logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دانشجویان جهادگری که ۱۱۰۰ متر لوله را با شانه های خود به ارتفاعات کوه رساندند+تصاویر

دانشجویان جهادگری که ۱۱۰۰ متر لوله را با شانه های خود به ارتفاعات کوه رساندند+تصاویر
پس از پیاده روی و کوهنوردی نیم ساعته به محل پروژه دانشجویان رسیدیم.باور کردنی نبود!۱۱۰۰ متر لوله را با شانه های پرتوانشان و با پای پیاده به آن ارتفاع کشیده بودند.مصالح با قاطر و الاغ به آنجا رسیده بود و با پتک از دل کوه شن ۴ سانتی می ساختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیک دانشجو گروه جهادی منتظران خورشید یکی از گروه های توانمند استان گیلان می باشد. دانشجویان خواهر این گروه که متشکل از دانشگاه های لنگرود و رودسر هستند که در سوم مرداد به روستای پوده بخش رحیم آباد رودسر اعزام گردیدند و تا ۸ مرداد به فعالیت های فرهنگی و آموزشی در این منطقه پرداختند.
دانشجویان برادر گروه از ۸ مرداد به پوده اعزام گردیده و در راستای تأمین آب شرب این روستا قرار است ۶ چشمه را بهسازی نموده و سپس آب شرب را پس از لوله گذاری ۱۱۰۰ متری به روستای سرسبز پوده برسانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو ,
,

روز سه شنبه ۱۰ مرداد حجت الاسلام و المسلمین پوررضا مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان گیلان و نورسته مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان با حضور در روستای پوده با  دانشجویان این گروه دیدار کردند و از نزدیک پروژه ها و فعالیت های این عزیزان را مشاهده نمودند.
شور و نشاط جهادی این دانشجویان مثال زدنی بود و به قول حاج آقای پوررضا مشابه جوانان اوایل انقلاب! پس از پیاده روی و کوهنوردی نیم ساعته به محل پروژه دانشجویان رسیدیم.باور کردنی نبود!۱۱۰۰ متر لوله را با شانه های پرتوانشان و با پای پیاده به آن ارتفاع کشیده بودند. مصالح با قاطر و الاغ به آنجا رسیده بود و با پتک از دل کوه شن ۴ سانتی می ساختند.

,
,

حاج آقای پوررضا و آقای نورسته پس از مشاهده پروژه و تحسین دوستان به همراه دانشجویان جهت اقامه نماز مغرب و عشاء به مسجد روستا سرازیر شدند و پس از نماز به دیدار ۴ خانواده شهید روستا رفتند و در آخر، این حضور گرم اهالی و دانشجویان است که آنان را جهت بازگشت به شهر رشت بدرقه می کند.

,

امیدواریم که جوانان این مرز و بوم مانند این جهادگران گروه منتظران خورشید همواره تندرست و انقلابی و مومن و سرافراز باشند.

,

 

,

 

,

, , , , , , , , , ,

, ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه