اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل صدا و سیمای فارس:

بیش از 250 شبکه ماهواره‌ای علیه ایران فعالیت می‌کند/ تفکر بسیجی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سیاست حاکم نشد

بیش از 250 شبکه ماهواره‌ای علیه ایران فعالیت می‌کند/ تفکر بسیجی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سیاست حاکم نشد
مدیرکل صدا وسیمای فارس گفت: باید ساز و کارهای ارتباط بین رسانه‌های فعال استان را طوری محکم ببندیم که با تغییر مدیریت هم این شجره طیبه ادامه پیدا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، سید تقی سهرابی، مدیرکل صدا و سیمای فارس از دفتر پایگاه خبری تحلیلی شیرازه بازدید کرد. او در یک نشست صمیمی با اعضای هیات تحریریه به گفت و گو نشست که در دو قسمت منتشر می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه, شیرازه,

سهرابی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری درخصوص شبیخون فرهنگی گفت: امروز حقیقتا درگیر یک جنگ تمام عیار هستیم که ابعاد آن از جنگ تحمیلی پیچیده‌تر است. در جنگ نرم تأثیرگذاری، تخریب و مانایی عملیات‌ها وسیع‌تر و بیشتر است که باید متناسب با شرایط جدید آمادگی لازم را در خود ایجاد کنیم.

در جنگ نرم کشور مهاجم با عملیات‌ روانی برخی افراد درون کشور هدف را با خود همراه می‌کند

وی به تفاوت‌های جنگ نرم و جنگ سخت اشاره و اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس، جنگ برای تمام مردم ملموس بود و اقشار مختلف مردم همه امکانات خود را در خدمت دفاع از میهن به‌کار گرفتند اما در جنگ نرم کشور مهاجم با عملیات‌های روانی برخی افراد درون کشور هدف را با خود همراه می‌کند و آنان یا از روی ترس و یا اینکه احساس می‌کنند منافع آن‌ها اینگونه تامین می‌شود به خدمت کشور مهاجم درمی‌آیند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس با بیان اینکه جنگ نرم و عملیات‌های روانی به صورت جدی در جنگ جهانی دوم شکل گرفت، گفت: آلمانی‌ها در موضوع جنگ نرم از ابزارهای نوین ارتباطی که در آن زمان رادیو بود، استفاده کردند و عملیات‌های روانی پیچیده‌ای را انجام دادند.

سهرابی با بیان اینکه در زمان حمله آمریکایی‌ها به عراق مسئول دفتر خبری ایران در عراق بودم یادآور شد: در زمان حمله رسانه‌ها به شکلی عمل کردند که گمان کردیم فرودگاه بغداد به تسخیر آمریکایی‌ها درآمده است و آنان با استفاده از عملیات‌های روانی با هزینه کم کشور عراق را تسخیر کردند.

فعالیت بیش از 250 شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان علیه ملت ایران

وی عامل فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را ناتوی فرهنگی و نفوذ فکری بین مسئولین این کشور عنوان و اظهار کرد: بعد از شوروی مکتب لیبرالیسم که سردمدار آن آمریکا است گمان کرد که حاکم جهان شده است اما زمانی که دیدند انقلاب اسلامی برای مردم دنیا حرف دارد و ملت‌ها به حقایق ناب اسلامی گرایش دارند، برای مقابله با انقلاب اسلامی و به زانو درآوردن آن، بودجه‌های فراوانی را اختصاص داده‌اند.

این فعال رسانه‌ای با تصریح اینکه اکنون بیش از 250 شبکه ماهواره‌ای به زبان فارسی علیه ملت ایران فعالیت می‌کنند، گفت: علیه هیچ کشوری در جهان این تعداد شبکه ماهواره‌ای فعالیت نمی‌کند و حتی در شبکه‌های مستند نیز با هدف تخریب و عملیات روانی کار می‌کنند و با تمام قوا می‌خواهند در جنگی نرم به اهداف خود برسند.

تفکر بسیجی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سیاست حاکم نشد

مدیرکل صدا و سیمای فارس اقتدار کنونی جمهوری اسلامی ایران در زمینه دفاعی را از برکات 8سال دفاع مقدس دانست و افزود: تفکر بسیجی بر مسئولان نظامی کشور حاکم شد و با عزم و اراده به سمت خودکفایی در حوزه‌های نظامی گام برداشتند و نتیجه آن شد که امروز با افتخار موشک‌های ما با کمترین ضریب خطا و با موفقیت قلب دشمنان را نشانه می‌گیرد.

سهرابی با اظهار تاسف از اینکه در حوزه‌های غیرنظامی گام‌های جدی در جهت مقابله با تهاجم دشمن برداشته نشده است، گفت: به دلایل مختلف تفکر بسیجی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سیاست حاکم نشد و درنتیجه برخی ولنگاری‌های فرهنگی ناشی از جنگ نرم است از جمله اینکه برخی ارزش‌ها، ضد ارزش و برخی ضد ارزش‌ها به ارزش تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: مدت زیادی از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود که جنگ تحمیلی آغاز شد و در کشور آمادگی مقابله با یک هجوم تمام عیار وجود نداشت و ارتش شرایط خاصی داشت اما با توکل برخدا توانستیم درمقابل بیش از 50 کشور جهان از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس که از نظر نیروی انسانی و تجهیزات به عراق کمک می‌کردند، ایستادگی کنیم و رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) اعتقاد، ایمان و حب و دوستی مردم نسبت به انقلاب که به دشمن سیلی زدند موجب پیروزی ما شد و اکنون در عراق ایرانی‌ها محبوبیت بسیاری دارند و در مسیر کربلا نجف عکس مقام معظم رهبری به چشم می‌خورد که این‌ها از نشانه‌های قدرت خداست و در زمان جنگ کسی فکر نمی‌کرد روزی در خیابان‌های عراق عکس رهبران انقلاب اسلامی باشد یا خانواده‌ای عراقی نام فرزند خود را علی خامنه‌ای بگذارد. اکنون نیز فعالان رسانه‌های انقلابی باید در جنگ نرم با همان شدت و حدت در مقابل هجوم دشمن ایستادگی کنیم.

انقلاب اسلامی ریشه‌دار است/نباید از فضای ایجاد شده دلنگران باشیم

مدیرکل صدا وسیمای فارس گفت: برخی فکر می‌کردند دلبری‌های جوانان ما در دفاع مقدس فقط مختص آن دوران بود اما اتفاقات سوریه و دلاورمردی امثال شهید اسکندری و شهید حججی نشان داد که انقلاب اسلامی ریشه‌دار است و ریشه آن در دل مردم می‌باشد و این انقلاب در قلوب نفوذ کرده است و لذا مبارزه با آن کار سختی است.

سهرابی وظیفه و رسالت رسانه‌ها در میدان جنگ نرم را سنگین توصیف و اظهار کرد: گرچه از هوا از طریق ماهواره و از زمین از طریق فضای مجازی به ما حمله کرده‌اند اما نباید از فضای ایجاد شده دلنگران باشیم چرا که اگر یک لحظه بنشینیم و زمین‌گیر شویم قافیه را باخته‌ایم و باید توجه داشته باشیم که از صد پله در پله اول هستیم بنابراین باید شبانه‌روز کار کنیم تا نقاط ضعف و کاستی‌ها را جبران کنیم.

در حوزه رسانه فعالیت شیرازه قابل توجه است/جوان بودن مجموعه شیرازه امیدوار کننده است

وی با بیان اینکه از بدو ورود به فارس حوزه کاری خود را رصد می‌کنم و در حوزه رسانه فعالیت مجموعه شیرازه قابل توجه است، گفت: نگران کمبود امکانات و تجهیزات نباشید همانگونه که کارهای بزرگ دفاع مقدس در سنگرهای کوچک اتفاق می‌افتاد، ما نیز نباید منتظر امکانات بمانیم و باید امکانات و توانمان را روی هم بریزیم و با هم‌افزایی گام برداریم و منتظر برکت خداوند باشیم و باید یکدیگر را تقویت کنیم چراکه دست خداوند با جماعت است.

مدیرکل صدا وسیمای فارس ضمن تأکید بر بنیان گذاشتن ارتباطات محکم بین فعالان رسانه‌ای و هم‌افزایی نیروها و امکانات، گفت: باید ساز و کارهای ارتباط بین رسانه‌های فعال استان را طوری محکم ببندیم که با تغییر مدیریت هم این شجره طیبه ادامه پیدا کند و کار مشترک و هم‌افزایی توانمندی‌ها به صورت مستمر ادامه داشته باشد.

این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه فقط حضرت امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای قدر وجود جوانان را می‌دانند، گفت: جوان بودن مجموعه شیرازه امیدوارکننده است و امیدوارم بتوانیم با همکاری یکدیگر منشأ کارهای خیر باشیم.

نقد یکدیگر ما را به هدف مشترکمان نزدیک می کند

سهرابی با تصریح اینکه صدا و سیما و همچنین نهاد مقدس سپاه سیبل دشمن هستند، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) به ما یاد داد هرجا را دشمن هدف قرار داد باید آنجا را تقویت کنیم بنابراین تقویت یکدیگر از وظایف ما هست و یک راه آن نقد کردن یکدیگر است تا بتوانیم به سمت یک هدف مشترک حرکت کنیم.

وی با اشاره به تشکیل معاونت فضای مجازی در سازمان صدا و سیما ادامه داد: ما منتظر چارت و تشکیلات نماندیم و در تلگرام کانال‌های خوبی راه‌اندازی کرده‌ایم تا با همکاری و هم‌افزایی سایر رسانه‌ها یک سد مستحکم در مقابل تهاجمات دشمن ایجاد کنیم. تخصص من در حوزه فضای مجازی است و پایان نامه‌ام نیز در این راستا بود بنابراین اولین اقدامی که انجام دادم به مدیر انفورماتیک گفتم «اوصیکم بفضای مجازی!».

در برنامه های تفریحی نیز به موضوعات دین‌مداری، اخلاق و ارزش‌ها تاکید داریم

مدیرکل صدا و سیمای فارس با اشاره به 4مولفه‌ی توجه به دین، اخلاق، امید و آگاهی که مقام معظم رهبری در احکام مدیران سازمان صدا و سیما از آنان می‌خواهد، گفت: هر رسانه‌ای سه کارکرد آموزش، اطلاع‌رسانی و تفریح و سرگرمی را در دستور کار خود دارد و معتقدم باید این 4 مولفه در همه کارکردها جاری و ساری باشد یعنی حتی در برنامه تفریح و سرگرمی هم نباید فراموش کنیم که ما یک دانشگاه عمومی هستیم بنابراین حتی در برنامه‌ای مانند خوشاشیراز نیز که به ظاهر یک برنامه تفریحی سرگرمی است، در توجه به موضوعات دین‌مداری، اخلاق و ارزش‌ها تأکید داریم.

انتهای پیام/

,

سهرابی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری درخصوص شبیخون فرهنگی گفت: امروز حقیقتا درگیر یک جنگ تمام عیار هستیم که ابعاد آن از جنگ تحمیلی پیچیده‌تر است. در جنگ نرم تأثیرگذاری، تخریب و مانایی عملیات‌ها وسیع‌تر و بیشتر است که باید متناسب با شرایط جدید آمادگی لازم را در خود ایجاد کنیم.

, سهرابی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری درخصوص شبیخون فرهنگی گفت: امروز حقیقتا درگیر یک جنگ تمام عیار هستیم که ابعاد آن از جنگ تحمیلی پیچیده‌تر است. در جنگ نرم تأثیرگذاری، تخریب و مانایی عملیات‌ها وسیع‌تر و بیشتر است که باید متناسب با شرایط جدید آمادگی لازم را در خود ایجاد کنیم.,

در جنگ نرم کشور مهاجم با عملیات‌ روانی برخی افراد درون کشور هدف را با خود همراه می‌کند

, در جنگ نرم کشور مهاجم با عملیات‌ روانی برخی افراد درون کشور هدف را با خود همراه می‌کند, در جنگ نرم کشور مهاجم با عملیات‌ روانی برخی افراد درون کشور هدف را با خود همراه می‌کند,

وی به تفاوت‌های جنگ نرم و جنگ سخت اشاره و اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس، جنگ برای تمام مردم ملموس بود و اقشار مختلف مردم همه امکانات خود را در خدمت دفاع از میهن به‌کار گرفتند اما در جنگ نرم کشور مهاجم با عملیات‌های روانی برخی افراد درون کشور هدف را با خود همراه می‌کند و آنان یا از روی ترس و یا اینکه احساس می‌کنند منافع آن‌ها اینگونه تامین می‌شود به خدمت کشور مهاجم درمی‌آیند.

, وی به تفاوت‌های جنگ نرم و جنگ سخت اشاره و اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس، جنگ برای تمام مردم ملموس بود و اقشار مختلف مردم همه امکانات خود را در خدمت دفاع از میهن به‌کار گرفتند اما در جنگ نرم کشور مهاجم با عملیات‌های روانی برخی افراد درون کشور هدف را با خود همراه می‌کند و آنان یا از روی ترس و یا اینکه احساس می‌کنند منافع آن‌ها اینگونه تامین می‌شود به خدمت کشور مهاجم درمی‌آیند.,

مدیرکل صدا و سیمای فارس با بیان اینکه جنگ نرم و عملیات‌های روانی به صورت جدی در جنگ جهانی دوم شکل گرفت، گفت: آلمانی‌ها در موضوع جنگ نرم از ابزارهای نوین ارتباطی که در آن زمان رادیو بود، استفاده کردند و عملیات‌های روانی پیچیده‌ای را انجام دادند.

, مدیرکل صدا و سیمای فارس با بیان اینکه جنگ نرم و عملیات‌های روانی به صورت جدی در جنگ جهانی دوم شکل گرفت، گفت: آلمانی‌ها در موضوع جنگ نرم از ابزارهای نوین ارتباطی که در آن زمان رادیو بود، استفاده کردند و عملیات‌های روانی پیچیده‌ای را انجام دادند.,

سهرابی با بیان اینکه در زمان حمله آمریکایی‌ها به عراق مسئول دفتر خبری ایران در عراق بودم یادآور شد: در زمان حمله رسانه‌ها به شکلی عمل کردند که گمان کردیم فرودگاه بغداد به تسخیر آمریکایی‌ها درآمده است و آنان با استفاده از عملیات‌های روانی با هزینه کم کشور عراق را تسخیر کردند.

, سهرابی با بیان اینکه در زمان حمله آمریکایی‌ها به عراق مسئول دفتر خبری ایران در عراق بودم یادآور شد: در زمان حمله رسانه‌ها به شکلی عمل کردند که گمان کردیم فرودگاه بغداد به تسخیر آمریکایی‌ها درآمده است و آنان با استفاده از عملیات‌های روانی با هزینه کم کشور عراق را تسخیر کردند.,

فعالیت بیش از 250 شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان علیه ملت ایران

, فعالیت بیش از 250 شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان علیه ملت ایران, فعالیت بیش از 250 شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان علیه ملت ایران,

وی عامل فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را ناتوی فرهنگی و نفوذ فکری بین مسئولین این کشور عنوان و اظهار کرد: بعد از شوروی مکتب لیبرالیسم که سردمدار آن آمریکا است گمان کرد که حاکم جهان شده است اما زمانی که دیدند انقلاب اسلامی برای مردم دنیا حرف دارد و ملت‌ها به حقایق ناب اسلامی گرایش دارند، برای مقابله با انقلاب اسلامی و به زانو درآوردن آن، بودجه‌های فراوانی را اختصاص داده‌اند.

, وی عامل فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را ناتوی فرهنگی و نفوذ فکری بین مسئولین این کشور عنوان و اظهار کرد: بعد از شوروی مکتب لیبرالیسم که سردمدار آن آمریکا است گمان کرد که حاکم جهان شده است اما زمانی که دیدند انقلاب اسلامی برای مردم دنیا حرف دارد و ملت‌ها به حقایق ناب اسلامی گرایش دارند، برای مقابله با انقلاب اسلامی و به زانو درآوردن آن، بودجه‌های فراوانی را اختصاص داده‌اند.,

این فعال رسانه‌ای با تصریح اینکه اکنون بیش از 250 شبکه ماهواره‌ای به زبان فارسی علیه ملت ایران فعالیت می‌کنند، گفت: علیه هیچ کشوری در جهان این تعداد شبکه ماهواره‌ای فعالیت نمی‌کند و حتی در شبکه‌های مستند نیز با هدف تخریب و عملیات روانی کار می‌کنند و با تمام قوا می‌خواهند در جنگی نرم به اهداف خود برسند.

, این فعال رسانه‌ای با تصریح اینکه اکنون بیش از 250 شبکه ماهواره‌ای به زبان فارسی علیه ملت ایران فعالیت می‌کنند، گفت: علیه هیچ کشوری در جهان این تعداد شبکه ماهواره‌ای فعالیت نمی‌کند و حتی در شبکه‌های مستند نیز با هدف تخریب و عملیات روانی کار می‌کنند و با تمام قوا می‌خواهند در جنگی نرم به اهداف خود برسند.,

تفکر بسیجی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سیاست حاکم نشد

, تفکر بسیجی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سیاست حاکم نشد, تفکر بسیجی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سیاست حاکم نشد,

مدیرکل صدا و سیمای فارس اقتدار کنونی جمهوری اسلامی ایران در زمینه دفاعی را از برکات 8سال دفاع مقدس دانست و افزود: تفکر بسیجی بر مسئولان نظامی کشور حاکم شد و با عزم و اراده به سمت خودکفایی در حوزه‌های نظامی گام برداشتند و نتیجه آن شد که امروز با افتخار موشک‌های ما با کمترین ضریب خطا و با موفقیت قلب دشمنان را نشانه می‌گیرد.

, مدیرکل صدا و سیمای فارس اقتدار کنونی جمهوری اسلامی ایران در زمینه دفاعی را از برکات 8سال دفاع مقدس دانست و افزود: تفکر بسیجی بر مسئولان نظامی کشور حاکم شد و با عزم و اراده به سمت خودکفایی در حوزه‌های نظامی گام برداشتند و نتیجه آن شد که امروز با افتخار موشک‌های ما با کمترین ضریب خطا و با موفقیت قلب دشمنان را نشانه می‌گیرد.,

سهرابی با اظهار تاسف از اینکه در حوزه‌های غیرنظامی گام‌های جدی در جهت مقابله با تهاجم دشمن برداشته نشده است، گفت: به دلایل مختلف تفکر بسیجی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سیاست حاکم نشد و درنتیجه برخی ولنگاری‌های فرهنگی ناشی از جنگ نرم است از جمله اینکه برخی ارزش‌ها، ضد ارزش و برخی ضد ارزش‌ها به ارزش تبدیل شده است.

, سهرابی با اظهار تاسف از اینکه در حوزه‌های غیرنظامی گام‌های جدی در جهت مقابله با تهاجم دشمن برداشته نشده است، گفت: به دلایل مختلف تفکر بسیجی در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سیاست حاکم نشد و درنتیجه برخی ولنگاری‌های فرهنگی ناشی از جنگ نرم است از جمله اینکه برخی ارزش‌ها، ضد ارزش و برخی ضد ارزش‌ها به ارزش تبدیل شده است.,

وی خاطرنشان کرد: مدت زیادی از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود که جنگ تحمیلی آغاز شد و در کشور آمادگی مقابله با یک هجوم تمام عیار وجود نداشت و ارتش شرایط خاصی داشت اما با توکل برخدا توانستیم درمقابل بیش از 50 کشور جهان از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس که از نظر نیروی انسانی و تجهیزات به عراق کمک می‌کردند، ایستادگی کنیم و رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) اعتقاد، ایمان و حب و دوستی مردم نسبت به انقلاب که به دشمن سیلی زدند موجب پیروزی ما شد و اکنون در عراق ایرانی‌ها محبوبیت بسیاری دارند و در مسیر کربلا نجف عکس مقام معظم رهبری به چشم می‌خورد که این‌ها از نشانه‌های قدرت خداست و در زمان جنگ کسی فکر نمی‌کرد روزی در خیابان‌های عراق عکس رهبران انقلاب اسلامی باشد یا خانواده‌ای عراقی نام فرزند خود را علی خامنه‌ای بگذارد. اکنون نیز فعالان رسانه‌های انقلابی باید در جنگ نرم با همان شدت و حدت در مقابل هجوم دشمن ایستادگی کنیم.

, وی خاطرنشان کرد: مدت زیادی از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود که جنگ تحمیلی آغاز شد و در کشور آمادگی مقابله با یک هجوم تمام عیار وجود نداشت و ارتش شرایط خاصی داشت اما با توکل برخدا توانستیم درمقابل بیش از 50 کشور جهان از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس که از نظر نیروی انسانی و تجهیزات به عراق کمک می‌کردند، ایستادگی کنیم و رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) اعتقاد، ایمان و حب و دوستی مردم نسبت به انقلاب که به دشمن سیلی زدند موجب پیروزی ما شد و اکنون در عراق ایرانی‌ها محبوبیت بسیاری دارند و در مسیر کربلا , , نجف عکس مقام معظم رهبری به چشم می‌خورد که این‌ها از نشانه‌های قدرت خداست و در زمان جنگ کسی فکر نمی‌کرد روزی در خیابان‌های عراق عکس رهبران انقلاب اسلامی باشد یا خانواده‌ای عراقی نام فرزند خود را علی خامنه‌ای بگذارد. اکنون نیز فعالان رسانه‌های انقلابی باید در جنگ نرم با همان شدت و حدت در مقابل هجوم دشمن ایستادگی کنیم., اکنون نیز,

انقلاب اسلامی ریشه‌دار است/نباید از فضای ایجاد شده دلنگران باشیم

, انقلاب اسلامی ریشه‌دار است/نباید از فضای ایجاد شده دلنگران باشیم, انقلاب اسلامی ریشه‌دار است/نباید از فضای ایجاد شده دلنگران باشیم, نباید از فضای ایجاد شده دلنگران باشیم,

مدیرکل صدا وسیمای فارس گفت: برخی فکر می‌کردند دلبری‌های جوانان ما در دفاع مقدس فقط مختص آن دوران بود اما اتفاقات سوریه و دلاورمردی امثال شهید اسکندری و شهید حججی نشان داد که انقلاب اسلامی ریشه‌دار است و ریشه آن در دل مردم می‌باشد و این انقلاب در قلوب نفوذ کرده است و لذا مبارزه با آن کار سختی است.

, مدیرکل صدا وسیمای فارس گفت: برخی فکر می‌کردند دلبری‌های جوانان ما در دفاع مقدس فقط مختص آن دوران بود اما اتفاقات سوریه و دلاورمردی امثال شهید اسکندری و شهید حججی نشان داد که انقلاب اسلامی ریشه‌دار است و ریشه آن در دل مردم می‌باشد و این انقلاب در قلوب نفوذ کرده است و لذا مبارزه با آن کار سختی است.,

سهرابی وظیفه و رسالت رسانه‌ها در میدان جنگ نرم را سنگین توصیف و اظهار کرد: گرچه از هوا از طریق ماهواره و از زمین از طریق فضای مجازی به ما حمله کرده‌اند اما نباید از فضای ایجاد شده دلنگران باشیم چرا که اگر یک لحظه بنشینیم و زمین‌گیر شویم قافیه را باخته‌ایم و باید توجه داشته باشیم که از صد پله در پله اول هستیم بنابراین باید شبانه‌روز کار کنیم تا نقاط ضعف و کاستی‌ها را جبران کنیم.

, سهرابی وظیفه و رسالت رسانه‌ها در میدان جنگ نرم را سنگین توصیف و اظهار کرد: گرچه از هوا از طریق ماهواره و از زمین از طریق فضای مجازی به ما حمله کرده‌اند اما نباید از فضای ایجاد شده دلنگران باشیم چرا که اگر یک لحظه بنشینیم و زمین‌گیر شویم قافیه را باخته‌ایم و باید توجه داشته باشیم که از صد پله در پله اول هستیم بنابراین باید شبانه‌روز کار کنیم تا نقاط ضعف و کاستی‌ها را جبران کنیم.,

در حوزه رسانه فعالیت شیرازه قابل توجه است/جوان بودن مجموعه شیرازه امیدوار کننده است

, در حوزه رسانه فعالیت شیرازه قابل توجه است/جوان بودن مجموعه شیرازه امیدوار کننده است, در حوزه رسانه فعالیت شیرازه قابل توجه است/جوان بودن مجموعه شیرازه امیدوار کننده است, جوان بودن مجموعه شیرازه امیدوار کننده است,

وی با بیان اینکه از بدو ورود به فارس حوزه کاری خود را رصد می‌کنم و در حوزه رسانه فعالیت مجموعه شیرازه قابل توجه است، گفت: نگران کمبود امکانات و تجهیزات نباشید همانگونه که کارهای بزرگ دفاع مقدس در سنگرهای کوچک اتفاق می‌افتاد، ما نیز نباید منتظر امکانات بمانیم و باید امکانات و توانمان را روی هم بریزیم و با هم‌افزایی گام برداریم و منتظر برکت خداوند باشیم و باید یکدیگر را تقویت کنیم چراکه دست خداوند با جماعت است.

, وی با بیان اینکه از بدو ورود به فارس حوزه کاری خود را رصد می‌کنم و در حوزه رسانه فعالیت مجموعه شیرازه قابل توجه است، گفت: نگران کمبود امکانات و تجهیزات نباشید همانگونه که کارهای بزرگ دفاع مقدس در سنگرهای کوچک اتفاق می‌افتاد، ما نیز نباید منتظر امکانات بمانیم و باید امکانات و توانمان را روی هم بریزیم و با هم‌افزایی گام برداریم و منتظر برکت خداوند باشیم و باید یکدیگر را تقویت کنیم چراکه دست خداوند با جماعت است.,

مدیرکل صدا وسیمای فارس ضمن تأکید بر بنیان گذاشتن ارتباطات محکم بین فعالان رسانه‌ای و هم‌افزایی نیروها و امکانات، گفت: باید ساز و کارهای ارتباط بین رسانه‌های فعال استان را طوری محکم ببندیم که با تغییر مدیریت هم این شجره طیبه ادامه پیدا کند و کار مشترک و هم‌افزایی توانمندی‌ها به صورت مستمر ادامه داشته باشد.

, مدیرکل صدا وسیمای فارس ضمن تأکید بر بنیان گذاشتن ارتباطات محکم بین فعالان رسانه‌ای و هم‌افزایی نیروها و امکانات، گفت: باید ساز و کارهای ارتباط بین رسانه‌های فعال استان را طوری محکم ببندیم که با تغییر مدیریت هم این شجره طیبه ادامه پیدا کند و کار مشترک و هم‌افزایی توانمندی‌ها به صورت مستمر ادامه داشته باشد.,

این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه فقط حضرت امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای قدر وجود جوانان را می‌دانند، گفت: جوان بودن مجموعه شیرازه امیدوارکننده است و امیدوارم بتوانیم با همکاری یکدیگر منشأ کارهای خیر باشیم.

, این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه فقط حضرت امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای قدر وجود جوانان را می‌دانند، گفت: جوان بودن مجموعه شیرازه امیدوارکننده است و امیدوارم بتوانیم با همکاری یکدیگر منشأ کارهای خیر باشیم.,

نقد یکدیگر ما را به هدف مشترکمان نزدیک می کند

, نقد یکدیگر ما را به هدف مشترکمان نزدیک می کند, نقد یکدیگر ما را به هدف مشترکمان نزدیک می کند,

سهرابی با تصریح اینکه صدا و سیما و همچنین نهاد مقدس سپاه سیبل دشمن هستند، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) به ما یاد داد هرجا را دشمن هدف قرار داد باید آنجا را تقویت کنیم بنابراین تقویت یکدیگر از وظایف ما هست و یک راه آن نقد کردن یکدیگر است تا بتوانیم به سمت یک هدف مشترک حرکت کنیم.

, سهرابی با تصریح اینکه صدا و سیما و همچنین نهاد مقدس سپاه سیبل دشمن هستند، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) به ما یاد داد هرجا را دشمن هدف قرار داد باید آنجا را تقویت کنیم بنابراین تقویت یکدیگر از وظایف ما هست و یک راه آن نقد کردن یکدیگر است تا بتوانیم به سمت یک هدف مشترک حرکت کنیم.,

وی با اشاره به تشکیل معاونت فضای مجازی در سازمان صدا و سیما ادامه داد: ما منتظر چارت و تشکیلات نماندیم و در تلگرام کانال‌های خوبی راه‌اندازی کرده‌ایم تا با همکاری و هم‌افزایی سایر رسانه‌ها یک سد مستحکم در مقابل تهاجمات دشمن ایجاد کنیم. تخصص من در حوزه فضای مجازی است و پایان نامه‌ام نیز در این راستا بود بنابراین اولین اقدامی که انجام دادم به مدیر انفورماتیک گفتم «اوصیکم بفضای مجازی!».

, وی با اشاره به تشکیل معاونت فضای مجازی در سازمان صدا و سیما ادامه داد: ما منتظر چارت و تشکیلات نماندیم و در تلگرام کانال‌های خوبی راه‌اندازی کرده‌ایم تا با همکاری و هم‌افزایی سایر رسانه‌ها یک سد مستحکم در مقابل تهاجمات دشمن ایجاد کنیم. , تخصص من در حوزه فضای مجازی است و پایان نامه‌ام نیز در این راستا بود بنابراین اولین اقدامی که انجام دادم به مدیر انفورماتیک گفتم «اوصیکم بفضای مجازی!».,

در برنامه های تفریحی نیز به موضوعات دین‌مداری، اخلاق و ارزش‌ها تاکید داریم

, در برنامه های تفریحی نیز به موضوعات دین‌مداری، اخلاق و ارزش‌ها تاکید داریم, در برنامه های تفریحی نیز به موضوعات دین‌مداری، اخلاق و ارزش‌ها تاکید داریم, موضوعات دین‌مداری، اخلاق و ارزش‌ها تاکید داریم,

مدیرکل صدا و سیمای فارس با اشاره به 4مولفه‌ی توجه به دین، اخلاق، امید و آگاهی که مقام معظم رهبری در احکام مدیران سازمان صدا و سیما از آنان می‌خواهد، گفت: هر رسانه‌ای سه کارکرد آموزش، اطلاع‌رسانی و تفریح و سرگرمی را در دستور کار خود دارد و معتقدم باید این 4 مولفه در همه کارکردها جاری و ساری باشد یعنی حتی در برنامه تفریح و سرگرمی هم نباید فراموش کنیم که ما یک دانشگاه عمومی هستیم بنابراین حتی در برنامه‌ای مانند خوشاشیراز نیز که به ظاهر یک برنامه تفریحی سرگرمی است، در توجه به موضوعات دین‌مداری، اخلاق و ارزش‌ها تأکید داریم.

, مدیرکل صدا و سیمای فارس با اشاره به 4مولفه‌ی توجه به دین، اخلاق، امید و آگاهی که مقام معظم رهبری در احکام مدیران سازمان صدا و سیما از آنان می‌خواهد، گفت: هر رسانه‌ای سه کارکرد آموزش، اطلاع‌رسانی و تفریح و سرگرمی را در دستور کار خود دارد و معتقدم باید این 4 مولفه در همه کارکردها جاری و ساری باشد یعنی حتی در برنامه تفریح و سرگرمی هم نباید فراموش کنیم که ما یک دانشگاه عمومی هستیم بنابراین حتی در برنامه‌ای مانند خوشاشیراز نیز که به ظاهر یک برنامه تفریحی سرگرمی است، در توجه به موضوعات دین‌مداری، اخلاق و ارزش‌ها تأکید داریم.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه