اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یک صندلی با 9 مدعی؛

آزمون بزرگ شورای شهر هشترود در انتخاب شهردار سی و دوم/ فشارهای سیاسی و حواشی جانبی تکلیف شهردار را مشخص خواهند کرد یا تخصص و توانمندی؟

آزمون بزرگ شورای شهر هشترود در انتخاب شهردار سی و دوم/ فشارهای سیاسی و حواشی جانبی تکلیف شهردار را مشخص خواهند کرد یا تخصص و توانمندی؟
شورای شهر هشترود در یک آزمون بزرگ قرار گرفته و امید است بتوانند با همفکری و و اتحاد بیشتر و بدور از هرگونه حاشیه و فشارهای سیاسی و جانبی یک شهردار متخصص و توانمند را برای شهر هشترود انتخاب کنند تا بتواند از ظرفیت های بکر و دست نخورده هشترود در راستای توسعه آن استفاده کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار پیک هشترود، بعد از عدم اتفاق‌‌نظر اعضاء شورای شهر هشترود بر روی انتخاب شهردار و تعیین سرپرست، حال آنان ۳ ماه فرصت دارند تا کلیددار شهرداری شهر را انتخاب نمایند هر چند علاوه بر گزینه‌‌های قبلی، نفرات جدیدی نیز به لیست کاندیداهای مطرح جهت تصدی این پست اضافه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,

پیش‌‌تر نام ۸ تن برای ایفای نقش در شهرداری هشترود عنوان شده بود که شامل، اسلام عبدیلر (شهردار سابق)، بلالی (کارمند شهرداری نظرآباد)، خدائی (معاون شهردار مراغه)، بدرنژاد (شهردار سابق شهر بناب مرند)، محمدعلی موحدی (از شهرداران اسبق هشترود)، عبدالله نوری (کارمند فرمانداری) و فرشیدنیا کارمند شهرداری تبریز می باشد.

,

علاوه بر گزینه های فوق، اسامی افرادی چون ابراهیم ملک پور (از سرمایه گذاران بخش خصوصی در هشترود) و حمید طالب پور از هشترودی های ساکن تهران که سابقه همکاری با شهرداری را دارند، نیز مطرح شده است.

,

از منظر برخی رسانه‌‌ها یکی از این ۹ فرد به‌‌عنوان شهردار آینده هشترود انتخاب خواهد شد لیکن از دیدگاه گروهی دیگر هیچ‌‌یک از این افراد شانسی برای شهردار شدن ندارند چراکه اگر اکثریت بر روی یکی از آنان اجماع داشتند، کار به تعیین سرپرست نمی‌‌کشید.

,

با این وجود بر اساس اخبار رسیده، قرار است تا چند روز آینده هریک از این افراد بصورت جدی تری در جلسات شورای شهر حاضر شده و به دفاع از کارنامه و برنامه های خود بپردازند هرچند امکان دارد در روزهای آتی اسامی جدیدتری هم مطرح شوند، تا در نهایت اعضای شورای پنجم بتوانند شهردار سی و دومین شهر هشترود را انتخاب کنند.

,

به هر حال، شورای شهر هشترود  در یک آزمون بزرگ قرار گرفته و امید است بتوانند با همفکری و و اتحاد بیشتر و بدور از هرگونه حاشیه و فشارهای سیاسی و جانبی یک شهردار متخصص و توانمند را برای شهر هشترود انتخاب کنند تا بتواند از ظرفیت های بکر و دست نخورده هشترود در راستای توسعه آن استفاده کند.

,

پایان پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه