به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، فرماندۀ انتظامی گنبدکاووس با اعلام این خبر اذعان کرد: در جریان دستگیری این سارقان 9 دستگاه موتورسیکلت نیز کشف شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه، ,سرهنگ علی فر در ادامه به شهروندان توصیه کرد: از رها کردن موتور سیکلت در مکانهای خلوت و کم تردد خودداری کرده و هیچ گاه موتورسیکلت خود را بدون قفل و زنجیر رها نکنند.
وی همچنین گفت: سعی کنید حتی الامکان موتور سیکلت خود را در هنگام پارک در محل پررفت و آمد و دارای روشنایی کافی پارک کنید و با نصب قفل کمک و چرخ جلو ضریب ایمنی موتور سیکلت را بالا ببرید.
گفتنی است پیش از این نیز یک سارق سابقه دار دستگیر و 4 دستگاه موتورسیکلت در شهرستان کشف شده بود.
انتهای پیام/
سرهنگ علی فر در ادامه به شهروندان توصیه کرد: از رها کردن موتور سیکلت در مکانهای خلوت و کم تردد خودداری کرده و هیچ گاه موتورسیکلت خود را بدون قفل و زنجیر رها نکنند.
,وی همچنین گفت: سعی کنید حتی الامکان موتور سیکلت خود را در هنگام پارک در محل پررفت و آمد و دارای روشنایی کافی پارک کنید و با نصب قفل کمک و چرخ جلو ضریب ایمنی موتور سیکلت را بالا ببرید.
,گفتنی است پیش از این نیز یک سارق سابقه دار دستگیر و 4 دستگاه موتورسیکلت در شهرستان کشف شده بود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه