logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اردوهای جهادی در مناطق محروم:

مردم منطقه محروم، برای محرومیت زدایی آستین همت بالا زدند/ رایجترین هدف اردوی جهادی خدمت به محرومین است+تصاویر

مردم منطقه محروم، برای محرومیت زدایی آستین همت بالا زدند/ رایجترین هدف اردوی جهادی خدمت به محرومین است+تصاویر
مردم منطقه محروم در شهرستان ماهنشان از دل روستاهای دور افتاده در قالب اردوی جهادی برای محرومیت زدایی و خدمت به همنوعان آستین همت بالا زده و در پروژه عمرانی بسیج سازندگی شرکت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شمیم ماهنشان، وقتی حرفی از اردوهای جهادی به میان می آید واژه های سازندگی، خدمت رسانی، محرومیت زدایی و … به ذهن خطور می کند، اردوهای جهادی متشکل از بسیجیان توانمند، نخبه، دانشجو، پزشک و طلاب و… است و برای محرومیت زدایی و خدمات فرهنگی، بهداشتی و عمرانی و… به مناطق محروم اعزام می شوند، اما شکوه این اردوهای جهادی وقتی بارزتر می شود که افراد بسیجی توانمند همین مناطق محروم برای روستاهای همجوار خود جهت خدمات عمرانی و … اعزام می شوند، بسیجیانی که خود طعم نداشتن، نیازمندی و محرومیت را چشیده اند، بله آنهایی که که درد نداشتن ها را درک کرده باشند با عشق و دل و جان برای خدمت رسانی و سازندگی عزم جهاد می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شمیم ماهنشان,

بسیجیان حوزه مقاومت شهید چمران دندی از نقاط مختلف روستاهای این حوزه برای ساخت درمانگاه در روستای دوزکند به مدت هفت روز در قالب اردوهای جهادی اعزام و راه خودشناسی را طی کرده تا به مرحله خداشناسی فائق بیایند.

,

وقتی می گویند راه جهاد باز باز است، این یعنی هنوز جا برای خدمت هست و اینکه جهاد وار باید وارد میدان شد نشان میدهد کار و فعالیت های بسیار جدی می طلبد تا کشور به آبادانی برسد و  اگر جهاد را درست درک کنیم، مسیر رشد و پیشرفت را هموارتر کرده‌ایم.

, اگر جهاد را درست درک کنیم، مسیر رشد و پیشرفت را هموارتر کرده‌ایم.,

روستای دوزکند از توابع شهر دندی در ۶۵ کیلومتری استان زنجان و در ۲۵ کیلومتری از شهردندی قراردارد. شغل بیشتر مردم کشاورزی و دامداری می باشد .در این روستا  مردمانی باصفا ،خونگرم ،و مهربان،و ازهمه مهمتر میهمان نواز  زندگی مکنند .

, روستای دوزکند از توابع شهر دندی در ۶۵ کیلومتری استان زنجان و در ۲۵ کیلومتری از شهردندی قراردارد. شغل بیشتر مردم کشاورزی و دامداری می باشد .در این روستا  مردمانی باصفا ،خونگرم ،و مهربان،و ازهمه مهمتر میهمان نواز  زندگی مکنند ., روستای دوزکند از توابع شهر دندی در ۶۵ کیلومتری استان زنجان و در ۲۵ کیلومتری از شهردندی قراردارد. شغل بیشتر مردم کشاورزی و دامداری می باشد .در این روستا  مردمانی باصفا ،خونگرم ،و مهربان،و ازهمه مهمتر میهمان نواز  زندگی مکنند .,

از کناراین روستا راهی آسفالته با گذشتن از روستاهای اغلبیک و صائین؛ چولجه ، کهرریز ، سیاه منصور و قره بوطه به بخش حلب می رسد و این روستا را به جاده بیجار می رساند .

,

وجه تسمیه این روستا: به علت وجودمعدن نمک دراین روستا که در زیان شیرین ترکی نمک «دوز»معنی میدهد و«کند»هم به معنی روستاست .که باترکیب این دو واژه «دوزکند» شکل گرفته است .

,

ادامه ساخت درمانگاه در این روستا نیاز نیروی انسانی و مالی است که بسیج سازندگی سپاه ناحیه ماهنشان با همت حوزه شهید چمران دندی وارد میدان شده و با بکارگیری بسیجیان توانمند در ساخت این پروژه اهالی این منطقه را یاری کردند.

,

یکی از بسیجیان در گفت و گو با خبرنگار شمیم ماهنشان از احساس خود در حین کار گفت: احساس خوشحالی و مفید بودن دارم، از اینکه می توانیم با دست به دست هم دادن و همکاری همدیگر مشکلات منطقه ای خودمان را حل کنیم به حس خرسندی و آرامش درونی دست می یابم.

,

وی افزود: مردم ایران همیشه در هر صحنه و عرصه ای با وحدت و همکاری و کمک به یکدیگر توانستن مشکلات را پشت سر گذاشته و به پیشرفت هایی دست یابند که امیدواریم مسئولین هم با وحدت و پشتیبانی انقلاب و رهبر معظم انقلاب  هم  بتوانند با وحدت و همکاری برای خدمات رسانی و پیشرفت و توسعه کشورمان گامی موثر بردارند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه