اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین:

تور صنعتی اعضای فرآوری محصولات انگور تاکستان برگزار شد

تور صنعتی اعضای فرآوری محصولات انگور تاکستان برگزار شد
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین گفت: تور صنعتی یکروزه اعضای خوشه فرآوری محصولات انگور تاکستان و مشاورین مستقر در مرکز خدمات فناوری و کسب و کار کاسپین از نمایشگاه صنعت میوه و مرکز خدمات فناوری و کسب و کار استان البرز برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا خانپور در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: 40 نفر از اعضای خوشه محصولات انگور تاکستان و مشاورین مرکز خدمات فن آوری و کسب و کار کاسپین در تور صنعتی یکروزه از نمایشگاه صنعت میوه و مرکز خدمات فناوری و کسب و کار استان البرز بازدید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: این بازدید در راستای آشنایی متخصصین با فناوری و تکنیک‌های جدید و مدرن در سطح جهانی در حوزه مواد غذایی و بسته بندی، بالا بردن سطح کمی و کیفی محصولات صادراتی در زمینه قیمت‌های رقابتی در سطح جهانی، آخرین استانداردهای کیفی و پیشرفت‌های صنعتی جهت تحقق نوآوری‌های صنعتی برای انجام تبادلات تجاری و آشنایی تولیدکنندگان مختلف صنایع وابسته با عملکرد یکدیگر صورت گرفت.
,
,
 
,
, ,

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین گفت: در این تور صنعتی یک روزه، همچنین از مرکز خدمات فن آوری و کسب و کار استان البرز و از خط تولید واحدهای صنعتی مجموعه گلرنگ ( فامیلا.اویلا) و شرکت بایودنت و شرکت کیک و کلوچه دالین مهر بازدید کردند.

وی اذعان کرد: طی 4 سال گذشته 52 تور صنعتی و نمایشگاهی با تعداد یک هزار و 500 نفر شرکت کننده در داخل و خارج از استان برای واحدهای صنعتی برگزار شده است.

این مسئول بیان کرد: هدف از برگزاری چنین تورهای صنعتی آشنایی صاحبان صنایع کوچک با توانمندی‌های صنایع بزرگ و نمونه، نهادینه کردن فرهنگ تورصنعتی برای کارآفرینان، تقویت شبکه زنجیره تامین در راستای ارتباط با صنایع بزرک و نمونه و انتقال تجربیات به لحاظ نوع کارآیی و فعالیت‌های تکمیل کنندگی را می توان نام برد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه