به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام دلیجان مدیر کل بهزیستی استان مرکزی و جمعی از اعضای شورای معاونین شنبه شب از مراکز نگهداری سالمندان و بیماران روانی مزمن خاوه و نگهداری معلولین ذهنی سمانه دودهک در شهرستان دلیجان بازدید کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان,در این بازدید مسئولین بهزیستی از بخش های مختلف این مرکز بازدید و با مددجویان، کارکنان و مددکاران آن دیدار و گفت و گو کردند.
,مرکز نگهداری معلولین سمانه دودهک دلیجان در روستای دودهک از توابع شهرستان دلیجان و در فاصله ۱۸ کیلومتری شهرستان و بر سر راه جاده قم – دلیجان واقع شده است و ۵۰ نفر معلول ذهنی بالای ۱۴ سال در این مرکز نگهداری می شوند.
,مرکز معلولین سلمان دلیجان معلولین ذهنی و جسمی پسر بالای ۱۴ سال را نگهداری می کند.
,زمین این مرکز توسط مرحوم مهندس جعفر محسنی اردهالی و توسط خیر ابوالقاسم پور هدایت در سال ۸۶ در زیر بنای یک هزار ۲۰۰ متر احداث شده است.
,,
,

, ,

, ,

, ,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه