اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لحظه به لحظه با روزقدس درشهرکرد:

خروش مردم چهارمحال و بختیاری علیه رژیم اشغالگر قدس/ بام ایران یک صدا فریاد آزادی قدس سر داد

خروش مردم چهارمحال و بختیاری علیه رژیم اشغالگر قدس/ بام ایران یک صدا فریاد آزادی قدس سر داد
مردم چهارمحال و بختیاری لحظاتی پیش با مشت‌های گره کرده و سردادن شعارهای "مرگ بر اسرائیل"، مرگ بر آمریکا" خروش خود را علیه سیاست‌های استکبار جهانی و رژیم کودک‌کش صهیونیست از محل چهارراه بازار آغاز کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از جهانبین نیوز، مردم مومن و ولایتمدار چهارمحال و بختیاری با راهپیمایی در ۳۵ نقطه متمرکز این استان، بار دیگر انزجار خود را نسبت به سیاست‌های غیرانسانی و جنایتکارانه رژیم اشغالگر قدس فریاد زدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , جهانبین نیوز,

صبح امروز خیابان‌های شهرکرد میزبان خیل عظیمی از جمعیت مشتاق راهپیمایان روز قدس بود. جمعیتی که همه برای حمایت فلسطین و مردم بی‎دفاع و بی پناه غزه گردهم آمده بودند.

مردم چهارمحال و بختیاری که در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن در هشت سال دفاع مقدس، شهدای بسیاری را به انقلاب اسلامی تقدیم کردند، امروز هم با همان شور و حال به خیابان‌ها آمده‌اند تا به استکبار جهانی ثابت کنند که این مردم، همان مردمی هستند که سال‌ها پیش انقلاب کردند و اکنون نیز حضور هیچ ظالمی را در دنیا برنمی‎تابند.

هم اکنون راهپیمایی روز قدس در شهرکرد در حالی آغاز شده است که نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، فرمانده سپاه قمربنی هاشم(ع)، مدیران و مسئولان ارشد استانی همراه و همپای مردم ندای آزادی‌خواهی و دادخواهی مظلومان جهان به ویژه مرد غزه را سر داده‌اند.

در این راهپیمایی مردم شریف و روزه‌دار شهرکرد با حضور در صحنه‌های راهپیمایی و سر دادن شعار حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین و به ویژه غزه نشان دادند و به آمریکا و کشورهای غربی ثابت کردند که مردم ولایتمدار کشور برای همیشه پیرو خط رهبری و فرمایشات امام راحل هستند.

مردم غیور و شجاع شهرکردی با در دست داشتن پلاکاردهایی به حمایت از مردم فلسطین و نشان دادن تنفر و انزجار خود از رژیم غاصب صهیونیست با سر دادن شعارهای هماهنگ مسیر چهارراه بازار را به سمت چهارراه ولی عصر طی می‌کنند.

جمع زیادی از زنان و مردان با در دست داشتن پلاکاردهایی نظیر مرگ بر اسرائیل و  مرگ بر آمریکا به حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه ‌پرداختند.

راهپیمایی روز قدس در شهرکرد با رسیدن به محل مصلی امام خمینی(ره) شهرکرد و سخنرانی غلامعلی حیدری معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور ختم می‎شود.

انتهای پیام/ خ ز/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه