اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خشم صهیونیست‌ها از سخنرانی سیدحسن نصرالله

خشم صهیونیست‌ها از سخنرانی سیدحسن نصرالله
مجری شبکه ده تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: رهبر حزب الله در سخنرانی‌اش به بنیامین نتانیاهو حمله کرد و گفت اسرائیل تنها طرفی است که از سقوط داعش در سوریه ناراحت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه تلویزیونی المنار ، محافل صهیونیستی در واکنش به دومین سخنرانی «پیروزی» سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان گفتند سید توجیه کافی برای آنکه این موفقیت را جشن بگیرد، دارد. محافل صهیونیستی در حال شمارش خسارات وارده به رژیم اشغالگر در نتیجه شکست‌هایی هستند که گروه‌های تکفیری در سوریه و لبنان متحمل شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
روزنامه اسرائیل الیوم با تاکید بر آنچه دستاوردهای دبیر کل حزب الله در نبرد قلمون و عرسال نامید و نیز به افتخار سید حسن نصر الله به این پیروزی و مقایسه آن با پیروزی عقب نشینی اسرائیل از لبنان در سال 2000، نوشت: باید اذعان کرد دبیر کل حزب الله به اندازه کافی علت برای جشن گرفتن دارد زیرا موفقیتی که به دست آورده، وجهه حزب الله را در نظر بسیاری در لبنان به عنوان حامی این کشور در برابر تهدیدات داعش و امثال آن تقویت کرده است.

مجری شبکه ده تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: رهبر حزب الله در سخنرانی‌اش به بنیامین نتانیاهو حمله کرد و گفت اسرائیل تنها طرفی است که از سقوط داعش در سوریه ناراحت است.

تلویزیون این رژیم بخشی از سخنان سید حسن نصرالله را پخش کرد که می‌گفت: چه کسی برای داعش در سوریه و قلمون و بر داعش در عراق گریه می‌کند؟ نتانیاهو و مسئولان اسرائیلی. آنها گریه می‌کنند، ناله آنان در آمده است. خدمتی که این گروه‌های تروریستی تکفیری به اسرائیل کرده‌اند در ده‌ها سال گذشته بی سابقه بوده است.

افشاگری روزنامه روسی "پراودا" باعث سرخوردگی و یأس شدید تل آویو شده است زیرا این روزنامه فاش کرد نتانیاهو در دیدارش با ولادیمیر پوتین و شنیدن این مطلب که ایران هم پیمان راهبردی روسیه در غرب آسیا باقی خواهد ماند وحشت زده شده و کابوس نتانیاهو تحقق یافته است زیرا پوتین تهدیدات نتانیاهو را درباره ایران و حزب الله و دعوت برای دور کردن این دو از سوریه را رد کرده است.

پراودا به نقل از یک مقام روسی نوشت امکان ندارد اسرائیل به کرملین یاد بدهد که چگونه سیاست خود را در خاورمیانه تنظیم کند و حمایت‌های روسیه از تأثیرگذاری ایران در منطقه در برابر کشورهای عربی که به همراه اسرائیل تلاش می کنند ائتلاف نظامی شبیه به پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تحت امر آمریکایی ها ایجاد کنند، ادامه خواهد یافت .

مجری شبکه ده تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: ما از دیدار میان نتانیاهو و پوتین که اصلا خوب نیست مطالبی خواندیم و روزنامه پروادا اعلام کرد ایران همچنان گزینه مطلوب و شماره یک روسیه خواهد بود.

دانی دانون، سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد نیز اعلام کرد: روسها همواره به مواضع ما توجه نمی‌کنند و توافقی درباره همه چیز وجود ندارد. منافع ، متفاوت است و باید این را بدانیم. روسیه می‌خواهد قدرت اسد را افزایش دهد و به نبرد فیصله دهد این در حالی است که ما منافع دیگری داریم و آن اجازه ندادن به ایران برای تمرکز در سوریه و تبدیل کردن آن به محل بازی این کشور است.

روزنامه اسرائیل الیوم علت ناکامی سیاست اسرائیل را در سوریه، نبود راهبرد در کاخ سفید دانست که به روسیه امکان داد ثبات را به سوریه بازگرداند. این درحالی است که بهای آن ماندن بشار اسد در حکومت و ادامه حضور ایران در سراسر سوریه بوده است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه