اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری خبر داد؛

ثبت‌نام ۵۳۰۰ نفر در طرح کارورزی در چهارمحال و بختیاری

ثبت‌نام ۵۳۰۰ نفر در طرح کارورزی در چهارمحال و بختیاری
مدیرکل تعاون، کارورفاه اجتماعی استان گفت: تاکنون ۵۳۰۰ هزار نفر در طرح کارورزی ثبت‌نام کرده‌اند و ۶۲ کارگاه نیز اعلام آمادگی کرده‌اند امیدواریم طی جلسه‌ای که استاندار با کارفرمایان دارند پی گیر این موضوع باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس جزایری در سفر به شهرستان فارسان و گفتگو با خبرنگار  پیرغار اظهار کرد: موضوع کارورزی این است که جوانان تحصیل‌کرده وجویای کار در سامانه طرح کارورزی وزارت تعاون کار رفاه اجتماعی ثبت‌نام ومتقابلا کارگاه‌هایی هم که نیروی کار نیاز دارند ثبت‌نام می‌کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: در این رابطه اداره تعاون نیروها به مدت 4 تا 6 ماه به کارگاه متقاضی معرفی و یک‌سوم از حقوق کارورز را پرداخت و همچنین بیمه کارورز را پرداخت می‌نماید و درصورتی‌که کارورز در کارخانه مشغول به کار شد به مدت 2 سال کل بیمه کارفرما را که 23 درصد می‌باشد را اداره کار تعاون پرداخت می‌کند.

جزایری اظهار داشت: تاکنون 5 هزار و 300 نفر جهت کارورزی ثبت‌نام کرده‌ و 62 کارگاه نیز اعلام آمادگی کرده‌ است امیدواریم طی جلسه‌ای که استاندار با کارفرمایان دارند پی گیر این موضوع باشند.

طرح کارورزی، گامی بلند برای رونق تولید و اشتغال

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان طرح کارورزی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را گامی بلند برای رونق تولید و اشتغال دانست.

وی در تشریح این طرح بیان داشت: بیکاری دانش‌آموختگان یکی از مسائل مورد توجه برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران کشورهای مختلف است. این توجه به لحاظ اهمیت بازار کار به‌عنوان مرکز ثقل اقتصادی- اجتماعی و به لحاظ نقش‌های‌ اجتماعی محول شده به دانش‌آموختگان برای نیل به اهداف توسعه کشور اهمیت دارد.

جزایری ادامه داد: هرسال افراد زیادی وارد نظام آموزش عالی می‌شوند که به فاصله چند سال فارغ‌التحصیل و به‌سوی‌ بازار کار روانه می‌شوند، این در شرایطی است که رشد اقتصادی و ظرفیت اشتغال‌زایی جامعه متناسب با رشد دانش‌آموختگان نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پیرغار,
,
,
,
,
,
, طرح کارورزی، گامی بلند برای رونق تولید و اشتغال,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه