به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بهارانه، این بازدید به میزبانی مجتبی فیض اللهی ، قائم مقام مرکز ملی فرش و به همت شورای اسلامی شهر بهار صورت گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,در ابتدای این بازدید یک روزه فیض اللهی از شرایط فعلی کشور در بحث تحریم ها و اقتصاد مقاومتی سخن گفت و شهر بهار را مقایس کوچکتری از شرایط سخت تحریم و اجرا اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: شهرستان بهار در حد خود شاهد و درک کننده این شرایط است و باعث شده است که فشارهای اقتصادی را متحمل شویم. ما به کمک فرش و صنایع دیگر می توانیم از تک محصولی بودن و کشاورزی بیرون بیاییم و در صنایع دیگر فعالیت کنیم و اقتصاد جدیدی را برای منطقه خود رقم بزنیم .
,در ادامه گروه به همراه مجتبی فیض اللهی از سالن ویژه مرکز ملی فرش همچون فرش های برتر ، فرش در حال بافت صلح و غرفه های نوآور و دانش آموخته بازدید کردند.
,ادامه بازدید انفرادی گروه از غرفه ها و سالن های نمایشگاه فرش و صنایع دستی صورت پذیرفت . بعد از اقامه نماز ظهر و صرف نهار به میزبانی قائم مقام مرکز ملی فرش ایران بازدید از نمایشگاه تا ساعت 5 عصر ادامه داشت.
,,

,

,

,

,

,

, ,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه