logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرماندار آستارا:

خبرنگاران حلقه اتصال مردم و حاکمیت هستند/ بهره‌مندی صحیح از ظرفیت خبرنگاران موجب توسعه جامعه می‌شود

خبرنگاران حلقه اتصال مردم و حاکمیت هستند/ بهره‌مندی صحیح از ظرفیت خبرنگاران موجب توسعه جامعه می‌شود
فرماندار آستارا خبرنگاران را حلقه اتصال مردم و حاکمیت برشمرد و گفت: بهره‌مندی صحیح از ظرفیت خبرنگاران موجب توسعه جامعه می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یونس رنجکش در گفت‌وگو با ۸دی در آستارا خبرنگاران را امین مردم و مسئولین نام برد و اظهار داشت: خبرنگاران چشم بیدار، گوش شنوا و زبان گویای مردم و حاکمیت هستند.
وی خبرنگاران را حلقه اتصال مردم و حاکمیت توصیف کرد و افزود: نقش خبرنگاران در جامعه بسیار حائز اهمیت است و حضور همه جانبه در عرصه های اجتماعی بیانگر آن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
,


فرماندار آستارا با بیان اینکه در توسعه جامعه نقش خبرنگاران پر رنگ است، گفت: اگر به درستی بتوان از ظرفیت رسانه ها و خبرنگاران استفاده شود این ظرفیت قدرت تحول در جامعه را دارد و یقینا موجب توسعه جوامع می شود.
مقام عالی دولت در بندر مرزی آستارا با بیان اینکه در عرصه خبرنگاری نیازمند نگاه دوطرفه بین مسئولان و خبرنگاران هستیم، اظهار کرد: گاهی به دلیل عدم شناخت کافی از کار و تلاش رسانه ها از تلاش خبرنگاران و برخورد های یکطرفه و یک سویه، جامعه دچار چالش هایی می شود که نیازمند نگاه دو طرفه هستیم.

,
,
,


رنجکش با بیان اینکه استفاده ظرفیت های خبرنگاران و حاکمیت از یکدیگر ضرورت دارد، خاطرنشان کرد: باید رسانه ها و حاکمیت و کارگزاران دولت برای رسیدن به یک فهم مشترک و منافع ملی بتوانند از ظرفیت های یکدیگر استفاده کنند.

,
,


وی افزود: هر میزان رسانه ها و خبرنگاران با بدنه اجتماعی ارتباط داشته باشند به همان میزان می توان اطلاع رسانی بهتری به مردم در عرصه های متفاوت انجام داد.
فرماندار آستارا با اذعان به اینکه در کنار آگاهی بخشی به جامعه می توان مشارکت های اجتماعی را در برنامه ریزی های عمومی بالا برد، تصریح کرد: رابطه اثر بخشی خبرنگاران و دستگاه های حاکمیتی و مدیران اجرایی را با مردم در مقاطع مختلف دیده ایم و نمونه بارز آن در دوران دفاع مقدس و انتخابات اخیر مردم و حضور و مشارکت حداکثری آنها در انتخابات بوده است.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه