به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هنرما؛ نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان روز چهارشنبه، در اختتامیه هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی علاقه به کتاب و کتابخوانی را از جمله ضرورت های زندگی برشمرد وگفت: همانطور که جسم انسان به غذا نیازدارد روح آن نیز برای تعالی بیشتر و بهتر خود به غذا نیازدارد که علاقه به کتاب و کتابخوانی می تواند بهترین غذای روح انسان ها باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هنرما,
آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد، اظهار کرد: از جمله راه های آگاهی، رشد و تعالی فکر و روح انسان در زمینه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و کتاب خوانی است که تمامی مردم باید به این اصل اهمیت داده و آن را مورد تشویق وحمایت قرار دهند چرا که رشدعقلی و فکری انسان به وسیله خواندن صورت می گیرد.
سرپرست کتابخانه های استان اصفهان نیز هدف از اجرای این جشنواره را ترویج فرهنگ رضوی، گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، شناسایی و معرفی تولیدکنندگان این آثار برشمرد و افزود: این مسابقه با معرفی شش عنوان کتاب درسه بخش کودک، نوجوان و بزرگسالان برگزار و در حاشیه آن دو کتاب ویژه پیرامون حضرت معصومه (س) و حضرت شاهچراغ(ع) معرفی شدند.
هلاکویی خاطرنشان کرد: این مسابقه در بخش های مکتوب، اینترنی، فردی و خانوادگی با حضور 22 هزارنفر از مردم استان اصفهان برگزا رشدکه نسبت به سال قبل 80 درصد رشد داشته است.
وی در ادامه گفت: از این تعداد 14هزار و 600 نفر به صورت فردی، چهار هزار و 700 نفر خانوادگی، سه هزار نفر از این تعداد به صورت اینترنتی و یکهزار و چهار نفر نیز از مناطق محروم در این جشنواره شرکت کرده اند.
: این مراسم با حضور جمعی از مسئولان نهادهای کشوری و استانی ازجمله کمیته امداد، فرمانداری
، بهزیستی و اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان و همچنین فعالان عرصه فرهنگی برگزارشد و در پایان برگزیدگان این جشنواره تقدیر شدند.
,
,
,
,
,
بر این اساس، در بخش کودک این جشنواره ستاره مختاری از لنجان، فاطمه زهرا اطرشی از شهرضا، آلا ابراهیم زاده از نجف آباد، کیمیا سعیدی از برخوار، مصطفی عباسی از چادگان و امیرهوشنگ یزدان مهر از کاشان به عنوان برگزیدگان معرفی شدند.
در بخش نوجوانان اطهر صفایی از مبارکه، امیرعباس فرجی از بویین میاندشت و ریحانه صالحی از نجف آباد رتبه های برتر را کسب کردند.
در بخش کتابداران نیز از فائزه ارشدی پناه از آران و بیدگل، سمیر اسلامی از اصفهان ومریم عربیان از کاشان تجلیل شد.
اداره کل زندان های استان اصفهان، سازمان صدا و سیمای مرکز اصفهان، اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز به عنوان مشارکت کنندگان نمونه در این جشنواره معرفی شدند.
,
,
,
استان اصفهان دارای 285 کتابخانه نهادی، مشارکتی و مستقل، بیش از 190 هزار عضو و بیش از دو میلیون و 900 هزار جلد کتاب است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه