اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وقتی رویای مهاجرت به ایران کابوس می شود؛

قاچاق انسان در محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان بازهم حادثه آفرید/ کشته و مجروح شدن ۲۳ نفر + تصاویر

قاچاق انسان در محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان بازهم حادثه آفرید/ کشته و مجروح شدن ۲۳ نفر + تصاویر
براساس آمار و اخبار بیشترین حوادث رانندگی ناشی از سرعت زیاد، حمل مواد سوختی و اتباع بیگانه در محورهای مواصلاتی زاهدان- خاش، خاش - سراوان و همچنین محورهای فرعی سراوان منتهی به مرز رخ می دهد که در نهایت منجر به سوختن قاچاقچیان یا افراد بی گناه دیگر می شود و تلفات جانی و مالی بسیاری را بر زمین می گذارد.
[

 به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از تفتان ما، تبدیل شدن استان پهناور سیستان و بلوچستان به یکی از مبادی ورودی و خروجی سوخت سبب شده تا سودجویان و قاچاقچیان از هر راهی حقوق مردم این استان را پایمال کنند و با بی توجهی به جان انسان ها باکهای اضافی ایجاد کرده و بیت المال را به جیب بزنند و سوخت را به آن طرف مرزها قاچاق کنند اما قاچاق سوخت تنها اقدام این قاچاقچیان نیست بلکه مهاجران افغانی برای ورود به ایران جان خود را به دست این قاچاقچیان انسان می سپارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, ،,

تصادف خودروهای قاچاق سوخت و انسان این روزها تیتر بسیاری از رسانه ها شده و هر روز خبرهای ناگواری از این دست به گوش می رسد و این حوادث که معمولاً با تعداد زیاد قربانی همراه است و این قربانیان که اکثراً مهاجران کشورهای همسایه هستند که به منظور یافتن کار و زندگی بهتر، خانه و کاشانه خود را در آن سوی مرز رها میکنند و با پرداخت مبالغ هنگفتی به قاچاقچیان جان خود را کف دست می گذارند و راهی ایران می شوند و آنها برای رسیدن به مقصد مجبور هستند گاهی در پژو 15 نفر کمتر و بیشتر به صورت فشرده بشینند و یا در عقب تویوتا خارج از گنجایش و آمار بشینند و سرعت زیاد این ماشین ها برای رسیدن به مقصد، در موارد بسیاری حوادثی را رقم می زند که از مرگبارترین حوادث جاده ای استان به شمار می روند.

, .,

در واقع آمار دقیقی در این خصوص در دست نیست اما با نگاهی به آرشیو و سابقه اخبار رسانه های متعدد می توان دریافت که در سال های اخیر، دهها تصادف مرگبار در محورهای زابل ـ  زاهدان ؛ سراوان - خاش و چابهار - پیشین - ایرانشهر رخ داده که یک پای آن خودروهای حامل اتباع افغانی بوده اند. از آنجا که این خودروها معمولا تعداد زیادی مهاجر غیرقانونی را قاچاق می کنند، در هنگام تصادف، آمار قربانیان هم به طرز شگفت انگیز و  خاصی بالا می رود و به همین علت این روزها وقتی خبری از تصادفات جاده ای با تعداد قربانیان بالا به گوش می رسد، ناخودآگاه این سوال پیش می آید که آیا پای خودروهای حمل مهاجران غیرقانونی هم در میان بوده یا نه؟

,

علی ای حال موقعیت جغرافیایی و استراتژیک استان سیستان و بلوچستان و تفاوت قیمت مواد سوختی در دو طرف مرز پاکستان و افغانستان و ایران سبب شده تا روزانه قاچاق سوخت و انسان به خصوص در مناطق جنوبی استان افزایش یابد و خطرات و آسیب های جبران ناپذیری را برای مردم و آینده این استان رقم بزند که بعضاً غیرقابل جبران است.

,

 

,

, ,

 

,

با این تفاسیر بارها شاهد آن بودیم که قاچاقچیان که جان خود را کف دست گذاشته اند برای فرار از چنگال قانون با خودروهای حامل مواد سوختی و اتباع بیگانه با سرعت های غیرمجاز در محورهای منتهی به مرز تردد می کنند و به توجه و ایست پلیس نیز توجه نمی کنند که این فرارها هراز گاهی منجر به حوادث تلخ و غیرقابل جبران می شود که زندگی چندین خانواده را فلج و به نابودی می کشاند.

,

به نظر بسیاری از کارشناسان این حوزه؛ خودروهای قاچاقچیان علاوه بر اینکه محورهای این استان را ناامن کرده نگرانی های بسیاری را برای مسافران عبوری از این محورها نیز ایجاد کرده است که در این موارد خسارات و تلفات زیادی به همراه داشته است.

,

براساس آمار و اخبار بیشترین حوادث رانندگی ناشی از سرعت زیاد و حمل مواد سوختی و اتباع بیگانه در محورهای مواصلاتی زاهدان- خاش، خاش - سراوان و همچنین محورهای فرعی سراوان منتهی به مرز رخ می دهد.

, .,

 

,

, ,

 

,

طبق آخرین آمار به دست آمده؛  آخرین حادثه مرگباری که این خودروها رقم زدند، در محور فرعی خاش  - تمین – سنگان و پسکوه م رخ داد 24 نفر زخمی و یک نفر از خودروی حامل اتباع جان باختند.

,

* قاچاق سوخت و انسان 24 زخمی و کشته بر جای گذاشت

, * قاچاق سوخت و انسان 24 زخمی و کشته بر جای گذاشت , * قاچاق سوخت و انسان 24 زخمی و کشته بر جای گذاشت ,

مسئول فوریت های پزشکی شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: بر اثر واژگونی دو دستکاه دستگاه وانت تویوتا حامل اتباع خارجی غیر مجاز در محور تمین به سنگان و محور فرعی پسکوه خاش 22 نفر زخمی و یک کشته برجای گذاشت.

, ما , ما , .,

علیرضا سرگزی با بیان اینکه در این حادثه مجروحین توسط 5 دستگاه آمبولانس به بیمارستان امام خمینی(‌ره) خاش و بیمارستان زاهدان انتقال یافتند، افزود: حمل اتباع بیگانه غیرمجاز توسط خودروهای متخلف در محورهای مواصلاتی سطح شهرستان خاش هر سال جان تعداد زیادی را به مخاطره می‌اندازد.

,

 

,

, ,

 

,

سرگزی با بیان اینکه تلاش نیروهای امدادی برای کمک به سانحه دیدگان حدود یک ساعت به طول انجامیده است، اظهار کرد: اورژانس ۱۱۵ در هر شرایطی در راستای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان آمادگی دارد و در کمترین زمان ممکن در امر خدمات درمانی اقدام کرده است.

, .,

* علت حادثه سرعت غیرمجاز

, * علت حادثه سرعت غیرمجاز , * علت حادثه سرعت غیرمجاز ,

رییس پلیس راه شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما گفت: علت حادثه سرعت غیرمجاز این دو خودرو بوده است.

, تفتان ما, تفتان ما, .,

سروان یوسفی برخورد وسیله نقلیه با عابر پیاده، تخطی از سرعت مطمئنه، رعایت نکردن حق تقدم عبور، خستگی و خواب‌آلودگی راننده، انحراف به چپ و غیره را در صدر علل بروز حوادث رانندگی در جاده‌های کشور دانست و اظهار کرد: از میان تصادفات رخ داده در جاده‌ها بیش از یک سوم این تصادفات به واژگونی منجر شده‌اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه