اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده بوشهر، گناوه و دیلم:

گزینه های استانداری بوشهر امروز به وزارت کشور معرفی می شوند/ پرونده سالاری برای گیلان بسته شد

گزینه های استانداری بوشهر امروز به وزارت کشور معرفی می شوند/ پرونده سالاری برای گیلان بسته شد
خدری گفت: بنا بود روز گذشته جلسه مجمع نمایندگان استان تشکیل و گزینه های پیشنهادی مطرح و به وزارت کشور معرفی شود اما متاسفانه همه نمایندگان استان حاضر نبودند به همین جهت جلسه به امروز موکول شد و در صورتی که همه اعضای کمیسیون حاضر باشند این جلسه برگزار خواهد شد و گزینه ها را نهایی خواهیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس ؛ حجت الاسلام عبدالحمید خدری درباره تعیین استاندار بوشهر گفت: بنا بود روز گذشته جلسه مجمع نمایندگان استان تشکیل و گزینه های پیشنهادی مطرح و به وزارت کشور معرفی شود اما متاسفانه همه نمایندگان استان حاضر نبودند به همین جهت جلسه به امروز موکول شد و در صورتی که همه اعضای کمیسیون حاضر باشند این جلسه برگزار خواهد شد و گزینه ها را نهایی خواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس ؛ ,

نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی افزود: پیشنهاد بنده معرفی سه گزینه یکی بومی و دو نفر غیر بومی به وزارت کشور است اما باید در جلسه مجمع نمایندگان استان به توافق برسیم.

,

وی در پاسخ به این سوال که نام «زینی وند» تا چه اندازه برای سکان داری استانداری بوشهر جدی است اظهار داشت: آقای زینی وند یکی از گزینه هایی بوده که برنامه های خود را ارائه داد.

,

حجت الاسلام خدری مقصد بعدی مصطفی سالاری را استانداری گیلان عنوان کرد و بیان داشت: پرونده سالاری برای تصدی استانداری گیلان تقریباً قطعی شده و در جلسه هیأت دولت که چهارشنبه همین هفته برگزار خواهد شد این موضوع بررسی می شود.

,

گفتنی است پیش از این عنوان شده بود که مجمع نمایندگان استان گزینه های نهایی خود را جهت معرفی به وزارت کشور روز یکشنبه قطعی می کند اما به دلیل برگزار نشدن جلسه مجمع نمایندگان استان این جلسه به امروز(دوشنبه) موکول شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه