اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرمربی سپاهان اصفهان؛

همانند شیرهای زخمی به میدان می‌رویم/ نباید اشتباهات دیدار قبلی سپاهان تکرار شود

همانند شیرهای زخمی به میدان می‌رویم/ نباید اشتباهات دیدار قبلی سپاهان تکرار شود
کرانچار عنوان کرد: از نظر روانی آنالیز بسیار مثبتی را انجام داده‌ایم و اشتباهات فاحشی که در بازی اخیر رخ داده است را به بازیکنان گوش‌زد کرده‌ایم و بیشترین تاکید را بر دفاع قرار داده‌ایم…
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان، گفت: مثل شیرهای زخمی به مصاف پارس جم می‌رویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

زلاتکو کرانچار عصر پنجشنبه، در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل پارس جنوبی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با وجود شکستی که مقابل پدیده داشتیم و اصلا خوش‌آیند نبود، بازیکنان عملکرد خودشان را نشان ندادند.

,

وی افزود: در تمرینات تلاش کردیم که ضعف‌ها را برطرف کنیم و هم‌اکنون آماده بازی با پارس جنوبی هستیم که خیلی خوب لیگ را شروع کرده است.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان تصریح کرد: «آن‌ها با کسب دو پیروزی که داشته‌اند سرشار از خوشحالی هستند و ما به عنوان شیرهای زخمی به مصاف حریف می‌رویم.»
وی ادامه داد: امیدوارم در بازی فردا دیگر اشتباهی از سوی تیم ما رقم نخورد؛ حریف تیم جوانی دارد و اینکه با تیم‌ کامل به میدان می‌روند یا خیر فردا مشخص خواهد شد.
کرانچار عنوان کرد: با وجود جوانی و طراوت حریف، سپاهان در خانه خود تحت فشار قرار نمی‌گیرد و امید است در بازی فردا اشتباهات ما کاهش یابد و بتواند عملکرد خوب‌مان را رقم بزند.
وی عنوان کرد: از نظر روانی آنالیز بسیار مثبتی را انجام داده‌ایم و اشتباهات فاحشی که در بازی اخیر رخ داده است را به بازیکنان گوش‌زد کرده‌ایم و بیشترین تاکید را بر دفاع قرار داده‌ایم و تنها خط دفاع منظور ما نیست و دفاع از میانه و خط حمله را شامل می‌شود و تلاش کردیم این موارد را در تمرینات تذکر دهیم و به اجرا درآوریم که تیم سپاهان نه تنها در بازی فردا که تا انتهای فصل دیگر حق ندارد چنین اشتباهاتی را انجام دهد.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان خاطر نشان کرد: تا جایی که به موضوع تهاجمی تیم برمی‌گردد، قابل قبول نیست که یک گل بزنیم و پنج گل دریافت کنیم و شکست سنگین در بازی گذشته ما را یک گام به عقب برد.
وی در مورد آخرین وضعیت اولیویرا دروازه‌بان اول این تیم توضیح داد: این بازیکن درحال بازسازی خودش است و در بازی فردا هم حضور نخواهد داشت و اجازه می‌دهیم تا ترمیم او کامل شود اما یک سطح تمرینی بالاتری را ارائه کرده است؛ مصدومیت او کشیدگی است که معمولاً 20 روز زمان نیاز دارد و ما امیدواریم او تا بازی با ذوب‌آهن آماده شود.
کرانچار در مورد عملکرد حریف در بازی اخیر تصریح کرد: آن‌ها مقابل پیکان در 40 دقیقه اول سه گل به ثمر رساندند و کار را تمام کردند؛ عملکرد آن‌ها به‌گونه‌ای است که به حریفان اجازه می‌دهند که به میانه زمین‌شان نزدیک شوند و در ادامه روی درخشش چند بازیکن‌شان به دروازه حریف نزدیک شوند.
وی ادامه داد: پارس جم در دو بازی گذشته خود کیفیت خوبی را نشان داده‌اند و توانسته‌اند نتایج خوبی کسب کنند و به دو پیروزی پرگل برسند؛ از همین رو در بازی با تمام قوا به میدان می‌رویم و هیچ دلیلی وجود ندارد که تیم ما در خانه بخواهد مقابل این تیم، ضعیف به میدان برود.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در مورد وضعیت مهدی صدقیان گفت: «جای نگرانی در مورد این بازیکن وجود ندارد و او در بازی گذشته تنها برروی گل دوم از نظر من مقصر بود و روی گل‌های دیگر توپ‌های ساده از مدافعان و بازیکنان ما عبور کرد و وارد دروازه ما شد؛ بازیکنان ما باید مراقب مهاجمان حریف باشند و گل‌های دریافت‌شده حاصل اشتباهات زنجیره‌ای بود که در تمامی خطوط وجود داشت و باعث گل خوردن ما شد.
وی ادامه داد: جای نگرانی در مورد وضعیت این بازیکن وجود ندارد و در بازی مقابل سایپا یک عکس‌العمل فوق‌العاده داشت و اجازه نداد که دروازه ما باز شود؛ این بازیکن را از دسته یک آوردیم و وی در تمامی رده‌ها برای سپاهان به میدان رفته است و او ارزش سرمایه‌گذاری را دارد و می‌تواند از آینده‌های سپاهان باشد.
کرانچار در مورد وضعیت مهاجمان این تیم اظهار کرد: ساسان انصاری در تمامی اردوهای پیش از فصل با سپاهان حضور داشته است و متصور بودیم که سه بازی او را در اختیار نداشته باشیم؛ این بازیکن در بازی قبلی به خوبی تغذیه نشد و آن‌طور که انتظار داشتیم، بازیکن‌مان نتوانستند او را تغذیه کنند.
وی ادامه داد: مروان حسین نیز امروز در آخرین بازی برای تیمش به میدان می‌رود که امیدوارم دچار مصدومیت نشود؛ او یک فصل خوب را با تیمش سپری کرده است و شنبه به اصفهان می‌آید و به تیم ما ملحق می‌شود؛ این بازیکن نیز می‌تواند در بازی مقابل ذوب‌آهن تیم ما را همراهی کند و تمام کمک‌مان را به او می‌کنیم تا بتواند ارزش خود را به نمایش بگذارد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

تقدیر از خبرنگاران
در پایان این نشست خبری، کرانچار روز خبرنگار را تبریک گفت و به مناسبت این روز با اهدای شاخه‌های گل زرد از خبرنگاران اصفهانی حاضر در این نشست خبری تقدیر کرد.
در هفته سوم لیگ برترفوتبال ایران تیم های سپاهان و پارس جنوبی جم از ساعت 20 و 30 دقیقه روزجمعه بیستم مردادماه در ورزشگاه نقش‌جهان به میدان می روند.

, تقدیر از خبرنگاران, تقدیر از خبرنگاران,
,
,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه