اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با دانا:

احتمال افزایش 10 درصدی قیمت خودروهای داخلی در سال جاری/ دلایل خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو قابل قبول نیست/ کیفیت ماشین ها بدتر از قبل شده است

احتمال افزایش 10 درصدی قیمت خودروهای داخلی در سال جاری/ دلایل خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو قابل قبول نیست/ کیفیت ماشین ها بدتر از قبل شده است
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به موضوع افزایش قیمت خودروهای داخلی در کشور و ادامه این وضعیت در کشور گفت: از ابتدای سال جاری چندین مرتبه قیمت خودروهای داخلی در کشور با افزایش مواجه شدند و این افزایش قیمت هر بار حدود 2/5 درصد بوده است که غیر قابل قبول است.
[

علی اسدی‌کرم، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به موضوع افزایش قیمت خودروهای داخلی در کشور و ادامه این وضعیت گفت: از ابتدای سال جاری چندین مرتبه قیمت خودروهای داخلی در کشور با افزایش مواجه شدند و این افزایش قیمت هر بار حدود 2/5 درصد بوده است که غیر قابل قبول است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی بر همین اساس اضافه کرد: افزایش قیمت ها در طول مدت یک سال برای مردم قابل هضم نبوده و مردم از این وضع موجود در صنعت خودرو کشور راضی نیستند ؛ بنابراین بر خود و سایر نمایندگان لازم می دانم تا نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند زیرا که قیمت ها افزایش داشته ولی در عوض کیفیت ها بدتر از سابق نیز شده است.

,

 

,

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به افزایش قیمت خودرو ها در آینده نیز تصریح کرد: بنا بر گفته مسئولان و جلساتی که بر این اساس داشته ایم مجددا افزایش قیمت در بخش خودرو های داخلی خواهیم داشت ولی تمام مذاکرات و جلسات خود را برای عدم ایجاد افزایش قیمت در خودرو های داخلی با مسئولان در این زمینه انجام می دهیم تا چنین وضعیتی بر صنعت خودرویی کشور حاکم نشود.

,

 

,

 اسدی‌کرم ادامه داد: دلایلی که برای افزایش قیمت خودرو ها از سوی مسئولان مطرح می شود نه برای مردم و نه برای نمایندگان قابل قبول نیست زیرا که نه کیفیت را افزایش داده اند و کیفیت همان کیفیت قبل بلکه بدتر از آن نیز است و باید شورای رقابت و شرکت های خودروسازی نسبت به این موضوع توضیحات لازم را ارائه دهند.

,

 

,

وی در ادامه با اشاره به احتمال افزایش 10 درصدی قیمت خودروهای داخلی در سال جاری گفت: بر اساس شنیده ها و آنچه که در جلسات تخصصی با مسئولان داشتیم مطرح شده است که افزایش قیمت 10 درصدی در محصولات برخی از خودرو سازی ها داشته باشیم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه