اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان:

عدم انطباق آرد با نوع پخت نانوایی های آزادپز گلستان/ ۱۸درصد نانواییهای استان گلستان را آزادپزها تشکیل می دهند

عدم انطباق آرد با نوع پخت نانوایی های آزادپز گلستان/ ۱۸درصد نانواییهای استان گلستان را آزادپزها تشکیل می دهند
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان در خصوص عدم انطباق آرد با نوع پخت در نانوایی های آزاد پز در استان گفت: کلیه نانوائیهای آزاد پز مکلف به استفاده از آرد متناسب برای هر یک از رسته های پخت نان آزاد می باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "علی اصغر اصغری" رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان در خصوص این مطلب به خبرنگار ما گفت: در طی بررسی های بعمل آمده از واحدهای نانوایی آزاد پز در سطح استان گلستان مشخص گردید اکثر نانوایی های آزاد پز علیرغم تنوع پخت نان از آردهای متنوع برای پخت این محصولات استفاده نمیکنند که این موضوع موجب کاهش کیفیت این محصولات گردیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی افزود: براساس مصوبات کارگروه گندم و آرد و نان و سیاست های مندرج در قانون نظام صنفی و همچنین قوانین موسسه استاندارد، بر استفاده نانوایی های آزاد پز از آرد متناسب و استاندارد برای پخت انواع محصولا ت تاکید گشته و نظارت بر این امر در دستور کار بازرسان این سازمان نیز قرار گرفته است.

,

* 18 درصد نانواییهای استان گلستان را آزادپزها تشکیل می دهند

, * 18 درصد نانواییهای استان گلستان را آزادپزها تشکیل می دهند,

"اصغری" تصریح کرد: بر اساس آمار 18 درصد نانواییهای استان را آزادپزها تشکیل میدهند که مشمول استاندارد اجباری نیز بوده و انتظار میرود با تهیه و تولید آرد این واحدها در استان پخت انواع نان با آردهای مختلف و تعیین قیمت تمام شده این محصولات بر عهده خبازان قرار گیرد.

,

این مقام مسئول همچنین از نبود برنامه ای اصلاحی از سوی دستگاههای متولی امر بر این بخش (نظیر دانشگاه علوم پزشگی، اداره کل استاندارد انتقاد نموده و با توجه به وظایف ذاتی محوله و حساسیت این موضوع حضور این دستگاهها را در مرتفع نمودن مشکلات این واحدها و همچنین ارتقاء کیفیت محصولات نانواییهای آزادپز لازم و بایسته دانست.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان در ادامه با اشاره به اهمیت حفظ حقوق مصرف کنندگان و وظیفه واحد های تولیدی در این رابطه از برنامه سازمان صنعت معدن و تجارت در طرح موضوع در کمیسیون نظارت بر اصناف  مرکز استان خبر داد  و اشاره داشت در آینده ای نزدیک با طرح موضوع و تنظیم مصوبه ای لازم الاجرا به جهت رعایت آن از سو واحد های صنفی آزاد پز  سعی خواهد شده که الزامات قانونی دراین بخش تشدید گردیده تا در صورت عدم رعایت این مهم از سو واحد های خبازی یاد شده بتوان بر اساس قانون نظام صنفی نستب به این انحراف اعمال مقررات نمود.

,
,
,

"اصغری" از صاحبان تمامی واحدهای آزادپز خواست تا با رعایت موازین قانونی علی الخصوص موارد ی که در تهیه نامه با کیفیت موثر بوده نان با کیفیت و خوبی را تحویل مشتریان خود نمایند .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه