاری از موضوعات با یکدیگر هم نظر هستند افزود: البته این دلیل نمی شود که هر فردی که به مجلس پیشنهاد شود مورد تایید قرار بگیرد.
,وی با اشاره به مشورت های متعدد رئیس جمهور با 3 فراکسیون اصلی مجلس پیرامون گزینه های پیشنهادی گفت: امیدواریم افراد پیشنهادی بتوانند به بهترین شکل اعتماد مجلس را به خود جلب کنند.
,نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در خصوص نحوه معرفی گزینه های وزارت خانه هایی که احتمال تفکیک در آنها وجود دارد نیز اظهار کرد: در حال حاضر یک فوریت کلیات این طرح به تصویب رسیده است و تا زمانی که این موضوع نهایی نشود همچنان یک گزینه برای این وزارت خانه ها پیشنهاد خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه