logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

قلعه‌نویی پاسخ نکونام را داد:

نکونام با درخواست کفاشیان در استقلال ماند/ او باید مستنداتش را در دادگاه ارائه کند

نکونام با درخواست کفاشیان در استقلال ماند/ او باید مستنداتش را در دادگاه ارائه کند
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: جواد نکونام با درخواست رئیس فدراسیون فوتبال در استقلال ماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، امیر قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات به دور از واقعیت جواد نکونام علیه خودش، گفت: من هیچ وقت عادت نداشته‌ام که پاسخ شاگردانم را در رسانه‌ها بدهم. در گذشته هم عده‌ای، حرف‌هایی را مطرح کردند که در رسانه‌ها حرف‌های آنها را بدون جواب گذاشتم تا شاید گذر زمان بهترین پاسخ باشد. اما جهت روشن شدن ذهن هواداران استقلال لازم است که به چند نکته اشاره کنم. اول اینکه اگر امروز این بازیکن به استقلال برگشته بود، من الان بهترین آدم روی زمین بودم. برای این صحبت هم سند دارم. هواداران استقلال می‌توانند به مصاحبه این بازیکن بعد از اینکه به استقلال آمد و یا بعد از مراسم توپ طلای آسیا مراجعه کنند تا متوجه این صحبت من بشوند. آن روز من مرد بودم و با معرفت و ایشان چند بار گفت که من به خاطر قلعه‌نویی به استقلال آمدم اما حالا همه چیز تغییر کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
وی ادامه داد: ابتدای فصل گذشته این بازیکن با درخواست رئیس فدراسیون در استقلال ماندنی شد. کفاشیان با من تماس گرفت و خواست که این بازیکن یک فصل دیگر در استقلال بماند و من به احترام او مخالفت نکردم و حتی بعد از اینکه در نیم‌فصل پارسال این بازیکن به کویت رفت و همه حرف‌های تکراری امروزش را عنوان کرد، من به کفاشیان گلایه کردم و رئیس فدراسیون از من دلجویی کرد و گفت که من هنوز این جماعت را نشناخته‌ام. 
,
 
,
سرمربی استقلال اضافه کرد: جالب است که این بازیکن مدعی شده دو فصل قبل اتفاق‌هایی در تیم رخ داده است، من از هواداران می‌خواهم به این سئوال فکر کنند که چرا او با این ادعاهایی که مطرح کرده در پایان فصلی که استقلال قهرمان شد، سکوت کرد و این اتهامات را مطرح نکرد و موقعی این حرف‌ها را به زبان آورد که فصل پیش از استقلال جدا شد؟! با این وجود، بهترین پاسخ، زبان قانون است. ایشان باید به زودی در دادگاه قضایی مستندات خودش را درباره بحث جانشینی کی‌روش و شادی بعد از شکست استقلال در داربی و مسائل دیگر ارائه بدهد و  این چنین مشخص خواهد شد که چه کسی اخلاق را زیر پا می‌گذارد ؟!
,
 
,
قلعه‌نویی در پایان با بیان اینکه هدفش در این فصل قهرمانی استقلال است و نمی‌خواهد به این مسئله بیش از این بپردازد، اظهار کرد: واقعا نمی‌خواهم بیش از این درباره این موضوع صحبت کنم. استقلال در شرایط خوبی قرار دارد و هدف من و همه مجموعه استقلال موفقیت این تیم در فصل جاری و دوری از حاشیه‌هاست. ما تلاش می کنیم رضایت هواداران را جلب کنیم و امیدوارم به لطف خدا و اهل بیت بتوانیم دل آنها را در پایان فصل شاد کنیم.
,
 
,
انتهای پیام/ن
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه