اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نمایندگی ایران در آژانس:

اجازه نمی‌دهیم یک کشور خاص از برجام سوءاستفاده کند/گفته‌های هیلی نشانه کم‌تجربگی تیم آمریکایی است

اجازه نمی‌دهیم یک کشور خاص از برجام سوءاستفاده کند/گفته‌های هیلی نشانه کم‌تجربگی تیم آمریکایی است
نمایندگی دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به سفر نیکی هیلی به این آژانس و گفته‌های ضدبرجامی وی واکنش نشان داده و گفته که ایران به حقوق و وظایف هسته‌ای خود آشناست و اجازه سوء استفاده از برجام را نمی‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایندگی دائم کشورمان در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به بیانیه نمایندگی دائم آمریکا در خصوص سفر خانم هیلی نماینده دائم آن کشور در سازمان ملل به وین و ملاقات با مسئولین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ضمن هشدار نسبت به عواقب مخرب هر گونه فشار غیرقانونی به آزانس در اجرای وظایف خود گفت، همانگونه که در نامه دکتر ظریف به آقای آمانو و خانم موگرینی آمده است اهداف و نتایج اعلام شده برای این سفر با مفاد مختلفی از برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت در خصوص نقش آژانس و ضرورت صیانت از استقلال آن و حفاظت از اطلاعات حساسی که در معرض اطلاع آژانس قرار می‌گیرد، در تعارض است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در بیانیه‌ای که از سوی نمایندگی کشورمان در وین منتشر شده تاکید شده است که جمهوری اسلامی ایران کاملا به وظایف و مسئولیت‌های خود در ان پی تی، موافقتنامه پادمان، برجام و پروتکل الحاقی آشنا است و به این مسئولیت ها پایبند بوده و خواهد بود اما هرگز اجازه سوءاستفاده از این قوانین را برای اغراض سیاسی بیمارگونه یک کشور خاص نخواهد داد. در عین حال ضروری است برای تدوام برجام همه اطراف به تعهدات خود پایبند باشند.

,

بیانیه نمایندگی کشورمان در وین همچنین اظهار داشته است ادعای دولت آمریکا مبنی بر اینکه "گزارش‌های آژانس به اندازه میزان دسترسی که ایران به بازرسان می‌دهد معتبر خواهد بود"، ادعایی عجیب و سخنی کاملا اشتباه است که در حقیقت به طور کامل اعتبار آژانس و گزارش‌های آن را نه تنها در مورد ایران که در مورد همه کشورها زیرسوال می برد. چنین ادعایی به معنای غیرقابل اعتماد بودن آژانس و گزارش‌های آن است و به نظر می‌رسد تنها در اثر کم‌اطلاعی و بی‌تجربگی تیم سیاسی جدید در آمریکا اظهار شده باشد.

,

نمایندگی کشورمان همچنین در پاسخ به این سخنان که نگرانی‌های آمریکا هنوز ادامه دارد گفت: نگرانی آمریکا از به اصطلاح عدم اجرای تعهدات ایران در چارچوب برجام در حالی که گزارشات متعدد آژانس حکایت از پایبندی کامل ایران به تعهدات برجامی خود دارد حکایت از سیاست شکست خورده آمریکا در ترویج ایران هراسی است.

,

در پایان بیانیه نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در وین ضمن ابراز خرسندی از گزارش‌های آژانس در خصوص اجرای تعهدات ایران در برجام، که همگی آنها دلالت بر پایبدی کامل ایران به این توافق دارد، تاکید شده است که جمهوری اسلامی ایران انتظار دارد مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی و بازرسین و متخصصین آن همچنان با امانتداری و حرفه‌ای‌گری کامل به اجرای وظائف و ماموریت‌های خود در قبال برجام ادامه دهند.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه