اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نایب رئیس سابق کمیسیون اقتصاد مجلس:

توزیع یارانه از عوامل افزایش نقدینگی در کشور است/ باید قانون اساسی برای پرداخت یارانه اجرایی شود

توزیع یارانه از عوامل افزایش نقدینگی در کشور است/ باید قانون اساسی برای پرداخت یارانه اجرایی شود
نایب رئیس سابق کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی گفت: پرداخت یارانه ها با آنکه مردم از گرفتن آن خوشحال هستند اما یکی از عوامل اصلی افزایش نقدینگی و تورم در کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  عباسعلی نورا در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی عصرهامون با بیان اینکه در کشور بیش از 600هزار میلیارد تومان پول سرگردان وجود دارد، اظهار داشت: در ایران جریان پول ها برعکس است و بیشتر پول از درآمد نفتی  بهره گیری می شود که خود عامل نقدینگی است و باید به مثل دیگر کشور جای پول نفت با سایر محل های درآمدی تغییر پیدا کند و کمترین بخش به درآمدهای نفتی اختصاص یابد.

نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی افزود: تبدیل ارز به ریال در کشور، استقراض بانک مرکزی،چاپ پول از عوامل اصلی دیگر وجود نقدینگی در کشور می باشد.

وی تاکید کرد: برای مهار نقدینگی باید قانون اجرا شود در دولت های نهم و دهم قرار بود صندوق ذخیره ارزی کشور تشکیل و بخش عمده ای از درآمد ارزی در این صندوق ذخیره و به صورت ارزی هم هزینه شود که انجام نشد.

نورا با بیان اینکه وقتی مسئولان دولت با کمبود روبرو می شوند مثل پرداخت یارانه ها به مردم از این محل استفاده می کنند، ادامه داد: پولی که به عنوان یارانه ها پرداخت می شود پول پر اعتباری نیست که مردم می دهند و مردم هم از دریافت آن خوشحال هستند.

نایب رئیس سابق کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی  اضافه کرد: سالانه 54هزار میلیارد تومان پول به صورت مستقیم و حدود 100هزار میلیارد تومان هم به صورت غیر مستقیم به جامعه به عنوان یارانه تزریق می کنیم که باعث تورم مالی و پولی شده و عامل افزایش نقدینگی و تورم در کشور می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: باید قانون اساسی برای پرداخت یارانه اجرایی شود براساس قانون به افراد در راه مانده، بیکار و افرادی که سطح درآمدشان پایین است باید یارانه پرداخت شود و مابقی را در راه تولید استفاده شود.

وی تاکید کرد: ما معتقدیم که اصلا 7دهک جامعه اصلا به پول یارانه نیاز ندارند و تنها نزدیک به دو دهک باید این یارانه را دریافت کنند.
نورا در خصوص تغییر  واحد پول ایران از ریال به تومان که در دست پیگیری قرار دارد نیز گفت: این کار در نقدینگی کشور تاثیر ندارد اما در موارد دیگر مثبت است و باید زودتر انجام می شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه