logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

استاندار اصفهان تاکید کرد؛

پیگیری مشکلات بیماران اوتیسم در اصفهان/ فعالیت هشت مرکز حمایت از کودکان اوتیسم در استان

پیگیری مشکلات بیماران اوتیسم در اصفهان/ فعالیت هشت مرکز حمایت از کودکان اوتیسم در استان
مدیر ارشد اجرایی استان اصفهان با اشاره به برخی از مشکلات انجمن حمایت از کودکان اوتیسم اصفهان ازجمله تأمین زمین برای ساخت محل آموزش و نگهداری این بیماران گفت: معاونت عمرانی و اداره کل بهزیستی استان باید برای برون‌رفت از این مشکل و حل آن پیگیرهای لازم را صورت دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ برخی مشکلات انجمن حمایت از کودکان اوتیسم اصفهان با حضور رسول زرگرپور استاندار اصفهان و اعضای هیئت‌مدیره این انجمن مورد بررسی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

مدیر ارشد اجرایی استان اصفهان با اشاره به برخی از مشکلات انجمن حمایت از کودکان اوتیسم اصفهان از جمله تأمین زمین برای ساخت محل آموزش و نگهداری این بیماران گفت: معاونت عمرانی و اداره کل بهزیستی استان باید برای برون‌رفت از این مشکل و حل آن پیگیرهای لازم را صورت دهند.

,

زرگرپور کارهای خیر را ذخیره‌ای برای دنیای آخرت عنوان و اظهار کرد: مدیران و مسئولان باید توان خود را برای این‌گونه حمایت‌ها بکار بگیرند چراکه فقط اقدام ها و کارهایی که با نیت و انگیزه خدایی انجام می گیرد از افراد باقی می ماند.

,

گفتنی است انجمن حمایت از کودکان اوتیسم با هدف ارائه خدمات به بیماران روانی مزمن و اختلالات رفتاری اوتیسم، آموزش در سطح جامعه و خانواده و هماهنگی دستگاه‌های مربوط، تلاش در جهت ایجاد و تأسیس مراکز آموزشی توان‌بخشی و اشتغال تحت نظر انجمن، ارتباط با مراکز دانشگاهی و انجمن های مشابه به منظور انجام تحقیقات و نشر و توسعه رشته های مرتبط با اوتیسم، تلاش در جهت تسهیلات پیشگیری و مشاوره و توان‌بخشی و درمانی با اخذ مجوز های قانونی، پیشنهاد و اصلاح و تصویب قوانین لازم در حمایت از افراد مبتلا به اوتیسم و احقاق حقوق آن‌ها تشکیل‌شده است و هشت مرکز حمایت از کودکان اوتیسم در استان فعالیت می‌کنند.

,

اوتیسم (Autism) نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیرطبیعی مشخص می‌شود.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه