اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم بروجن در مجلس:

پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه انتقال آب بن-بروجن/سبزه کوه، پروژه حیات بخش بروجن است

پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه انتقال آب بن-بروجن/سبزه کوه، پروژه حیات بخش بروجن است
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی ضمن بیان این که کل پروژه انتقال آب بن به بروجن 30 درصد است اما تقریبا 50 درصد مسیر انتقال تکمیل شده است، تصریح کرد: شهرستان بروجن تخصیص خود از پروژه سبزه کوه با هر مدل انتقالی که عملیاتی باشد می خواهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از کلار، دکتر خدیجه ربیعی در جمع مردم بروجن ضمن ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله خود طی سخنانی، گفت: پس از بررسی های انجام شده در خصوص پروژه انتقال آب ونک به رفسنجان مشخص شد منابع آبی از همین شهرستان به میزان 300 میلیون متر مکعب آب تخصیص این پروژه خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,

وی گفت: پروژه ونک به رفسنجان بیش از 20 سال پیش شروع شده ولی متاسفانه مسئولین شهرستانی و استانی ادعای حق نکردند شهرستانی که خود تشنه، کشاورزی و صنعت آن فلج و سفره های آب زیر زمینی آن به حد بحران رسیده حتی یک قطره آب از آن تخصیص ندارد.

ربیعی ضمن بیان این که ما به شرط منبع و ذخیره آب هیچ مخالفتی برای انتقال و تامین آب شرب نداریم، افزود: اما برای اهداف دیگر نخست باید حق آبی این شهرستان لحاظ شود.

وی با بیان این که 100 میلیون متر مکعب آب بایستی برای دشت های خشک و بحران زده خانمیزرا و لردگان اختصاص داده شود، تصریح کرد: ولی برای انتقال آب نخست باید احتیاجات و حق آبه های شهرستان لحاظ شود سپس مازاد آن برای حل مشکلات دیگر استانها انتقال یابد.

نماینده مردم بروجن با اشاره به پیگیری های مکرر در خصوص پروژه انتقال آب ونک به رفسنجان، ادامه داد: خوشبختانه در پی مراجعات و جلسات متعدد با وزیر نیرو دستور مکتوب برای اختصاص سهمی از پروژه شهدای چشمه علی برای شهرستان بروجن صادر شد.

وی گفت: سد آقبلاغ که توسعه و اشتغالزایی روستاییان شهرستان بروجن را به دنبال دارد اکنون در مرحله ارزیابی سرمایه گذار است که بزودی پس از وارد شدن سرمایه گذار این پروژه اجرا می شود.

 سبزه کوه پروژه حیات بخش بروجن است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: پروژه سد امام قیس را هم به عنوان انتقال به وزارت نیرو پیشنهاد داده ایم چون وزارت جهاد تا به حال نتوانسته کاری در این پروژه انجام دهد.

وی به پروژه انتقال آب سبزه کوه به چغاخور هم اشاره کرد و گفت: بارها در مجلس هشدار داده ام که مسئولان بدانید پروژه نجات بخش شهرستان بروجن انتقال آب سبزه کوه به چغاخور است.

ربیعی فرادنبه انتقال آب سبزه کوه به چغاخور را حیاتی ترین پروژه این شهرستان عنوان کرد و گفت: این پروژه 20 سال برای مردم انتظار ایجاد کرده است؛ 130 میلیارد تومان بیت المال صرف این پروژه شده است.

وی با تاکید بر این که باید راهکار اساسی برای این پروژه تدوین شود، گفت: شهرستان بروجن تخصیص خود را از پروژه سبزه کوه می خواهد حال با هر مدل انتقالی که عملیاتی باشد و حق این شهرستان را بتواند ادا کند.

پیشرفت 50 درصدی پروژه انتقال آب بن به بروجن

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: پروژه انتقال آب بن بروجن در طول سالی که گذشت پیشرفت خوبی داشته است، پیشرفت کل پروژه 30 درصداست اما تقریبا 50 درصد مسیر انتقال تکمیل شده است.

نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به بحران کمبود آب شرب ابراز امیدواری کرد در سال 97 شاهد بهره برداری پروژه انتقال آب بن بروجن باشیم.

وی به ایستگاه های پمپاژ، تصفیه خانه و موارد دیگر این پروژه اشاره کرد و گفت: این پروژه در واقع آب شرب 50 درصد مردم استان چهارمحال وبختیاری را پوشش می دهد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,  سبزه کوه پروژه حیات بخش بروجن است,  سبزه کوه پروژه حیات بخش بروجن است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, پیشرفت 50 درصدی پروژه انتقال آب بن به بروجن, پیشرفت 50 درصدی پروژه انتقال آب بن به بروجن,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه