اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در راستای اقتصاد مقاومتی؛

طرح ایجاد منطقه ی اقتصادی، گردشگری و توریستی در مجاورت جاده ی زابل به کرباسک موفقیت آمیز خواهد بود

طرح ایجاد منطقه ی اقتصادی، گردشگری و توریستی در مجاورت جاده ی زابل به کرباسک موفقیت آمیز خواهد بود
عضو شورای اسلامی کرباسک عنوان کرد: با توجه به توصیه اکید مقام معظم رهبری طرح ایجاد منطقه ی اقتصادی و گردشگری و توریستی در مجاورت جاده ی زابل به کرباسک در راستای اقتصاد مقاومتی موفقیت آمیز خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم سراوانی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: در حد فاصل زابل به کرباسک و در مجاورت جاده ی مواصلاتی فوق با نظارت فرمانداری ویژه ی زابل و بخشداری مرکزی و با همکاری دانشگاه زابل، اداره ی مسکن و شهرسازی، بنیاد مسکن، شهرداری زابل و دهیاری کرباسک می توان با ایجاد منطقه ای سر سبز علاوه بر ایجاد محیطی مفرح و با نشاط در نزدیکترین نقطه به زابل مردم این شهرستان و ده ها روستای مسیر جاده، از امکانات ایجاد شده به صورت روزانه و در ایام تعطیل استفاده کرد.

دارنده چهار نشان علمی از آکادمی جهانی استرالیا ادامه داد: امکانات مورد انتظار جهت ایجاد این منطقه ی توریستی با عنایت به زمین رایگان موجود بین کانال زهکشی و جاده می تواند شما کاشت نهال، ساخت آلاچیق، ایجاد استخر پرورش ماهی، ایجاد استخر و هامونکی در ابعاد کوچک جهت قایقرانی با قایق پارویی باشد.

سراوانی افزود: این امکانات از طریق مشارکت جمعی بخش خصوصی و دولتی و با سرمایه گذاری بسیار کم قابل استفاده و بهره برداری خواهد بود.

دارنده نشان علمی از دانشگاه آکسفورد انگلستان با بیان وظایف دستگاهها و ادارات دخیل در این کار، تصریح کرد: تهیه ی درخت ها و نهالهای مثمر از جمله توت، انار، انگور و زیتون را شهر داری زابل و بنجار، فرمانداری ویژه ی زابل، منابع طبیعی و دیگر ارگانها با محوریت و نظارت فرماندار زابل و بخشدار بنجار می توانند تقبل کنند. همچنین حفر چاله جهت کاشت نهالها را شهرداری زابل و دیگر ارگانهایی که توانایی حفاری با مته ی حفاری سیار به وسیله ی تراکتور را دارند را می توانند تقبل کنند.

سراوانی خاطرنشان کرد: اداره ی راه و شهرسازی (براساس طرح ایجاد و نگهداری راهها)، شهرداری زابل (بر اساس نقشه ی تفضیلی ) و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان زابل ( بر اساس طرح هادی روستای کرباسک ) می توانند نقشه ی کوچه ها و خیابانهای منشعب از جاده ی اصلی کرباسک به زابل را تهیه و اعلام و اجرا کنند تا در محل های اجرای طرح نهالی غرس نشود.

وی بیان کرد: دهیاری کرباسک نگهداری، حفاظت و آبیاری نهالها را با تانکر عهده دار شود و پس از اجرای طرح آبیاری به مزارع دشت سیستان آبیاری نهالها از این طریق انجام شود.

سراوانی تاکید کرد: در صورت امکان، ایجاد استخر جهت پرورش ماهی و نیز استخر و هامونکی کوچک جهت قایقرانی مردم با قایق پارویی و ساخت آلاچیق را بخش دولتی و خصوصی می توانند اجرا کنند چرا که برگشت سرمایه دارد.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه