اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تربیت ۱۰۰ هزار حافظ قرآن در موسسه بیت‌الاحزان / برگزاری شانزدهمین جشنواره تجلیل از حافظان کل قرآن کریم در استهبان

تربیت ۱۰۰ هزار حافظ قرآن در موسسه بیت‌الاحزان / برگزاری شانزدهمین جشنواره تجلیل از حافظان کل قرآن کریم در استهبان
مدیر موسسه بیت الاحزان حضرت زهرا (س) گفت: در موسسه بیت الاحزان قریب به صد هزار حافظ جزء‌ و کل تربیت شده که از این تعداد یک هزار و 650 نفر حافظان کل قرآن کریم هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه؛ حجت الاسلام علیرضا شاهسونی، مدیر موسسه بیت الاحزان حضرت زهرا (س) امروز ظهر در جمع خبرنگاران، گفت: موسسه قرآنی بیت الاحزان سال 75 فعالیت خود را از روستای ماه‌فرخان استهبان آغاز کرد و امروز بعنوان یک الگوی توسعه فعالیت‌های فرهنگی در کشور محسوب می‌شود. در طی سال‌های گذشته سعی کردیم روستاها و شهرهای اطراف خود را تحت تاثیر قرار دهیم و از سال 86 پا را از استان فارس فراتر گذاشته و اولین شعبه خود را  استان در سیستان و بلوچستان افتتاح و کم کم به یک موسسه ملی شناخته شدیم. اکنون در 12 استان کشور قریب به 160 شعبه منتسب به موسسه بیت الاحزان حضرت زهرا (س) فعالیت دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,



علیرضا شاهسونی افزود: از آغاز به فعالیت مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا (س)، قریب به صد هزار حافظ جزء‌ و کل در نقاط مختلف کشور تربیت شده که از این تعداد یک هزار و 650 نفر حافظان کل قرآن کریم هستند. همچنین ‌در سال 80 با تاسیس مراکز شبانه‌روزی حفظ و تفسیر قرآن کریم فعالیت تخصصی و ویژه‌ای در راستای تربیت حافظان قرآن آغاز شده که با اجرای یک طرح یک‌ساله حافظان کل قرآن تربیت می‌شوند.‌ هم اکنون 9 مرکز شبانه‌روزی این موسسه در شهرهای مختلف کشور تاسیس و در حال فعالیت است.
عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور خاطر نشان کرد: در سال‌های گذشته تعداد حافظان قرآن کریم موسسه معمولا 200 نفر بود و امسال با رشد 25 درصدی به 248 نفر رسیده که این افراد از 27 استان کشور و دو کشور پاکستان و لبنان هستند. البته لازم به ذکر است بیشترین تعداد حفاظ از روستان محمدآباد استهبان است که این روستا به نام روستای قرآنی کشور معروف شده است.


وی تصریح کرد: قرآن‌آموزانی از کشورهای مختلف هند، پاکستان، اندونزی، لبنان و آمریکا در موسسه بیت الاحزان فعالیت دارند. همچنین 25 جوان عراقی با عضویت در موسسه و گذراندن دوره‌های لازم قصد دارند شعبه‌‌ای از موسسه بیت الاحزان را در کشور عراق تاسیس و به فعالیت‌های قرآنی از جمله حفظ و تفسیر بپردازند‌. لازم به ذکر است، در مدارس شبانه‌روزی حفظ یکساله قرآن کریم به شرکت‌کنندگان خارج از کشور هیچگونه مدرک بین‌المللی معتبر اعطا نمی‌شود و قرآن‌آموزان صرفا به دلیل ماهیت کار و کسب تجربه‌های قرآنی در این مراکز حضور می‌یابند.


شاهسونی ادامه داد: شانزدهمین جشنواره تجلیل از حافظان کل قرآن کریم در تاریخ 23 شهریورماه در سالن دانشگاه آزاد اسلامی استهبان برگزار خواهد شد و افرادی که در طی یکسال گذشته موفق به حفظ کل قرآن شده و در آزمون‌های مربوطه نمره قبولی را اخذ کرده باشند مورد تجلیل قرار خواهند گرفت. در این جشن از پنج هزار نفر دعوت شده که اکثریت شخصیت‌های مطرح قرآنی کشور، فرمانداران و ائمه جمعه شهرستان‌های فارس حضور خواهند داشت. در واقع این نشست به عنوان بزرگترین جشنواره تجلیل از حافظان کل قرآن کریم کشور شناخته می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه