اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در حمایت از مردم مظلوم غزه صادر شد

بیانیه بسیج استاتید استان کهگیلویه وبویراحمد برای شرکت در راهپیمایی روز قدس

بیانیه بسیج استاتید استان کهگیلویه وبویراحمد برای شرکت در راهپیمایی روز قدس
بسیج استاتید استان کهگیلویه وبویراحمد با صدور بیانیه ای ضمن حمایت از مردم مظلوم غزه و محکوم کردن اقدام جنگ طلبانه رژیم اشغالگر قدس از مردم استان برای حضور باشکوه در راهپیمایی روز قدرس دعوت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح زاگرس در این بیانیه آمده است:

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح زاگرس,

بار دیگر،آفتاب تابان ماه مبارک رمضان ،ماه بندگی و عبودیت و تمرین رهایی از سلطه شیاطین درونی و بیرونی بر جامعه اسلامی پرتو افکنده و دل های خدا جویان را از محبت و عشق به خالق هستی پر نموده است.

,

در این بهار قرآن که شمیم دل انگیزش همه جانهای مشتاق را می نوازد، بار دیگر چهره کریه ظلم و جور و نژاد پرستی در قلب جهان اسلام، به خود نمایی پرداخته و مردم مظلوم، مسلمان و روزه دارغزه راآماج خشم ،کینه وبغض تمام نشدنی خود کرده است.

, .,

متأسفانه در حالی که دول عربی منطقه که بایستی بیشترین توجه و حمایت را از برادران مسلمان خود به عمل آورند،درگیر ایفای نقش در میدان جنگ های قومی و مذهبی استکبار جهانی و صهونیسم شدند و مجامع جهانی، با کنار گذاشتن نقاب تزویر،آشکارا در حمایت از صهونیست های غاصب سخن می گویند.

,

در این شرایط سخت، که مجاهدان غزه با اتکا به ذات لایزال الهی و با ایمان به یاری و نصرت الهی، قهرمانانه در مقابل تجاوز گران ایستاده اند، ما اساتید بسیجی دانشگاه های استان کهگیلویه وبویراحمد ، ضمن همدردی با مظلومان غزه، سکوت و خیانت دولت های عربی منطقه را محکوم نموده و با ابزار انزجار از جنایات رژیم اشغالگر قدس و حمایت های استکبار جهانی ومجامع به ظاهربین المللی ، تأکید می نماییم که تنها راه رهایی قدس عزیز، مقاومت قهرمانانه و پرهیز از هر گونه سازش ، تساهل و مدارا با دشمنان فلسطین عزیز می باشد.

,

قطعاً روز جهانی قدس امسال میدان پرشکوهی برای فریاد رهایی قدس شریف خواهد بود و امیدواریم در آینده ای نه چندان دور،نماز نصرت و وحدت مسلمین را در قبله گاه اول جهان اسلام، به امامت رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و ولی امر مسلمین جهان اقامه نماییم. به امید چنین روز باشکوهی.

,

لذا سازمان بسیج اساتید استان از عموم مردم شریف استان جهت شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت به عمل می آورد.

, .,

 

,

انتهای پیام/س

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه