به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، محسن تیمورزاده، سرپرست شهرداری بجنورد در این باره اظهار کرد: وضعیت درآمدی نامناسب، اصلی ترین مشکل شهرداری بجنورد است که این وضعیت متاثر از وضعیت نامساعد اقتصادی استان، رکود بازار مسکن و نوع مدیریت شهرداران پیشین بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصر اترک،, محسن تیمورزاده، سرپرست شهرداری بجنورد در این باره اظهار کرد: وضعیت درآمدی نامناسب، اصلی ترین مشکل شهرداری بجنورد است که این وضعیت متاثر از وضعیت نامساعد اقتصادی استان، رکود بازار مسکن و نوع مدیریت شهرداران پیشین بوده است, .,,
تیمورزاده با اشاره به اینکه بودجه درآمدی شهرداری بجنورد برای سال جاری 130 میلیارد تومان مصوب شده است، عنوان کرد: شهرداری بجنورد برای تحقق این بودجه مصوب باید روزانه 400 میلیون تومان درآمدزایی داشته باشد، این در حالی است که در حال حاضر روزانه 202 میلیون تومان درآمدزایی برای شهرداری بجنورد حاصل می شود.
, .,,
وی تصریح کرد: طی پنج ماه گذشته شهرداری بجنورد فقط 25 میلیارد و 400 میلیون تومان درآمدزایی داشته که این مقدار درآمدزایی بیانگر تحقق فقط 25 درصد از بودجه درآمدی مصوب شهرداری بجنورد در سال جاری است.
, .,,
وی خاطر نشان کرد: درآمد کنونی شهرداری بجنورد فقط صرف هزینه های جاری این نهاد می شود و پولی برای صرف اجرای پروژه های عمرانی سطح شهر باقی نمی ماند.
, .,,
سرپرست شهرداری بجنورد با تصریح بر این مطلب که با این شرایط درآمدی، نمی توان کاری برای شهر بجنورد به پیش برد بر لزوم اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از ادارات استان تاکید کرد.
, .,,
ابراهیم امانی، عضو شورای شهر بجنورد در این باره اظهار کرد: شهرداری بجنورد برای تحقق درآمدزایی نیازمند سامان سازی است.
, .,,
سید محسن موسوی دیگر عضو شورای شهر بجنورد نیز با تصریح بر لزوم توجه به انجام سرمایه گذاری برای شهرداری بجنورد، گفت: زمین هایی در اختیار ادارات کل منابع طبیعی و راه و شهرسازی استان که در پیرامون این شهر قرار دارند، وجود دارند که می بایست به شهر بجنورد الحاق شوند و بر روی آنها سرمایه گذاری انجام شود تا زمینه های درآمدزایی این نهاد افزایش پیدا کند.
, .,,
جمشید گریوانی نائب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در ادامه با اشاره به بدهی 20 میلیارد تومانی شهرداری بجنورد به تامین اجتماعی استان گفت: امروز به علت غفلت خودمان و عدم تدبیر مالی در شهرداری بجنورد این بدهی را به گردن شهرداری انداخته ایم.
, .,,
وی تاکید کرد: بارها به شهرداری تاکید شده است که به جای حاشیه کاری و کلیشه کاری، به مسائل مهمتر پرداخته شود تا میزان بدهی ها به این ارقام نرسند.
, .,,
گریوانی تصریح کرد: مشکلات مالی موجب شده تا چهار ماه حقوق رانندگان اتوبوس رانی پرداخت نشود.
, .,,
وی ادامه داد: دو شنبه بازارها بابت بدهی به تامین اجتماعی واگذار شد و امروز و فردا فرهنگ سرا را نیز باید بابت همین بدهی ها دوباره به این سازمان تامین اجتماعی واگذار کنیم.
, .,,
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برای اینکه واگذاری ها بابت بدهی ها به پایان برسد باید یک تدبیر اساسی اندیشیده شود.
, .,,
رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد از مخالفت فرمانداری با افزایش ۹ درصدی نرخ تاکسی زرد و آژانسها خبر داد.
, .,,
مهدی محمدی اظهار کرد: مصوبه افزایش ۹ درصدی نرخ تاکسیها توسط شورای شهر دوره چهارم مصوب شده بود که فرمانداری مخالفت کرده است.
, .,,
محمدی افزود: اکنون برای افزایش نرخ ۹ درصدی نرخ تاکسیها یا باید اصرار کنیم یا برای بررسی به کمیسیون مربوطه ارجاع دهیم.
,,
انتهای پیام/
, /]
ارسال دیدگاه