اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

به همت هیأت عاشقان بقیع تفت؛

گوشت قربانی متبرک امام رضا(ع) بین بیش از 220 خانوار نیازمند تفتی توزیع شد +تصاویر

گوشت قربانی متبرک امام رضا(ع) بین بیش از 220 خانوار نیازمند تفتی توزیع شد +تصاویر
مسئول هیأت عاشقان بقیع تفت گفت با توجه به برنامه ریزی که در جلسات هیأت صورت گرفت مقرر شد تعداد ده رأس گوسفند با همت اعضای و مردم خیر شهرستان تفت، در صبح روز عید قربان، ذبح و توزیع شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئول هیأت عاشقان بقیع تفت در مصاحبه با خبرنگار یزد رسا با اشاره به سنت معنوی قربانی کردن در روز عید قربان اظهار کرد: در پی فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص تلاش برای حمایت از محرومان و تاکید ایشان برای کمک به خانواده های نیازمند هیأت عاشقان بقیع با برگزاری طرح «اکرام رضوی، اطعام علوی» در راستای کمک و حمایت از خانواده های نیازمند قدم برداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد رسا,

سید مرتضی میربابایی در خصوص جزئیات این طرح افزود: با توجه به برنامه ریزی که در جلسات هیأت صورت گرفت مقرر شد تعداد ده رأس گوسفند با همت اعضای و مردم خیر شهرستان تفت، در صبح روز عید قربان، ذبح و توزیع شود.

,

وی ادامه داد: برای اینکه خیرین بیشتری در این طرح سهیم باشند مبلغ نذورات مذکور به تعداد 500 سهم 20 هزار تومانی تقسیم شد که خوشبختانه با استقبال بسیار خوب خیران و اعضای هیأت عاشقان بقیع همراه شد.

,

مسئول هیأت عاشقان بقیع تفت تصریح کرد: با هماهنگی هایی که پیش از این با آستان قدس رضوی صورت گرفته بود یک رأس از گوسفندان از سوی این آستان اهدا شد و این نذر همراه با گوشت تبرکی حضرت رضا(ع) همراه گردید و بین 221 خانوار نیازمند شهرستان تفت توزیع شد.

,

وی گفت: با توجه به ادامه دار بودن این طرح تا عید سعید غدیر و انجام برنامه های حمایتی دیگر، این طرح به نام «اکرام رضوی، اطعام علوی» انجام شد.

,

گفتنی است هیأت عاشقان بقیع تفت اولین هیأت خانوادگی استان یزد در سال 88 تاسیس شد و تاکنون در قالب کانون و هیأت عاشقان بقیع فعالیت می کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه